3 tips til start på uddannelsen

3 Tips til start på uddannelsen!

Som ordblind kan det virkelig være hårdt af og til at skulle finde ud af hvilken uddannelse som man virkelig passer ind til. Jeg var første færdig med uddannelse som 28 år, Hvilket jeg synes er sent men der har bare været nogen uheldig ting som har gjort, at jeg første kun være færdig som 28 år. Så jeg vil giv dig 3 Tips til start på uddannelsen.

Man kan godt kalde det her en form for guide til dig som ordblind eller en side som skal være med til at vejlede dig med uddannelsen!

1. Fortælle dine drømme til venner eller familien!

En ting jeg lært efter at jeg var færdig med nr 2 uddannelse, det var at jeg sagde hele tiden til min mor og bedste ven, at jeg nok skulle komme i mål med uddannelsen som datamatiker. Jeg vil bare gerne i mål fordi jeg synes det med at arbejde med programmering sagde mig virkelig meget.

Jeg skrev de mål ned som jeg vil opnå og det var at JEG SKULLE blive færdig med uddannelsen som datamatiker.

2. Er der en genvej til uddannelsen som ordblind?

Efter at jeg var blevet færdig med uddannelsen som web-integrator. Som det hed den gang jeg tog uddannelsen. Fandt jeg frem til at jeg netop, slip for at tag en fuld HF med dansk, matematik, engelsk og andre fag. så skulle jeg bare tag Matematik på B for at komme ind på datamatiker uddannelsen som ordblind.

3. Gør brug af familie og venner hele tiden!

Jeg brugt utrolig meget tid på at snakke med mine forældre og venner omkring uddannelsen. Undervejs fik jeg også nogen venner på datamatiker uddannelsen som jeg fik en masse gode emner omkring og samtidig som også hjælp mig vejlede mig på flere måder igennem uddannelsen som ordblind.

Bonus tip til dig!

En ting som jeg har lært igennem de uddannelser som jeg har taget. Det er at fortælle, at man er ordblind og at man har svært ved at læse og skrive, men så er det også der du kan fortælle en masse andet som du er god til som ordblind.