Bange som ordblind!

Jesper Petersen - Ordklar -ordblindhed - forløb

Bange som ordblind!

Bange som ordblind? selvom det ofte kan være svært at være bange som ordblind. Jeg vil komme ind på i det her indlæg som skal være med til at vise dig som forældre eller dig som barn at selvom du er ordblind. Så kan du altid godt opnå en masse ting i livet som ordblind.

Men en ting er sikkert, jeg vil vise dig at du virkelig ikke skal være bange selvom du er ordblind..

Det som sikkert gøre dig bange som ordblind. Er det mon fordi du har fået af vide ofte eller tit at “Jamen du kan ikke blive til noget pga…
Den sætning kender du sikkert godt, personligt hader jeg virkelig også bare den sætning fordi den nedgøre bare folk som de er som person.

0
Ordblinde i Danmark
Ordblind brandmand

For snart 10 år siden færdig gjord jeg uddannelsen som brandmand i det som hed den gang. “Allerød brandvæsen” som i dag er Nordsjælland brandvæsen.

Jeg arbejder dog ikke mere frivillig i brandvæsenet.

Du skal på ingen måde være BANGE!

Jeg kan husk meget tilbage til folkeskole, at jeg fik hele tiden af vide. Du kan bare ikke få nogen uddannelse fordi du er ordblind og du kan på ingen måde læse eller skrive.

På det tidspunkt kan jeg huske at jeg var virkelig dygtigt til matematik og det er jeg også den dag i dag. Matematik har virkelig altid sagt mig et eller andet.

Men bare fordi du på nok ingen måde kan læse eller skrive. Så fortæller det virkelig heller ikke at du er DUM. Fordi du er på ingen måde dum og du skal heller ikke være bange som ordblind.
Jeg kan godt forstå hvis du er bange som ordblind. Det kan jeg virkelig godt forstå. Men du behøver ikke at være det.

DU ER DYGTIG TIL NOGET SELVOM DU ER ORDBLIND!

Bange som ordblind.. Ja.

Der hvor du skal stille spørgsmål til dig selv som ordblind som måske kan få dig eller dit barn på andre tanker omkring at være bange som ordblind. Hvilket du ikke skal være.
Så prøv måske tænke på.

  1. Hvis du barn/dig selv er SUPER batmand til computer. Jamen så har du da helt sikkert talent for det.
  2. Er du/dit barn dygtig til at passe børn? Jamen så er det måske der hvor man skal overvej sin muligheder for at om hvordan man kommer ind på pædagog uddannelsen som ordblind.
  3. Er du god til matematik ? Er det så problemløsninger du kan li at arbejde med som fx datamatiker som jeg selv har en uddannelse inden for.

JEG VED AT DU KAN SOM ORDBLIND!

Du kan komme langt som ordblind!

Så lige inden at du sikkert vil smutte eller hop videre, så selvom du er bange som ordblind. Så er jeg meget overbevist omkring at du som ordblind nok skal komme langt i livet som ordblind.

Tænker du at vi skal tag en snak sammen. Så er du velkommen til at kontakt mig via kontakt form her under.