Whocopied.me protects this content

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind? - Jeg er ordblind

Mit klare mål for, at holde foredrag på en skole, uddannelse, kommunen og flere steder. Det er at fortælle min historie som ordblind og give ordblinde lysten til, at kæmpe videre selvom det ofte kan være svært.

Hvorfor det?

Jo, det vil jeg komme ind på i foredraget og jeg vil også dele de bedste tips og tricks til dig, som deltager på dagen.

Samt fortælle hvordan jeg klare mig med CD-Ord, IntoWords og andre hjælpemidler.

Men det er altså også “okay, at spørge om hjælp som ordblind” men jeg vil fortælle om mange andre ting.

Men som udgangspunkt er det DIG som er foredrags leder til, at fortælle mig om hvad du tænker/drømme. F.eks. hvad skal foredraget indeholde om du har nogen ønsker eller tanker omkring det.

Og ja jeg skal nok finde den bedste af den bedste løsning til dit foredrag!

Hvilke slags foredrag afholder jeg ofte?

De foredrag som jeg ofte afholder det er lige fra hvordan jeg bruger CD-Ord til, Google Drev hvordan skriver jeg opgaver og artikler mv til Ordklar, min baggrund som ordblind.

Foredraget er opbygget sådan, at du kan tage noget med fra foredraget når du/dine elever er færdig.

Det kommer ikke til, at være sådan, at du sidder tilbage og tænker “Hvad fik jeg ud af det?

Foredraget bliver ofte holdt fra 1 time til 2 timer ofte. Det er inkl. spørgsmål.

Men lad os snakke sammen på e-mail og lad også sammen finde en løsning, som dækker dit behov for foredraget, som skal blive afholdt.

Så det er dig som bestemmer hvad foredraget skal handle om. Og så lad os se om vi kan finde en løsning, som virker for dig.

100% til ordblinde - foredrag

Hvad tilbyder jeg så?

Jeg tilbyder et foredrag omkring mit liv som ordblind, hvordan bruger jeg Google drev og CD-Ord mv til, at hjælpe mig med, at lave så gode tekster som overhovedet muligt.

Men som udgangspunkt er det dig som bestemmer vinkel og det er dog ganske uforpligtende, at høre mig ad om vi evt kan finde en mulighed for, at jeg holder mit foredrag hos dig snart.

Glæder mig til, at høre fra dig. Du er velkommen til, at sende en e-mail til mig om hvor henne i landet det bliver afholdt og hvor mange forventer du der ca. kommer samt hvad tid mv.

Du er velkommen til, at kontakte mig på e-mail.
info@ordklar.dk

foredrag uge 40 - jeg er bare ordblind 2018

Jeg er også selv ordblind og historien som ordblinde hjælper dig videre personligt!

Ja, jeg er også ordblind og mit liv som ordblind skal være med til, at vække opmærksomhed hos den enkelte elev for, at selvom man er ordblind er man på INGEN MÅDE DUM!

Og ja du er ikke den eneste som har følt sig dum eller mente, “jamen jeg bliver aldrig til noget”.

 

Bare rolig det skal jeg nok få vendt om på når jeg afholder foredraget.

Jeg vil derfor i foredraget også fortælle, at det er altså okay at spørge om hjælp hos familien for, at den enkelte ordblinde får succes i fremtiden selvom det måske kan være svært.

Men det problem skal vi løse sammen til foredraget.

Lad mig høre fra dig og lad også tage snakken sammen!

Selvom du er ordblind eller lærer, eller noget helt andet så glæder jeg mig til, at modtage en e-mail fra dig omkring foredraget.
Som sagt er det gratis, at kontakte mig og så finder vi da sikkert ud af noget for, at dit foredrag kan blive lavet og jeg giver en masse værdi til dig.

Kontakt mig gerne i dag og så vil jeg svare dig så hurtigt jeg kan inden for 48 timer. (Ofte svare jeg hurtigere.)

Du kan se billeder fra tidligere foredrag og anbefaling her.

I forbindelse med Den Internationale Ordblindeuge havde VUC Lyngby besøg af Jesper fra Ordklar, der holdt foredrag om at være ordblind.

Jesper udviste stor entusiasme op til foredraget og lyttede til de ønsker, vi havde i forhold til indhold. Han var meget velforberedt og leverede et utrolig godt foredrag, som både var relevant for undervisere og kursister - ordblinde og ikke ordblinde.

Det mest spændende ved at have Jesper som foredragsholder er, at han er en "rigtig" ordblind. Han er selv i gang med en uddannelse og kan derfor beskrive, hvordan han bedst klarer sig i hverdagen og i forbindelse med lektier, opgaver, notater og eksamen.

Det var meget inspirerende og man får stor respekt for Jesper, når man hører hvor meget arbejde og tid, han er nødt til at lægge i sit skriftlige arbejde for at komme igennem sin uddannelse.

Tammie Nielsson, VUC Lyngby

På EUC Sjælland var vi i uge 45 midtvejs i GF1 og GF2 forløb. Elever med læsevanskeligheder, var ved at være fortrolige med deres IT- rygsæk. Vi havde lavet et arrangement, hvor vi kunne hygge os sammen og møde hinanden. For at krydre eftermiddagen, havde vi inviteret Jesper Petersen til at fortælle om sit liv som ordblind.

Desuden gennemgik Jesper CD ord, intowords, intowords cloud og google drev.

Det var en rigtig god eftermiddag med mange fremmødte, der lærte hinanden at kende og byttede erfaringer.

Annette Poulsen, EUC Sjælland

Email - Nyhedsbrev Ordklar
Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?

Nyheder