Er du på udkig efter mere viden omkring CD-Ord så kan jeg give dig en masse tips og tricks og en masse andet som skal være med til at hjælpe dig langt hen af vejen i forhold til brugen af CD-Ord. CD-Ord kan virkelig meget og giver dig en masse muligheder!

Personligt har CD-Ord givet mig utrolig meget og det var med til at lave 100% af min datamatiker rapport som jeg skrev tilbage i 2021/2020. Da jeg skulle færdiggøre uddannelsen inden for datamatiker.

Hvad er CD-Ord så?

Pointform ovn over har givet dig et langt større overblik i forhold til hvad CD-Ord kan give dig som ordblind i dag. Der findes som sagt utrolig mange gode muligheder for, at gøre brug af CD-Ord i dag fremfor om 2 dage.

CD-Ord kan blive tilpasse efter ens områder i forhold til hvis man har svært ved H-ord som hvad, hvem, hvilket, hvorfor osv.

Samtidig kan CD-Ord give dig en masse andre muligheder som du virkelig kan få brug for som ordblind i dag.

Programmet kan giv dig en masse værdi!

Fik 12 tal til datamatiker - ordblind

Som du kan se fik jeg scoret mig et 12 tal under uddannelsen som datamatiker på Cphbusiness i Lyngby. Personligt så brugt jeg programmet hele vejen igennem uddannelsen. Jeg brugt CD-Ord til at skrive hele min rapport fra start til slut.

Dermed brugt jeg også muligheden for at lytte til det jeg havde skrevet ned og lytte det ofte til det flere gange dagligt for at lave en virkelig god rapport til afslutning af datamatiker uddannelsen.

Hvis jeg ikke havde gjort brug af programmet under uddannelsen/eksamen tiden. Så er jeg bestemt sikker på at der var opstået flere misforståelse i forhold til det som jeg havde skrevet i min rapport.

Så gør brug af programmet mener jeg bestemt er den helt rigtig beslutning, at man gøre brug af programmet som ordblind. Der er som sagt intet pinligt i at bruge programmet som ordblind.

Er du på udkig efter kursus?

Jeg har skabt et online kursus forløb til dig som ønsker at lærer en masse andet end det som du måske har lært i skolen, VUC eller ligne. Så tilbyder jeg en masse færdig bygget kurser som ligger klar til dig som ordblind Det er lige fra “Sådan får du gennemført uddannelsen som ordblind“, “OneNote – Kom let i gang med OneNote i dag!

Hermed kommer der også en masse andre fede kurser til dig som ordblind som skal være med til at du netop får en masse viden som ordblind.

Mine Online kursus skal jeg hjælpe dig igennem hele vejen og jeg kender det godt selv det med at stå til eksamen og skulle skide grønne gris over at du “bare” hader eksamer!
Dermed så vil jeg hele tiden opdatere kurser med nye indhold og en masse ny viden.

Hvorfor bruge CD-Ord i dag?

Brug af CD-Ord til eksamen

Personligt har jeg været utrolig meget tilfreds med CD-Ord. Personligt så synes jeg at CD-Ord har givet mig en masse som ordblind både under uddannelse og til eksamen. Og samtidig når jeg jeg skulle lave noter til eksamen.

CD-Ord har nogen gode funktioner som gøre at min hverdag som ordblind bliver langt nemmer og letter i forhold til at skrive eller lave opgaver.
Du kan derfor se billede ovn over hvor jeg er i gang med at skrive eksame opgave på datamatiker uddannelsen tilbage i 2021 hvor jeg skulle afslut min eksame opgave.

CD-Ord kan giv dig en masse spare timer på stavefejl!

Personligt hvis jeg ikke havde gjort brug af CD-Ord under min datamatiker uddannelse da jeg skulle skrive rapport. Så havde min rapport været fyldt af stavefejl både med at der mangler ord eller at jeg mangler et ord som gjord at teksten vil have givet en langt bedre betydning i forhold til hvad der skulle stå.

Så min klare anbefaling, det vil være at bruge CD-Ord eller et evt andet læse- og skrivestøtte program som kan være med til at hjælpe dig med de forskellig fejl du skulle lave.

Ja det er okay at lave stavefejl!

Hvornår er CD-Ord det rigtig at bruge?

Du tænker sikkert, “Hvornår er det CD-Ord det rigtig at bruge?” eller måske “Er CD-Ord det rigtig for mig at bruge?

Der er det min overbevisning omkring, at gøre brug af CD-Ord er det helt rigtigt. Selvom der findes 2 andre fine programmer som du også kunne bruge til læse- og skrivestøtte som ordblind. Så vil jeg mene at CD-Ord er det helt rigtig at bruge.

Netop fordi at CD-Ord kan du bruge på computer både når du ikke har net på din pc og når du netop har net.

Der hvor CD-Ord ikke kan være en støtte til dig, det er hvis du skal bruge det på din telefon eller tablet/ipad. Her vil jeg så anbefale IntoWords som brug af det.

Gør brug af din egen lydfiler som ordblind!

Jeg vil klart anbefale dig, at gør brug af lydfiler igennem programmet det er med til at hjælpe dig med at høre om hvor man laver fejl i ens tekst som man har skrevet til rapporten.

CD-Ord

Hvis jeg ikke havde gjort brug af lydfiler til datamatiker rapport, så er jeg ret overbevist over at jeg ikke havde set eller ligne de fejl som jeg begik da jeg skrev datamatiker rapport til både praktik rapport og hovedopgaven.

Muligheder for at bruge programmet på Efterskole / VUC?

Personligt så har jeg gjort meget brug af programmet igennem VUC og Efterskolen som ordblind. Der har givet en masse tro på at skrive rapport og stadig også at jeg har lært en masse omkring at skrive vigtig og gode rapport under Efterskole og VUC ved at gøre brug af programmet som ordblind.

Programmet har gjort virkelig en masse for mig ved at hjælpe mig med at læse og stave til forskellig ord som jeg tidligere har haft problemer med.

Dermed har det bestemt også givet mig en mere tro på at stave til nogen bestemt ord ved at gøre brug af programmet i hverdagen.

Hvorfor et program skal du vælge imellem CD-Ord og IntoWords?

CD-Ord

IntoWords

Hvilket program skal du kig efter?

Undervejs så har jeg også skrevet lidt om 2 andre programmer. Og der vil jeg klart anbefale dig at kig videre på Video for der har jeg lavet et overblik over hvad der er af muligheder i forhold til 2 andre programmer som ordblind.

Det er med til at giv dig som person et overblik over de programmer og hvilke muligheder du måske kunne kig på ved at kig på IntoWords eller Appwriter som ordblind. Personligt kan det være svært at finde ud af hvilket program du skal tag og bruge men jeg vil klart anbefale dig, at kig på alle 3 for at finde ud af hvilket af disse 3 som mest tiltaler dig som person.

Har du prøve det ny AI værktøj til ordblinde?

Scroll to Top