Sådan tager du kontrollen over ordblindhed i dag!

Sådan tager du kontrollen over ordblindhed i dag!

Du sidder måske og tænke over hvordan tager du kontroller over ordblindhed i dag?

Jeg vil give dig en masse overvejelse i forhold til hvordan ordblindhed ikke kommer til at have nogen betydning for dig i fremtiden som ordblind.

Det med at tag kontrollen over ordblindhed kommer du virkelig til at være glad for i fremtiden ved at gøre et stykke arbejdet i stedet for at bare “lad” som ingen ting.

kontrollen over ordblindhed

Stolt og tilfreds! Fik 02 i matematik B. Det var kun en prøve men jeg håber det bedste til eksamen

Jeg kan huske at den dag var jeg utrolig nervøs over at komme til eksamen.

Her er 3 hurtig metoder til at tag kontrollen over ordblindhed i dag!

Når jeg fortælle disse emner så er det mest af alt for at fortælle dig at det er nogen af de kontroller over ordblindhed som jeg gjord mig bekendt mig i forhold til at tag styrtning om mit ordblindhed for at komme igennem uddannelsen.

Fik du læst omkring hvordan det er som ordblind at gennemført eller kom i gang med datamatiker uddannelsen.

Denne artikel er en form for opfølgning i forhold til indholdet og det er vigtigt for mig at kunne have fokus på at du netop også kommer igennem uddannelse som ordblind i dag.

Herunder har jeg henvist til Nota som har lavet et super godt indlæg omkring fokus på ordblinde elever.

Advarsel: Lad være med at bruge din tid på....

Hvis du skulle vælge mellem skole opgave eller spille computer? Så vil du måske vælge computer når det kommer der til.

Som udgangspunkt så går dit computer spil ingen vejene og du vil stadigvæk kunne spille når du har lavet dine opgaver til skolen. Ved at du lad være med at spille computer så har du også letter ved at tag kontrollen over ordblindhed.

Sat nogen dele mål for at komme igennem!

Inden jeg startede på datamatiker uddannelsen. Valgt jeg at tag kontrollen over ordblindhed. Hvorfor gjord jeg så det?

Jo jeg fik af vide igennem folkeskolen at jeg på ingen måde kunne blive til noget som helst pga, at jeg var ordblind. Der fik jeg den mening, at det var der ingen som skulle bestemme over om jeg kunne få en uddannelse eller ej!

Derfor valgt jeg at sætte mig for at lave nogen små dele mål for at komme igennem.

Men…

Derfor stillede jeg mig selv disse spørgsmål i forhold til at komme igennem uddannelsen både med Matematik, Engelsk og Dansk den gang jeg gik på VUC i Hillerød og Lyngby.

Dermed brugt jeg en masse tid på at undersøge hvad der skulle til for at komme igennem uddannelsen. og hvad der skulle til for at komme i mål med VUC området.

Det er bare ikke lad som at man er supermand til alt, men jeg arbejdet mig igennem for at tag kontrollen over ordblindhed.

For at undgå at tro, at jeg var supermand. Så valgt jeg at have 110% fokus på uddannelse med VUC. Jeg sagde derfor nej tak til fester, byture og en masse andet som jeg ikke følger at jeg fik en masse værdifuldt tid ud af.

Værdifuldt tid var for mig at kaste mig over noget som har en betydning for min fremtid. Som at bruge tid på lave skole opgaver fra skolen.

Ingen grund til at være supermand som ordblind!

Som udgangspunkt er der ingen grund til at lege supermand som ordblind. Det vigtigt ved at tag kontrollen over ordblindhed i dag det er at du kommer igennem uddannelsen som ordblind og arbejder med dig selv som ordblind til at du klare uddannelsen.