VUC som ordblind

Vuc som ordblind

Vuc som ordblind det sidder du måske og overvejer at tag på VUC som ordblind, så vil svaret være, at du kan helt sikkert godt tag på VUC som ordblind. Fik du ikke taget en 10 klasse eller mangler du fag for at komme ind på en uddannelse som ordblind – Så vil VUC være et rigtig godt valg for dig som ordblind at tag på.

Der findes også ordblinde undervisning som kan være med til at gøre dig dygtigere på Dansk, matematik, engelsk eller andre fag som du bare mangler at få taget.

Er VUC som ordblind et godt valg?

Der er svaret ja. Personligt har jeg selv gjort rigtig meget brug af VUC som ordblind. Jeg har taget 9 klasse, 10 klasse og samtidig har jeg også taget HF enkelt fag som ordblind.

VUC som ordblind vil give dig en masse muligheder!

Personligt har jeg gået på VUC Hillerød og VUC Lyngby, Personligt har jeg virkelig været glad for den støt og hjælp jeg fik igennem VUC og jeg har aldrig oplevelet at fået så god støtte som jeg fik igennem VUC.

Jeg har dog på intet tidspunkt følgt at jeg var piv dårlig eller noget som helst. Jeg har dog der imod fået en masse ros få mit hårde arbejdet som ordblind

Overvejer du HF som ordblind?

Jeg fik gennemført uddannelsen Matematik C og Matematik B. Hvilket jeg er utrolig slot og glad over, at jeg fik gennemført i forhold til at komme i gennem uddannelsen som ordblind på HF. Jeg troede ikke på mig selv i starten i forhold til at få det gennemført da jeg vist, at det vil blive svære hen af vejen!

Men at jeg gennemført uddannelsen HF matematik B og Matematik C fortæller også at jeg kan skulle godt selvom jeg er ordblind. Og jeg nok skal komme i gennem mine mål selvom det kan være svært.

Skal du tag VUC som ordblind?

Der vil mit svar være til dig, at jeg synes du skal overveje at tag på VUC som ordblind det kommer til at give dig en masse gode muligheder for at lærer en masse og der er også mulighed for at få ordblinde undervisning ved siden af hvis det skulle være sådan at du har brug for det. Og VUC kan som sagt også hjælpe dig med at få en ordblindetest i dag hvis det er. Du kan finde VUC her