Ordklar kom første gang online i 2013, hvor det primært handlede om, at løse opgaver og tjene point sammen. En anden grund til, at vi laver denne side, er for at skabe mere opmærksomhed omkring ordblindhed.

Vores mål er, at gøre mulighederne for hjælpen, større for ordblinde.

Her på Ordklar vil vi rigtig gerne give alle ordblinde, en mulighed for at kunne lære og forbedre sig. Jeg er selv ordblind, og jeg kender til det, at blive holdt tilbage. Jeg følte mig ikke sikker i min skrivning, og jeg turde ikke skrive til andre, for det var min svageste punkt.

Derfor er vores målsætning, at skabe et godt miljø, og samtidig være imødekommende overfor ordblinde. Vi vil gerne være med til at skabe forbindelser mellem ordblinde, således i kan støtte hinanden igennem undervisningen. Den målgruppe Ordklar har i sinde at skabe kontakt til, er alle med disse udfordringer.

Ordblindhed er en udfordring, som mange andre end dig selv besidder, og jeg synes ikke at man skal være alene om det. Jeg gik alene rundt med min, indtil jeg fik ideen til denne side. Her vil jeg gøre alt for at, i får den hjælp, støtte og den undervisning, som i har brug for. Vi bestræber os hele tiden efter at udvikle og optimere, både os, men også undervisningen. Der er mulighed for, at i kan skrive ris og ros på siden. Mangler der noget, eller er der nogle forslag/ønsker til undervisning, så skriv endelig til mig. Jeg er altid klar på en ny udfordring.

Jesper petersen - Foredrag

Foredrag - De små positive oplevelser på vejen

Mit mål, som foredragsholder, er at skabe tro til ordblinde igen. Mange ordblinde har haft fået et kæmpe nederlag igennem livet. Jeg vil derfor fortælle min historie omkring hvordan jeg har kæmpe i mit liv, som ordblind.

Jeg har været ordblind hele mit liv, men jeg fandt først ud af det, da jeg kom på efterskole, hvor fandt jeg ud af, at der var mange ordblinde i forhold til, hvad jeg havde troet der var. Der fik jeg snakket med en del ordblinde omkring hvordan de har klaret deres hverdag og hvordan de har klaret deres problemer.

Dermed ville jeg også fortælle min vej fra et nederlag til en stor oplevelse for mig, som ordblind.

Jeg holder foredrag på VUC, folkeskoler, Jobcentre og uddannelser mv. Jeg synes det er super fedt at kunne dele min historie med andre ordblinde, lærere og dele mine tanker omkring, hvordan jeg har tænkt de forskellige tidspunkter.

Foredraget varer omkring 1 time inkl. spørgsmål. Du kan kontakte mig for mere information på [email protected]. Det er som sagt uforpligtende at kontakte mig omkring evt. Foredrags muligheder hos jer/dig