7 måder til at finde den bedste uddannelse

6 ideer til bedste uddannelse!

Jeg vil give dig 6 ideer til bedste uddannelse som ordblind i år, og få en fed start på din uddannelse liv som ordblind. – Måske mangler du lidt viden omkring hvordan du finder den og måske kommer godt i gang med den.

Skal vi find din første eller næste uddannelse? Jeg giver dig som udgangspunkt 6 ideer til bedste uddannelse som ordblind i dag.

Fik 12 til Praktik rapport på datamatiker uddannelsen
Fik 12 tal til datamatiker - ordblind

Tilbage i 2021 fik jeg skrevet min praktik rapport færdig omkring min uddannelse som datamatiker. På det tidspunkt havde jeg næsten færdig gjort uddannelse med et tal 12 som jeg fik igennem uddannelsen!

Vil du også være brandmand?

beredskab øst lyngby

Kurser til uddannelse

Sådan får du gennemført uddannelsen som ordblind

Du er måske mest af al på udkig efter et kursus som skal være med til at hjælpe dig med at gennemføre en uddannelse som ordblind.

Jeg er klar over, at det måske godt kan være svært men som ordblind har jeg opbygget et kursus som hjælper dig med at gennemføre uddannelse som ordblind.

Jeg giver dig en række værktøjer som ordblind og de værktøjer er unikke kun til dig!

1. Hvad tiltaler dig?

Når du skal finde din uddannelse, så er det utroligt vigtigt, at du tager dig god tid omkring hvad der tiltaler dig mest.

Der med skal jeg nok være med til at give dig de 6 ideer til bedste uddannelse.

Jeg troede da jeg startede at jeg bare vil være brandmand og arbejde med mennesker igennem mit liv. men fandt så senere ud af jeg kunne li at arbejde med it og Ja, dog kan det tag lidt tid at finde ud af hvilken uddannelse du ønsker eller gerne vil start på som ordblind..

Hvilket gøre at jeg den dag i dag arbejder med It hvor jeg arbejder i 37 timers arbejde med en masse dygtig medarbejder. Jeg har dog arbejde her siden 2022.

Så helt klart it-området tiltaler mig mest i forhold det den uddannelse som jeg har inden for og klart noget jeg nyder at arbejde med i hverdagen som it-udvikler.
Men i denne artikel skal jeg være med til at give dig 6 ideer til bedste uddannelse.

Og det er så også i denne her artikel du skal find ud af hvad tiltaler dig mest? – men det kommer jeg ind på senere omkring hvad tiltaler dig mest og hvad skal du kig efter mest.

Men med andre ord, så skriver ned på et stk papir hvad tiltaler dig? Er det gaming, it, matematik eller er det måske natur?

2. Er der nogen uddannelser som tiltaler mig inden for de områder?

Som jeg skrev lige før, så skulle du lige bruge et stk papir og skriv ned hvad der tiltaler dig, Var det måske gaming, it, matematik eller naturen? Det kan være med til, at du finder den bedste uddannelse som du netop ønsker at komme ind på.

Så er det i gang med at evt. undersøge dine muligheder for at tag på ug.dk og undersøge hvilke muligheder der er for at komme ind på uddannelsen.

Igennem mit online forløb der lærer jeg dig også nogen af min HACKS til hvordan du netop finder den bedste uddannelse!

Det med at finde den rigtig uddannelse det kan godt tag tid men jeg har fundet en smart og god måde som gøre at du slipper for at bruge 3-6 år for at finde drømme uddannelsen!

Men de hacks dem vil jeg gerne del med dig meget mere når du kommer til at være en del af online forløbet.

6 ideer til bedste uddannelse

3. Du kan se dig selv i næste mange år

Vigtig også er når du skal i gang med uddannelse eller med andre ord når du er færdig med uddannelse så skal du i arbejde og lave noget i stedet for at sidde på skolen. Er det noget som du kan se dig selv i de næste 40 år?

Det er også en af de ting som du skal tænke over når det er at du skal i gang med uddannelse,. Du tænker måske ikke så meget over det lige nu, det er også helt okay at du ikke gøre det 😉 og det er er heller ikke noget som du behøver at gøre på sigt hvis du starter som 20 år og er i gang med uddannelse.

Jeg vil klart anbefale dig at bare fokuser på at færdiggøre uddannelse og så lad være med at tænke så meget over det.

4. Skal det være den nemme eller svære vej til dit mål?

Da jeg gik på uddannelse så hørt jeg ofte, om jeg vil tag den nemme eller den svære vej, hvor jeg altid tog og sagde den nemme vej fordi jeg som ordblind havde det svært i skolen og skolen. Det er bare noget ja undskyld mit ord men lort.. Så ofte er det nemmer at bare tag den lette vej for mig som ordblind.

Jeg vil derfor også anbefale dig, at du tager den nemme vej og ikke skal måske “kaste” op undervejs i forhold til din uddannelse. Det går på ingen måde at du efter 5-10 måneder måske stopper på uddannelsen fordi at den var alt for svær til dig og der var en masse ting som gjord at uddannelsen var svær for dig!

Uddannelse som ordblinde

5. Kender du nogen som har uddannelse og kan du bruge deres erfaring?

Hvis du kender nogen som har uddannelsen, hvorfor så ikke bruge 5-10 minutter på at snakke med dem omkring uddannelsen og spørger ind til hvordan det er at arbejde med de gøre i forhold til den uddannelse som du måske gerne vil ind på.

Det kan være at person måske fortæller eller sige noget som tiltaler dig utrolig meget. Det kan måske være noget som gøre at det lige at sådan noget du bare gerne vil arbejde med!

6. Skal det være samme uddannelse som ens forældre?

Tidligere har jeg kiggede på om at tag en uddannelse som min mor fx havde taget hvilket efter noget tid fandt ud af det på ingen måde var noget for mig overhovedet.

Jeg kan så meget sige, at jeg har ikke samme uddannelse som mine forældre. Det har som sagt intet gøre i forhold til at mine forældre uddannelser siger mig noget men det var bare ikke det område som tiltalt mig. Da jeg heller vil lave noget andet.