4 grund til at lytte til bøger som ordblind

lytte til boger som ordblind
Denne her artikel kommer som udgangspunkt til at giv dig nogen input til netop hvorfor du skal overvej at lytte / læse bøger samtidig. Og ja du skal ikke selv stave dig frem til de forskellig ord men de bliver bare læst op for dig!
Du kan måske huske brug mofibo som ordblind? (Du spare en del ved at gør brug af Ordklars Rabat aftale) – #Reklame

1. Hvorfor overhovedet læse når jeg er ordblind?

Nogen har spurgt mig omkring hvorfor overhovede læse når man er ordblind.

Der kan jeg fortælle dig, at du måske kunne overvej at gøre brug af mofibo som ordblind
Men nu har jeg gjort brug af Mofibo i noget tid og når jeg sidder i bus eller i tog på vej på arbejdet. Jamen så sætter jeg mig og lytter til en bog og læse med i historien samtidig. Hvilket har givet mig en del at lærer undervejs frem og tilbage på job.

Det er med til at gøre at jeg slipper for at stave mig igennem ord som jeg måske ikke kender eller har hørt omkring før. Så der mener jeg bare godt at det vil være en god ide at gør brug af Lydbog + at læse med i historie samtidig.

Det kan være med til at du måske få lært et nyt ord eller flere ord som du kan gør brug af i hverdagen!

I starten synes jeg også selv det var svært at sæt sig ned og skulle lytte og læse samtidig men det er som udgangspunkt at vende den rundt og gøre det hverdag så på et tidspunkt synes det bliver mere eller mindre normalt og du følger ikke at det bliver et problem.

2. Læs om noget som tiltaler dig!

Lige for tiden har jeg læst en del omkring “Omgivet af idioter: Lær at forstå dem, du ikke kan forstå“, “All in: 10 konkrete råd til fremtidens iværksætter” og en masse andre som ind for atiker eller business samt personlig udvikling. Det er nogen områder som tiltaler mig utrolig meget men hvis det var andre områder jeg skulle læse hvad så?

Det vigtig for dig det er at start med emner som tiltaler dig: Det betyder utroligt meget at man kaster sig over emner som tiltaler en. Fordi hvis du kaster dig over emner eller bøger som måske ikke tiltaler dig. Så bliver bogen utrolig kedelig og du får svært ved at komme igennem den.

Hvilket på ingen måde skal være mening for dig ved lytte og måske læse bøger samtidig.

Derfor vil jeg klart anbefale dig at brug gerne lidt ekstra tid på at skriv 2-3 emner som du tænker der måske tiltaler dig og så tag en bog af gangen.

Det skal være 100% sjovt og hyggeligt for dig at lytte / læsbøger, fordi hvis du tvanger dig selv til at det skal blive gjort. Så bliver det svært at klar dig igennem i forhold til at få læst bøgerne igennem. Så det er utroligt vigtigt for dig at du finder emner som tiltaler dig fra starten. Det kan være at du iværksætter typen. Jamen så er det vigtigt for dig at du læse måske noget omkring business området.

lytte til bøger som ordblind i dag og få flere ord at kende

Her kan du se nogen af de bøger som jeg overvejer at kaste mig over i fremtiden dog har jeg læst / lytte til nogen af disse bøger som jeg tidligere har skrevet omkring.

3. Sæt dit mål om at nå 2 bøger hver måned! eller mere?

Personligt synes jeg at det er virkelig fedt at sæt sig mål omkring at jeg skal helst nå 2 eller flere lydbøger om måneden. Det kan være med til at giv dig et booste når du gennemføre en bog/lytter en bog igennem og klare den!

Herunder kan du se hvilket bøger som jeg skal have lytte til i fremtiden!

Ved at jeg har sat mig disse mål er det også med til at sikker at jeg bare skal komme i mål og ikke bruger alt min tid på ting som ikke er brugbar i forhold til hverdagen.

Hermed når jeg starter i nyt job, her meget snart så har jeg sat mig det mål at jeg skal op på hele 6 lydbøger om måneden.

4. Har give mig flere ord at arbejdet med i hverdagen!

Ved at jeg selv har bare sat en lydbog til at køre så har jeg også fundet bøger hvor jeg kunne læse med i bogen samtidig med at jeg lytter er med til at gøre at jeg netop har lært nogen nye ord at kende.
Det har helt klart givet noget til eftertank omkring at have lært en masse nye ord at kende som ordblind. Havde jeg ikke læst bøger samtidig med at lytte, havde jeg så måske lært de ord at kende som ordblind i dag?

Så min klare anbefaling til dig er at find bøger/lydbøger og lytte til dem få at få lært nye ord at kende som ordblind i dag.