cd-ord til ordblinde

CD-Ord til dig som ordblind!

Er du på udkig efter mere viden omkring CD-Ord så kan jeg give dig en masse tips og tricks og en masse andet som skal være med til at hjælpe dig langt hen af vejen i forhold til brugen af CD-Ord. CD-Ord kan virkelig meget og giver dig en masse muligheder!

Personligt har CD-Ord givet mig utrolig meget og det var med til at lave 100% af min datamatiker rapport som jeg skrev tilbage i 2021/2020. Da jeg skulle færdiggøre uddannelsen inden for datamatiker.

Hvad er CD-Ord så?

Pointform ovn over har givet dig et langt større overblik i forhold til hvad CD-Ord kan give dig som ordblind i dag. Der findes som sagt utrolig mange gode muligheder for, at gøre brug af CD-Ord i dag fremfor om 2 dage.

CD-Ord kan blive tilpasse efter ens områder i forhold til hvis man har svært ved H-ord som hvad, hvem, hvilket, hvorfor osv.

Samtidig kan CD-Ord give dig en masse andre muligheder som du virkelig kan få brug for som ordblind i dag.

Hvorfor bruge CD-Ord i dag?

Brug af CD-Ord til eksamen

Personligt har jeg været utrolig meget tilfreds med CD-Ord. Personligt så synes jeg at CD-Ord har givet mig en masse som ordblind både under uddannelse og til eksamen. Og samtidig når jeg jeg skulle lave noter til eksamen.

CD-Ord har nogen gode funktioner som gøre at min hverdag som ordblind bliver langt nemmer og letter  i forhold til at skrive eller lave opgaver.
Du kan derfor se billede ovn over hvor jeg er i gang med at skrive eksame opgave på datamatiker uddannelsen tilbage i 2021 hvor jeg skulle afslut min eksame opgave.

CD-Ord kan giv dig en masse spare timer på stavefejl!

Personligt hvis jeg ikke havde gjort brug af CD-Ord under min datamatiker uddannelse da jeg skulle skrive rapport. Så havde min rapport været fyldt af stavefejl både med at der mangler ord eller at jeg mangler et ord som gjord at teksten vil have givet en langt bedre betydning i forhold til hvad der skulle stå.

Så min klare anbefaling, det vil være at bruge CD-Ord eller et evt andet læse- og skrivestøtte program som kan være med til at hjælpe dig med de forskellig fejl du skulle lave.

Ja det er okay at lave stavefejl!

Hvornår er CD-Ord det rigtig at bruge?

Du tænker sikkert, “Hvornår er det CD-Ord det rigtig at bruge?” eller måske “Er CD-Ord det rigtig for mig at bruge?

Der er det min overbevisning omkring, at gøre brug af CD-Ord er det helt rigtigt. Selvom der findes 2 andre fine programmer som du også kunne bruge til læse- og skrivestøtte som ordblind. Så vil jeg mene at CD-Ord er det helt rigtig at bruge.

Netop fordi at CD-Ord kan du bruge på computer både når du ikke har net på din pc og når du netop har net.

Der hvor CD-Ord ikke kan være en støtte til dig, det er hvis du skal bruge det på din telefon eller tablet/ipad. Her vil jeg så anbefale IntoWords som brug af det.

Hvorfor et program skal du vælge imellem CD-Ord og IntoWords?

CD-Ord

IntoWords

Hvilket program skal du kig efter?

Undervejs så har jeg også skrevet lidt om 2 andre programmer. Og der vil jeg klart anbefale dig at kig videre på Video for der har jeg lavet et overblik over hvad der er af muligheder i forhold til 2 andre programmer som ordblind.