Hvem er jeg

Hvad har jeg af uddannelse?

Jesper Petersen - Online kursus

Jeg har en uddannelse som datamatiker, vagt og brandmand. Jeg blev første rigtig færdig med at tag uddannelse som 28 år og har gået til ordblinde undervisning og modtage 9 og 10 klasse bevis samt haft matematik på B.

Hvem er jeg?

Du tænker sikkert hvem er jeg? Jo jeg er ejer bag Ordklar og jeg har drive Ordklar i snart 9 år ca. Og jeg tager ud og holder foredrag omkring at være ordblind og deler samtidig også min viden på Youtube og samtidig også Facebook.

Hvad er så Ordklar?

Jo da jeg startede Ordklar ca snart 9 år siden startede det hele som en platform hvor man skulle lærer en masse dansk, matematik og engelsk. hvilket jeg i 2019 droppede efter som jeg var gået dø i det. Men i 2022 der vender Ordklar tilbage i ny og mere lækkert form til dig som ordblind.

Ordklar har tidligere været kendt for at lave medlemskab men i dag tilbyder jeg en masse andet lækkert.

Men Ordklar tilbyder som sagt ikke kun Online forløb, jeg tilbyder også foredrag hvor jeg kommer rundt i landet og holder de bedste foredrag for ordblinde og fortæller min historie som ordblind.

Ordklar - Foredrag - Online forløb

Men før vi lige starter så vil jeg gerne giv dig 3 gode værdier som Ordklar hele tiden vil stå inden for i hverdagen! og du skal på ingen måde være bange som ordblind