Sådan bliver du den bedste til at lave noter til eksamen

Sådan bliver du den bedste til at lave noter til eksamen – Jeg skal være med til at lave en form for guide til dig som skal i gang med eksamen snart eller vil have de bedste noter klar til når du skal til eksamen.

Eksamen kan for mange være slemt mens for andre kan det være let nok.

Sådan bliver du den bedste til at lave noter til eksamen – Der kommer jeg ind på nogen områder som skal være med til at hjælpe dig videre til at få styr på de bedste noter til eksamen som ordblind.

Hvad har noter givet mig som ordblind?

Sådan bliver du den bedste til at lave noter til eksamen – Jeg kommer til at forklare dig nogen ting som du kan tag med i forhold til at tag noter til eksamen!.


Noter har givet mig en masse gode muligheder i forhold til eksamen. Det vil sige med andre ord, når jeg har skulle til eksamen så har jeg haft en masse gode noter klar som er med til at opbygge en bedre karakter som ordblind.

Under uddannelsen som datamatiker gjord jeg selv personligt brug af CD-Ord som jeg brugt langt hen af vejen både med at få læst og hjælp til ord osv.

Og her under gjord jeg også brug af Microsoft Notes, Notes har indbygget en masse muligheder for dig som gøre at opgaver bliver langt bedre i fremtiden!

Hvorfor?

Brug af CD-Ord til eksamen

Brug af CD-Ord til datamatiker uddannelsen på Cphbusiness Lyngby.

Ved at gøre brug af Microsoft Notes så kan man opdele ens kategori efter områder som det enkelte emne omtaler omkring.

Jeg har selv personligt gjort brug af Microsoft Notes meget og gøre det stadigvæk, da værktøjet er nemt og lige til at arbejde med i hverdagen.

Noter er DEN BEDSTE hjælp til dig som ordblind! - Kan du gæt hvorfor?

Det der er smart ved Microsoft Notes det er at du kan lave en masse point form, du kan lave nogen to-do-list over de forskellig områder og mest af alt kan du også lave kategori omkring.

Fx hvis du har noget i dansk undervisning omkring hvordan man laver , eller . rigtigt i forhold til det danske sprog, så vil du nemt og let kunne have et overblik over det.

Så hvorfor tror du så, at det kan være med til at hjælpe dig som ordblind med at lave de bedste noter? 

Fik 12 til datamatiker uddannelse - Hvorfor er noter vigtig?
Fik 12 tal til datamatiker - ordblind

Efter min overbevisning så er noter utrolig vigtig som ordblind det kan være med til at hjælpe dig langt hen af vejen til eksamen!