Hvorfor lige et online kursus

Hvorfor et online forløb

Hvorfor lige et Hvorfor lige et online kursus? Det er vigtigt for mig at Hvorfor lige et online kursus for dig skal jeg også være en form for vejleder for dig i forhold til ideer eller tænker som du kunne have under fx. uddannelse, efterskole eller bare folke skole.

Ordblinde i Danmark
0

Hvorfor lige et online kursus?

Jeg kommer til at giv en masse af alt den viden, tricks og tips som jeg har skabt de sidste mange år. Jeg har også lært en del omkring at være ordblind og hvilket problemet jeg har haft igennem tiden som ordblind.

Indholdet her skal være med til at overbevis dig om, at et online kursus for dig netop er det helt rigtig at tag igennem Ordklar. Her under kan de se på nogen af de emner som jeg kommer ind på i online forløbet som skal være med til at sikker, at du netop ved “Hvorfor lige et online kursus?

Hvad kommer jeg ind på i de forskellig emner?

Hjælpemidler til uddannelsen: Er du ikke blevet tildelt hjælpemidler så vil jeg give dig ideer til hvordan du få søgt efter hjælpemidler. Måske mangler du bare lidt viden omkring hvem du skal have fat i få at kunne få dine hjælpemidler.

Hvordan skal du fortælle at du er ordblind?: Vil giv viden som du kan gøre for at fortælle din bedste ven eller måske din klasse at du er ordblind eller bare din arbejdsplads omkring at du er ordblind.

Få den bedste hjælp hos lærer i dag!: Du tænker/drømmer måske om at få en masse viden eller måske gøre sådan at din lærer måske gerne vil hjælpe dig ekstra meget for at du kommer i mål som ordblind.

Har du problemer med et eller andet i skolen?: Det kan være at du har problemer med opgaver i skolen som du måske ikke forstår eller mangler noget viden omkring. Så er det her jeg kommer til at kunne vejlede dig og hjælpe dig frem til dit mål med problemet.

Gå hele vejen til eksamen og opnå dine drømme i dag!: Det er GODT at drømme om sine mål og det er vigtigt at drømme stort og samtidig er det også vigtigt at dele sine drømme med familie, venner eller andre men det kan jeg være med til at hjælpe dig videre med på online kursus.

Hvorfor lige et online kursus?

Jesper Petersen - Ordklar - Ordblindhed

“online kursus kommer til at kunne giv dig en masse viden, tips, tricks til hvordan du kan opnå en langt bedre succes som ordblind i dag end for 5 år siden.

Alt den viden som jeg har skabt inden for de sidste 7 år ca. Dem kommer jeg til at dele med dig ved at deltag i online kursus.

Uddannelsen

Gennemført uddannelse
Vagt, Brandmand og Datamatik 100%