Job til ordblinde

Job til ordblinde

Job til ordblinde, du er helt sikret på udkig efter ideer eller tænker omkring job til ordblinde. Jeg skal være med til at giv dig ideer, tips og en masse andet som du evt kan tag med til dit første job eller ligne.

Det er vigtigt for mig at du gøre dig nogen overvejelser i forhold til dit næste job eller måske fremtidens job for dig som ordblind.

Derfor vil jeg i dette indlæg kom ind på nogen overvejelser i forhold til fremtidens job. Kommer ikke til at vise dig hvordan du laver ansøgning og CV men jeg kommer ind på nogen tips og overvejelser i forhold til det.

Job til ordblinde
Ordblind og have job

Hvad laver jeg så nu?

Jeg har uddannelsen som datamatiker som ordblind. og har været forbi med uddannelsen for ca 1 år siden. Jeg er med til at forbedre en masse it-systemer.

1. Du kan godt få et job som ordblind!

Som ordblind vil du godt kunne få et job som ordblind. Jeg har haft flere forskellig jobs som ordblind. Det er alt lige fra It-medarbejder til sikkerhedsvagt og lagermedarbejder i sommerferie. Så personligt så har jeg prøvet en masse forskellig ting som ordblinde i job.

Her ved siden af kan du se, da jeg arbejder som sikkerhedsvagt i Hillerød. Der arbejde jeg lige omkring et år. Hvor jeg lavet en masse forskellig ting som sikkerhedsvagt. Tilsyn hos butikker, Send folk ud hvis brandalarm gik og samtidig have jeg også tyveri sager. Det er sådan at jeg har tavshedspligt i forhold til sager som sikkerhedsvagt.

Jesper Sikkerhedsvagt - Ordblind

Tavshedspligt hvad er det så?: tavshedspligt er en forpligtelse til at holde visse oplysninger hemmelig. I de fleste tilfælde indtræder tavshedspligt i forbindelse med udførelsen af en arbejdesopgave.

2. Være ærlig om dit ordblindhed

Det er super vigtigt, at du er ærlig om at du er ordblind til job samtalen. Ved at du fortæller det ved job samtale, så fortæller det også meget omkring din ærlighed. Dit j0b i fremtiden vil elske og nyde at du virkelig er ærlig! Det er med til, at fortælle en masse gode ting som dig som person ved at du er ærlig at fortælle omkring det.

Alle de samtaler som jeg har været til når jeg er blevet kaldt til job samtale. Så har jeg altid sagt at jeg er ordblind eller “word blind”. I forhold til, at jeg har sagt at jeg er word blind har jeg sagt det når jeg har været til job samtale som har forgå på engelsk.

Jesper Petersen - Job ordblind

3. Spørger om hjælp hvis du har behøv for det!

Job for ordblinde

Hos min nuværende arbejdsplads der spurgt jeg om hjælp i forhold til de spørgsmål de stille der. spurgt jeg ind til hvad de mener og hvordan jeg skal forstå det.

Som sagt det er helt iorden at spørger ind til hvad de mener omkring spørgsmålet. Det kan måske være at du forstår det på en helt anden måde end hvad de har fremlagt det på.

Det er på ingen måde nogen dumme spørgsmål som ordblind!

3. Brug tiden på at lave den bedste ansøgning/CV som ordblind!

Det er utrolig vigtigt, at du bruger tid på at lave ansøgning til dit fremtid job. Lad være med at bruge 5 minutter på den med der imod bruge gange 2-3 dage på at læse den igennem og skrive den.

Personligt er jeg mest fan af du viser at du bruger tid på at lave din ansøgning.

Ved at du også viser at du bruger tid på din ansøgning er også med til at du får store chancer for at blive kaldt til samtale hos den virksomhed du har søgt hos.

Det gælder både Ansøgning og CV.

Det som du skal huske på det er at lave en unik ansøgning som beskrive hvorfor du netop vil have jobbet og hvad du kan tilføj til arbejdspladsen.

Ved at lave Unik ansøgning og CV beskrivelse kan være med til huske dig som person.

* – Når du kigger på de pointer ovn over. Så kan du se, at jeg har tilføjet * og det er gøre sådan, at du tilføjer dit sidste job eller uddannelse i toppen. Du skal ikke fortælle det som noget af det sidste men derimod som noget af det første!