Efterskole for ordblinde

Efterskole for ordblinde

Efterskole for ordblinde – hvad kan det være med til at giv dig som ordblind ved at tag på efterskole og hvad skal du kig efter når du som forældre kigger på efterskole til dit barn. – Hvad er vigtig for dig når du skal finde den rigtig efterskole for ordblinde i dag!

36426 1504141052285 6432594 n 1

Her kan man se et billede fra efterskole som jeg gik på – Dog har jeg ikke så mange billeder fra efterskole tid da jeg ikke brugt Facebook på det tidspunkt sådan rigtigt.

Hvordan er efterskole for ordblinde?

Personligt synes jeg det gav mig en masse gode værktøjer som ordblinde ved at tag på efterskole og få opbygget et godt selvværd og samtidig tro på tingene.

Efterskolen var som sagt Waldemarsbo efterskole som ligger på Sydsjælland.

Efterskolen fik jeg lært en masse fede ting omkring mig selv som person og fik lært en masse nye personer at kende som evt også var ordblinde og vi vist alle sammen at vi havde svært ved at læse og stave da vi alle sammen er ordblind.

Find den bedste efterskole til dig i dag!

Du har sikkert brugt en del timer på at finde en efterskole for ordblinde, så kan jeg fortælle dig at der findes en hjemmeside som skal være med til at hjælpe dig langt hen af vejen med at finde den rigtig efterskole i dag.

Efterskolen giver ordblinde gode muligheder!

Efterskolen kan være med til at give dig gode muligheder for at tag på efterskole.

Hvorfor?

Jo, det kan være med til at give dit barn eller dig som ordblind troen på at få opbygget og skabet noget selvværd i forhold til at kunne klare dig igennem en uddannelse som ordblind.

3 Grund til at tag på efterskole som ordblind!

1. Hjælpen til uddannelsen

Efterskolen giver dig gode muligheder for at du kan modtage undervisning i forhold til at kunne komme i gang med uddannelsen når du er færdig på efterskolen.

2. Bedre selvværd

Efterskole kan være med til at giv dig tro på tingene ved at du får opbygget en masse selvværd som ordblind og får en masse tro på dig selv!

3. Andre ordblinde

Efterskole for en masse andre som også er ordblinde og kan være med til at lærer en masse andre ordblinde at kende og hjælpe hinanden!