Whocopied.me protects this content

Ordklar kom første gang online i 2013, hvor det primært handlede om, at løse opgaver og tjene point sammen. En anden grund til, at vi laver denne side, er for at skabe mere opmærksomhed omkring ordblindhed.

Vores mål er, at gøre mulighederne for hjælpen, større for ordblinde.

Her på Ordklar vil vi rigtig gerne give alle ordblinde, en mulighed for at kunne lære og forbedre sig. Jeg er selv ordblind, og jeg kender til det, at blive holdt tilbage. Jeg følte mig ikke sikker i min skrivning, og jeg turde ikke skrive til andre, for det var min svageste punkt.

Derfor er vores målsætning, at skabe et godt miljø, og samtidig være imødekommende overfor ordblinde. Vi vil gerne være med til at skabe forbindelser mellem ordblinde, således i kan støtte hinanden igennem undervisningen. Den målgruppe Ordklar har i sinde at skabe kontakt til, er alle med disse udfordringer.

Ordblindhed er en udfordring, som mange andre end dig selv besidder, og jeg synes ikke at man skal være alene om det. Jeg gik alene rundt med min, indtil jeg fik ideen til denne side. Her vil jeg gøre alt for at, i får den hjælp, støtte og den undervisning, som i har brug for. Vi bestræber os hele tiden efter at udvikle og optimere, både os, men også undervisningen. Der er mulighed for, at i kan skrive ris og ros på siden. Mangler der noget, eller er der nogle forslag/ønsker til undervisning, så skriv endelig til mig. Jeg er altid klar på en ny udfordring.

Jesper Næstved

(EUC Næstved 2017)

Hvordan fungere Ordklar?

Da jeg satte mig ned og skulle tænke over Ordklar så skulle det være enkelt og let for ordblinde, at bruge Ordklar.
Det skulle som udgangspunkt også være en hjemmeside, som ordblinde vil få noget ud af at være på i hverdagen.

Og udfra dette lavede jeg et meget simpelt mål og vision for Ordklar.

Skab tryghed for ordblinde samt give ordblinde en masse værdi fra starten.

Ordklar har derfor:

Ordklar har gjort det enkelt fra starten det var, at skabe en platform for ordblinde som skulle give ordblinde en masse værdier.

Der findes to typer brugere på Ordklar.dk

Der er gratis bruger på Ordklar og så er der også Medlem på Ordklar.

foredrag uge 40 - jeg er bare ordblind 2018

Langt billigere end fysiske kurser!

Er du ikke blevet træt, af skulle deltage til kurser på skolen, virksomheden eller andre steder. Normalt betaler du sikkert 1000-4000 kr.

Hvorfor ikke slip billigere?


Hos Ordklar er målet, at du kan lærer CD-Ord og IntoWords på 1 dag uden, at skulle tænke på s-tog eller cykel frem og tilbage.

Det hele foregår online og du vil få adgang til Ordklar på en måde som du aldrig vil glemme.

Hvis der nu skulle komme opdateret til CD-Ord eller IntoWords. Så skal du ingen gang til nyt kursus. Du kan dermed imod tage dit kursus på Ordklar uden ekstra omkostninger fra dig eller din virksomhed.

VUC Lyngby - Ordblind

(Ordblinde uge 41 - VUC Lyngby)

 

Hvordan at være ordblind - Foredrag

 

I forbindelse med Den Internationale Ordblindeuge havde VUC Lyngby besøg af Jesper fra Ordklar, der holdt foredrag om at være ordblind.

Jesper udviste stor entusiasme op til foredraget og lyttede til de ønsker, vi havde i forhold til indhold. Han var meget velforberedt og leverede et utrolig godt foredrag, som både var relevant for undervisere og kursister - ordblinde og ikke ordblinde.

Det mest spændende ved at have Jesper som foredragsholder er, at han er en "rigtig" ordblind. Han er selv i gang med en uddannelse og kan derfor beskrive, hvordan han bedst klarer sig i hverdagen og i forbindelse med lektier, opgaver, notater og eksamen.

Det var meget inspirerende og man får stor respekt for Jesper, når man hører hvor meget arbejde og tid, han er nødt til at lægge i sit skriftlige arbejde for at komme igennem sin uddannelse.

Tammie Nielsson, VUC Lyngby

På EUC Sjælland var vi i uge 45 midtvejs i GF1 og GF2 forløb. Elever med læsevanskeligheder, var ved at være fortrolige med deres IT- rygsæk. Vi havde lavet et arrangement, hvor vi kunne hygge os sammen og møde hinanden. For at krydre eftermiddagen, havde vi inviteret Jesper Petersen til at fortælle om sit liv som ordblind.

Desuden gennemgik Jesper CD ord, intowords, intowords cloud og google drev.

Det var en rigtig god eftermiddag med mange fremmødte, der lærte hinanden at kende og byttede erfaringer.

Annette Poulsen, EUC Sjælland

Email - Nyhedsbrev Ordklar
Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?

Nyheder