Whocopied.me protects this content

Ordklar kom første gang online i 2013, hvor det primært handlede om, at løse opgaver og tjene point sammen. En anden grund til, at vi laver denne side, er for at skabe mere opmærksomhed omkring ordblindhed.

Dermed var det også for at skabe opmærksomhed for ordblindhed i Danmark.

Mit mål er at kunne hjælpe ordblinde med at finde div hjælpemidler i dag som mange andre ordblinde også bruger eller ordblinde apps eller i det hele taget finde den bedste computer som kan bruge til fx CD-Ord eller andre programmer

Information om Ordklar:

Ordklar er Danmark eneste online platform hvor Jesper Petersen tilbyder ordblinde undervisning i dansk, matematik og engelsk.
Dermed er der også et matematik kursus som er med til at hjælpe ordblinde langt hen af vejen.

Dermed er alle videoer som er på Ordklar udarbejdet af Jesper Petersen som selv er ordblind.

Ordklar har dermed også over 1000+ bruger på Ordklar.

Foredrag - Hvordan er at være ordblind?

Jeg tager også rundt i landet og holder foredrag og fortæller om mit liv som ordblind. Ofte har mange ordblinde bruge for at få oplyst omkring hvordan det er at være ordblind. Jeg holder foredrag som ofte var i alt 1-2 timer + Q&A.

Hvor har jeg holdt foredrag henne:

Hvis du vil læs mere så vil jeg anbefale dig at kig på foredrag

Bruger på Ordklar:

Det er muligt at være bruger på Ordklar. Det er gratis at være bruger. Dermed vil man få adgang til dansk, engelsk og matematik videoer.

Dermed så vil du modtage en masse gode nyheder via email som jeg sender til dig lige så snart jeg laver nogen nye nyheder.

Det som jeg ligger vægt på Ordklar det er siden er gennemarbejdet af en som selv er ordblind og som kender til de områder hvor du har/haft problemer med eller bare vil genopfriske nogen ting.

Da jeg satte mig ned og skulle tænke over Ordklar så skulle det være enkelt og let for ordblinde, at bruge Ordklar.
Det skulle som udgangspunkt også være en hjemmeside, som ordblinde vil få noget ud af at være på i hverdagen.

Og udfra dette lavede jeg et meget simpelt mål og vision for Ordklar.

Skab tryghed for ordblinde samt give ordblinde en masse værdi fra starten.

Ordklar har gjort det enkelt fra starten det var, at skabe en platform for ordblinde som skulle give ordblinde en masse værdier.

I forbindelse med Den Internationale Ordblindeuge havde VUC Lyngby besøg af Jesper fra Ordklar, der holdt foredrag om at være ordblind.

Jesper udviste stor entusiasme op til foredraget og lyttede til de ønsker, vi havde i forhold til indhold. Han var meget velforberedt og leverede et utrolig godt foredrag, som både var relevant for undervisere og kursister - ordblinde og ikke ordblinde.

Det mest spændende ved at have Jesper som foredragsholder er, at han er en "rigtig" ordblind. Han er selv i gang med en uddannelse og kan derfor beskrive, hvordan han bedst klarer sig i hverdagen og i forbindelse med lektier, opgaver, notater og eksamen.

Det var meget inspirerende og man får stor respekt for Jesper, når man hører hvor meget arbejde og tid, han er nødt til at lægge i sit skriftlige arbejde for at komme igennem sin uddannelse.

Tammie Nielsson, VUC Lyngby

På EUC Sjælland var vi i uge 45 midtvejs i GF1 og GF2 forløb. Elever med læsevanskeligheder, var ved at være fortrolige med deres IT- rygsæk. Vi havde lavet et arrangement, hvor vi kunne hygge os sammen og møde hinanden. For at krydre eftermiddagen, havde vi inviteret Jesper Petersen til at fortælle om sit liv som ordblind.

Desuden gennemgik Jesper CD ord, intowords, intowords cloud og google drev.

Det var en rigtig god eftermiddag med mange fremmødte, der lærte hinanden at kende og byttede erfaringer.

Annette Poulsen, EUC Sjælland