Foredrag
Online forløb for ordblinde i Danmark

Hjælpen til dig som ordblind!

Jeg har skabt et Online kursus for dig som ønsker at få skab større viden inden for eksamen eller måske lærer en masse omkring hvordan jeg kunne klare mig igennem uddannelse som ordblind (Har 4 stk) og Færdiggjort 9, 10 og samt HF forløb på VUC.

I gennem forløbet få du vejleden hjælp i forhold til at opnå dine drømme og mål! – Det er vigtigt for mig at du kommer igennem selvom det kan være hårdt!.

Måske lyder de pointer noget for dig? Så kan jeg fortælle dig, at du bliver kun glad og slot over at kunne komme igennem de pointer!

Mit Online kursus skal jeg hjælpe dig igennem hele vejen og jeg kender det godt selv det med at stå til eksamen og skulle skide grønne gris over at du “bare” hader eksamer!

Jeg kender det også selv godt det med at slet ikke have styre på noget på uddannelsen som ordblind og skal i gang med sin første uddannelse og man ikke kan overskue noget som helst.

Disse Online kursus bliver hele tiden opdateret med nyt indhold og mere indhold. Derfor kan det fremkomme at nogen af emner er fjerne mens der er kommet nye til.

Jesper Petersen - Online kursus

Hvem er jeg så?

Hedder Jesper Petersen og har flere uddannelser – bag mig som fx Vagt, Brandmand og datamatiker. Kommer fra en lille by i Nordsjælland som hedder Allerød.

Som ordblinde elsker jeg at undervise andre ordblinde i den viden som jeg har fået skabt hen af vejen både med Foredrag og Ordklars Online kurser som tilbydes alt lige fra A til Z med en masse vigtig emner i dag.

Derfor er jeg utrolig slot over, at kunne tilbyde dig en masse gode emner som er med til at hjælpe dig langt hen af vejen som ordblind.

Så jeg elsker virkelig at tildele en masse viden til dig selvom jeg er ved at det måske kan blive eller er svært for dig.

Du skal nok klare det!

Er det noget for dig?

Online kursus

Det er vigtigt for mig, at fortælle om kursus vil være det rigtig for dig og giv dig en masse værdien omkring hvordan du står stillet i forhold til kurser her på Ordklar. Dermed være med til at vejlede dig hele vejen igennem kurserne på Ordklar.

Sådan får du gennemført uddannelsen som ordblind

Giver dig en masse input som du kan tag med under forløbet og lad være med at bruge 100 timer på at tænke over hvilken uddannelse du skal overvej som ordblind i dag.

Problemet for dig er: Hvilken uddannelse?, Hvorfor lige den uddannelse?, Hvordan opnår du at komme ind på uddannelsen?

Med andre ord jeg har lavet et forløb som skal være med til at gøre at sådan får du gennemført uddannelsen som ordblind i dag.

Forløbet er til dig som har tanken omkring at komme ind på drømme uddannelsen i dag!

Hvad får du adgang til på Online kursus?

123 2
2145

OneNote - Kom let i gang med OneNote i dag!

Jeg kan huske i starten da jeg gik på VUC Hillerød og Lyngby VUC. Jamen så brugt jeg lang tid på at skrive noter ned i mit Word. Men efter lidt tid kunne jeg godt nok ikke lige huske hvad jeg har givet den af navn.

datamatiker uddannelsen lært jeg, at det helt rigtig værktøj er at jeg skulle gøre brug af OneNote fra Microsoft.

Personligt vil jeg anbefale at man bruger OneNote i dag hvis man ønsker at det skal være OneNote man bruger i hverdagen til at lave noter i stedet for alm bøger fra en butik eller word filer.

Personligt så er jeg virkelig glad for at bruge OneNote og jeg bruger det også rigtig meget selv. Både privat og arbejdet. Så for mig er OneNote et virkelig godt stykke værktøj som giver mig en masse overblik!

Se hvor nemt du kan styre eksamen i fremtiden!

Snart eksamen er du ved at skide i bukserne af skræk? – Jeg har lavet et Online kursus som kommer til at hjælpe dig langt hen af vejen med at få styr på nogen vigtig emner som kan være med til at sikker, at du ikke skider i bukserne af skræk til eksamen.

Jeg skal give dig en masse værketøjer som gøre at din eksame bliver meget mere enkelter i fremtiden og du på ingen måde kommer til at gå i stå midt i eksamen eller ingen ideer har til struktur eller handingsplan!

Hvad får du adgang til på Online kursus?

Hvordan får du min hjælp og viden?

Du får alt min viden og hjælp igennem videoer som er optaget og ligger klar på en facebook gruppe. Skulle du have spørgsmål så laver jeg en besvarelse på en video hvor jeg kommer med mine tips, tricks og samt et HACKS til at hvordan du måske får løst dit problem!

Der findes ingen dumme eller mærkelig spørgsmål jeg skal være med til at HJÆLPE dig langt videre i mit Online kursus hvor du vil modtage et forløb hvor jeg selv er ordblind! Og det at være ordblind betyder ikke at du ikke må stille spørgsmål overhovedet. Det må du heller end gerne! Jeg elsker at besvare dine spørgsmål.

Hvad er min baggrund?

Jeg kender en del til det med at skulle finde den rigtig uddannelse som ordblind. Jeg har selv stået der hvor jeg ikke viste helt hvilken uddannelse jeg skulle tag og har hoppede frem og tilbage.

I mit Online kursus giver jeg dig en god forståelse i forhold til, at komme i gang med drømme uddannelsen som ordblind – Samtidig lærer jeg også dig de simple HACKS, tips og tricks til at gennemføre uddannelsen selvom du er ordblind i dag.
Imens jeg læst til datamatiker lært jeg en masse nye HACKS, tips og tricks til at klare mig igennem uddannelsen som ordblind og fik en masse viden omkring eksamer som ordblind på uddannelsen som datamatiker.