For ordblinde!

For ordblinde!

Efterskole for ordblinde

Drømmen om at start på efterskole kan være med til at giv ordblinde en masse selvværd som ordblind ofte kan have problemer med. Jeg giver dig input og tips til dig som ønsker at få børn på efterskole næste år eller om 2-3 år.

VUC som ordblind

Personligt har jeg selv gået på VUC i både Hillerød og Lyngby jeg har virkelig været meget glad for at have gået på VUC fordi det har været med til at gøre at jeg netop. Den dag i dag har gjort at jeg komme ind på datamatiker uddannelsen som ordblind og kom i job som virkelig betyder meget for mig!

Uddannelse som ordblind

Jeg giver dig min viden til dig som ordblind som har brug for at komme ind på drømme uddannelsen som ordblind i dag og jeg giver alt min viden til dig uden at skulle tænke på noget som helst som ordblind.

Bange som ordblind

Det med at være bange som ordblind det kan godt være svært at forstå som ordblind at man er bange og man måske har svært ved nogen områder. Men jeg har skrevet en artikel som skal være med til at hjælpe dig hen vejen som ordblind.

Computer til ordblinde

Computer til ordblinde det kan virkelig være en verden som måske kan være svært at find ud af men jeg har lavet en artikel som skal være med til at hjælpe dig langt hen af vejen som ordblind med at finde den rigtig computer til dig som ordblind.

SPS eller egen computer?

Kan du ikke find ud af om du skal købe din egen computer eller SPS? Så giver jeg dig et overblik over dine muligheder for hvad du evt kunne gøre for at finde frem til hvad det skal være som ordblind i dag.

Hvad giver jeg dig i forhold til "For ordblinde"

For ordblinde skal jeg være med til at giv dig et langt større overblik over de hjælpemidler som du kan finde på Ordklar.dk og samtidig så vil de fleste og mest vigtig emner komme herind. Hvor jeg bare vil skrive kort omkring det.

Målet med For ordblinde er også at vejlede dig langt hen af vejen som ordblind. Så For ordblind er denne her side kun vejledende i forhold til sider som er vigtig for dig at finde eller find frem til.

Jeg er dog klar over, at du sikkert finder en masse andet information på andre sider men målet er også at give ordblinde den unikke sande historie for ordblinde og samtidig fortælle min viden til dig som ordblind selvom det kan være svært at vide at du er ordblind.

Jamen Jesper, hvad hvis jeg ikke lige kan finde noget af dit indhold som jeg er på udkig efter?

Så kan jeg fortælle dig, at jeg har tilføjet de fleste sider herunder billedet så vil du også kunne finde de andre sider.