3 fejl jeg begik ved uddannelse!

Der er 3 fejl som jeg begik ved uddannelse, som jeg den dag i dag fortryder virkelig meget og have håbet/ønsket at jeg vist disse fejl før at jeg tog mine valg for at komme videre!

Giver dig 2 grund i hvert emne til at du ikke skal begå de 3 fejl som jeg begik under uddannelse.

3 fejl jeg begik ved uddannelse!
Jesper Petersen - Ordklar - Ordblindhed

Hvis jeg ikke havde begået de fejl, så havde jeg også været færdig med uddannelse lang tid før, at jeg blev 28 år. Havde jeg måske gennem tænk over disse fejl som jeg begik. Så er jeg også overbevist omkring at jeg kunne havde været færdig 1-2 år før normalt.

1. Droppe ud af uddannelse! - Du kan altid bruge en uddannelse

En af de ting som jeg fortryder virkelig meget i gennem tiden hvor jeg har taget uddannelse, det er at jeg har droppede ud af en uddannelse. Fordi jeg synes ikke den sagde mig noget som helst, hvor jeg så senere finder ud af det er altså en uddannelse som jeg skulle have taget.

Hvis jeg havde gennemført den så var jeg blevet færdig 1-2 år før tid.

Den uddannelse var med til at gøre at jeg netop kunne komme ind på datamatiker uddannelsen.

Hvorfor – Gjord jeg så det?

Jo jeg gjord det fordi, at jeg synes ikke rigtigt, at uddannelsen tiltalt mig så meget mere fordi jeg følge at jeg virkelig kede mig og det sagde mig bare virkelig intet at bare ikke følge, at jeg keder mig på uddannelsen.

Det var som sagt intet let valg ved at gøre det. Men jeg vil klart anbefale dig at DU på ingen måde dropper ud af en uddannelse fordi du synes den er kedelig eller den ikke siger dig noget. 

2. Bare blive hjemme og tro du kan alt!

Da jeg gik på VUC, der var mange gang hvor jeg valgt at blive hjemme fordi jeg ikke kunne li undervisning eller, at jeg synes ikke rigtigt var noget for mig.
Men af og til var der også bare sådan, at jeg vist nogen gang hvad der skulle ske i næste undervisning. Der sagde jeg bare “Jamen det der… ved jeg alt godt…” og så blev jeg bare væk. Hvilket ikke er den rigtig ide.

Det er virkelig bare på ingen måde den bedste måde at gør det på. Den bedste måde du kan gør det på er ved:

3. Lad være med at læse op til en time!

Det med at lad være med at læse op til en time eller undervisning kan komme til at bide dig selv så meget at det kan betyde at du bare ikke få de bedste karakter i skolen. Det fandt jeg bestemt ud af meget sent da jeg var i gang med datamatiker uddannelsen.

Dog gjord jeg kun det på 1 semester, hvor jeg så der efter læst op til alle de undervisning timer som jeg skulle op til.

Som jeg skriver så vil jeg klart anbefale dig, at bruge tid på skolen frem for en time på 5 timer eller noget som du ikke rigtig kan bytte ud med din uddannelse. 
Din uddannelse er som sagt utrolig vigtig for dig som ordblind.