Datamatiker som ordblind

Datamatiker som ordblind

Datamatiker som ordblind der kan jeg fortælle dig, at jeg har gennemført en erhvervsakademiuddannelser på Cphbusiness i Lyngby, hvor jeg fik i 3 år. Min uddannelse blev forlænget pga, at jeg kom i nogen problemer som var med til at gøre at min uddannelse blive forlænget som ordblind. Hvilket har gjort at jeg klare uddannelsen selvom det var hårdt.

At gennemføre uddannelse som ordblind!

Før jeg startede på uddannelsen der undersøgt jeg mine muligheder for, at komme ind på drømme uddannelsen som ordblind. Hvis du også overvejer at finde din drømme uddannelse så giver jeg dig 6 ideer til bedste uddannelse – Med andre ord, jeg brugt virkelig tid på, at find uddannelse og gøre mig klar til at komme i mål med uddannelsen.

Men undervejs begik jeg virkelig også nogen fejl som gjord at det tog ekstra tid at komme i mål med uddannelsen. Som jeg virkelig fortryder den dag i dag. Men dog er jeg kommet videre så jeg vil gerne fortælle og dele min historie med dig.

Hvordan kom jeg så ind på uddannelse som ordblind?

Så spørger du sikkert om “Jamen Jesper du har ingen HF, STX eller HTX?” Der kan jeg vende den rundt og sig jo, jeg har HF enkelt fag i matematik som gøre at jeg netop vil kunne få Matematik C og B som gjord at jeg fik adgang til uddannelsen som ordblind.

For kigger man på Adgangskræv om at komme ind på uddannelsen skriver de “Søger du optagelse med en gymnasial uddannelse, skal du opfylde følgende fagspecifikke adgangskrav” her kommer der så til at stå Matematik B.

Det gjord at jeg netop lige kunne søge ind efter som jeg havde gennemført Matematik B på VUC.

Uddannelsen som datamatiker gav mig adgang til at jeg netop vil kunne søge videre på en overbygning af uddannelse men har valgt at tag ud og få noget erhvervserfaring som ordblind. I dag arbejder jeg i en større dansk virksomhed. Men jeg vil dermed også anbefale dig at kig på overskud til uddannelse.

Hvor jeg skriver en masse omkring overskud til uddannelsen som ordblind som kan være med til at hjælpe dig langt hen af vejen selvom det kan være svært.

Fik 12 tal til datamatiker - ordblind

“Her er et billede af mig lige efter at jeg havde færdig gjort praktik rapport og været til eksamen på datamatiker uddannelsen. Jeg kan huske, at jeg virkelig bare var pisse glad og slot over, at jeg netop havde fået 12 i min rapport som var på omkring 4-6 sider og der havde jeg gjort brug af CD-Ord

Hvad har datamatiker så givet mig?

Datamatiker uddannelsen har bestemt giv mig en masse gode job muligheder hvis man søger ind på jobindex og du vil derfor også kun se løn samtidig med lidt omkring beskrivelse som datamatiker.

datamatiker løn

Og så tænkt du nok. “Jamen Jesper hvad er din løn så?” – Der kan jeg fortælle dig at det vil jeg på ingen måde oplyse omkring og samtidig så er jeg virkelig glad for at være der hvor jeg er lige nu i en større dansk virksomhed som ordblind.

Personligt så lært jeg også en masse under uddannelse som datamatiker hvor en masse af det som jeg lært kan jeg i den dag i dag bruge i virksomhed og arbejde med nogen af de ting som tiltaler mig utrolig meget.

Hvad tilbyder datamatiker så?

Sådan får du gennemført en uddannelse!

Du overvejer måske, at jeg skal hjælpe dig igennem med at du kan få gennemført uddannelsen som ordblind.

Så har jeg opbygget et kursus som skal være med til at lave en plan, styre igennem hele uddannelsen og opnå dine mål som ordblind, lav en god handlingsplan for at du ikke stopper på uddannelsen selvom det kan blive hårdt og sidste men ikke mindst færdiggøre af uddannelsen selvom det kan være hårdt.

Og ja jeg vil virkelig gerne hjælpe dig med at komme i mål. Det er vigtigt for mig, at du netop kan opnå dine mål selvom du er ordblind og drømmer om at komme ind på drømme uddannelsen som ordblind.

Min drøm var bedste at komme ind på datamatiker uddannelsen som ordblind.