Ordklar kom første gang online i 2013, hvor det primært handlede om, at løse opgaver og tjene point sammen. En anden grund til, at vi laver denne side, er for at skabe mere opmærksomhed omkring ordblindhed.

Vores mål er, at gøre mulighederne for hjælpen, større for ordblinde.

Her på Ordklar vil vi rigtig gerne give alle ordblinde, en mulighed for at kunne lære og forbedre sig. Jeg er selv ordblind, og jeg kender til det, at blive holdt tilbage. Jeg følte mig ikke sikker i min skrivning, og jeg turde ikke skrive til andre, for det var min svageste punkt.

Derfor er vores målsætning, at skabe et godt miljø, og samtidig være imødekommende overfor ordblinde. Vi vil gerne være med til at skabe forbindelser mellem ordblinde, således i kan støtte hinanden igennem undervisningen. Den målgruppe Ordklar har i sinde at skabe kontakt til, er alle med disse udfordringer.

Ordblindhed er en udfordring, som mange andre end dig selv besidder, og jeg synes ikke at man skal være alene om det. Jeg gik alene rundt med min, indtil jeg fik ideen til denne side. Her vil jeg gøre alt for at, i får den hjælp, støtte og den undervisning, som i har brug for. Vi bestræber os hele tiden efter at udvikle og optimere, både os, men også undervisningen. Der er mulighed for, at i kan skrive ris og ros på siden. Mangler der noget, eller er der nogle forslag/ønsker til undervisning, så skriv endelig til mig. Jeg er altid klar på en ny udfordring.

Hvordan fungere Ordklar?

Da jeg satte mig ned og skulle tænke over Ordklar så skulle det være enkelt og let for ordblinde, at bruge Ordklar.
Det skulle som udgangspunkt også være en hjemmeside, som ordblinde vil få noget ud af at være på i hverdagen.

Og udfra dette lavede jeg et meget simpelt mål og vision for Ordklar.

Skab tryghed for ordblinde samt give ordblinde en masse værdi fra starten.

Ordklar har derfor:

  • Ingen skjulte gebyrer.
  • Ingen bindingsperioder.

Ordklar har gjort det enkelt fra starten det var, at skabe en platform for ordblinde som skulle give ordblinde en masse værdier.

Der findes to typer brugere på Ordklar.dk

Der er gratis bruger på Ordklar og så er der også Medlem på Ordklar.

 

VUC Lyngby - Ordblind

Du er velkommen til, at kontakt på mig [email protected]

 

Anbefaling fra Foredrag

I forbindelse med Den Internationale Ordblindeuge havde VUC Lyngby besøg af Jesper fra Ordklar, der holdt foredrag om at være ordblind.

Jesper udviste stor entusiasme op til foredraget og lyttede til de ønsker, vi havde i forhold til indhold. Han var meget velforberedt og leverede et utrolig godt foredrag, som både var relevant for undervisere og kursister - ordblinde og ikke ordblinde.

Det mest spændende ved at have Jesper som foredragsholder er, at han er en "rigtig" ordblind. Han er selv i gang med en uddannelse og kan derfor beskrive, hvordan han bedst klarer sig i hverdagen og i forbindelse med lektier, opgaver, notater og eksamen.

Det var meget inspirerende og man får stor respekt for Jesper, når man hører hvor meget arbejde og tid, han er nødt til at lægge i sit skriftlige arbejde for at komme igennem sin uddannelse.

Tammie Nielsson, VUC Lyngby

Tammie Nielsson, VUC Lyngby

Få adgang til Ordklar

Få adgang til Ordklar gratis!

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev på Ordklar

Nyheder fra dette emne