Mofibo

Brug Mofibo som ordblind

Vil du også gerne have lydbøger på mobil som ordblind – Måske bruger du din mobil meget i hverdagen og ønsker at høre de fedeste lydbøger lige ved hånden!

Skal du også opnå en del af Ordklars og Mofibo samarbejde!

Tilbyder besøgene af Ordklar unik mulighed

Personligt er jeg virkelig selv kæmpe fan af e-bøger og lydbøger.

Hvorfor er jeg det?

Jo det er jeg fordi lydbøger der kan det giv mig en masse gode muligheder fx, at jeg kan lave mad mens jeg lytter til måske en super fed bøg jeg gerne vil have læst. Lige pt har jeg kastet mig over All in: 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter – Måske kender du ham på billedet? Ja det er Jesper Buch fra Løvens hule som køre på DR1

Og jeg slipper helt for at bruge tid på at læse men at jeg få læst det op af en rolig og venlig stemme som gøre at det bliver en super fed lydbog for mig.

Mofibo - Jesper buch

Jeg synes det er meget dejligt, at jeg bare kan lave noget mad mens jeg får læst en bog op uden at skulle bruge tid på at læse den.

Du SPARE tid på at få læst bøgen op uden at du selv skulle rør en fingere for at kunne få selv at læse bøgen. Mens du få læst bøgen op uden at du mister nogen former for tid så kan du lave noget mens.

Hvornår kan du så spare tid for at i stedet for at lytte til en e-bøg som ordblind i dag?

Så her kan du se at der er en masse fordele ved at netop, at gøre brug af Mofibo.

Mofibo

Ordklar giver dig et unikt samarbejde med Mofibo i dag

I dag 2022, kan jeg fortælle, at Ordklar har indgået et samarbejde med Mofibo som tilbyder lydbøger til dig som ordblind.

Samarbejdet betyder Ordklars besøgene får 45 dage GRATIS adgang. Så du kan nemt og hurtig få adgang til en masse lydbøger ved hånden i 45 dage.

Ordklar tjener som sagt intet på dette samarbejde men Ordklar er utrolig glad for at kunne indgå dette samarbejde med Mofibo som tilbyder over 450.000 e- og lydbøger på mobil.

Med andre ord så et samarbejdet hvor Ordklar intet tjener på dig overhovedet. Men for god skyld så skriver jeg lige #reklame

Hvordan kan du så få adgang til de 45 dage gratis?

Der er to måder som gøre at du kan få adgang til Mofibo. Ved at få 45 dage gratis adgang.

Tilbyder en masse godt indhold!

Jeg er virkelig glad for, at kunne tilbyde brug mofibo som ordblind. Jeg bruger personligt Mofibo til at lytte til lydbøger til når jeg tager frem og tilbage på jobbet. Når jeg lytter til lydbøger så sætter det ofte nogen tænker i gang i forhold til der som bliver sagt eller gjort i lydbøger.

Men brug mofibo som ordblind betyder at du slipper helt for at bruge tid på at læse de forskellig bøger som ordblind og Mofibo giver dig en masse godt indhold som ordblind. Personligt har jeg nogen bøger men ofte har jeg ikke rigtig tid eller lyst til at tag en bøg frem og så gå i gang med at læse bøger.
Derfor mener jeg bestemt at Mofibo giver en masse godt indhold til dig som har lyst til at høre om iværksætter fx Jesper buch som du nok kender fra løvens hule eller måske bare heller vil lytte til Thomas Rathsack

Brug Mofibo som ordblind
Kontakt Ordklar hurtigt og nemt!