Ordblinde foredrag

Ordblinde foredrag!

Er du på udkig efter Ordblinde foredrag i år? Hvor jeg kommer og fortæller min rejse som ordblind og fordele en masse omkring hvad jeg har lært igennem ordblinde skole tiden og uddannelse tiden som ordblind!

Foredrag for ordblinde

At fortælle sin historie som ordblind synes jeg personligt er virkelig vigtigt i dag. Mine foredrag skal være med til at give julelys i øjne på ordblinde.

Jeg er selv ordblind, at jeg kender også det med at have en dårlig skole gang eller bare hade SKOLEN så meget at man bare ikke gider at læse eller lærer noget. Men i dag fortæller jeg min historie som ordblind.

Hvor jeg deler min erfaring og viden som ordblind.

Ordblindhed er en vigtig del af foredrag og jeg kommer også med mine erfaring og viden til ordblindhed. Hvorfor det er vigtigt at bruge hjælpemidler til ordblinde i dag? og hvorfor det er at være bange som ordblind kan påvirke ordblinde så meget som det kan. Men hvem er jeg så? Fortæller en masse viden og de bedste tips og tricks som jeg har lært igennem uddannelser og hvorfor det er så vigtigt som ordblind. Jeg har ingen faglig baggrund med noget inden for søvn men jeg har lært en masse igennem min uddannelse i forhold til hvordan ukendte faktorer der kan påvirke dit studie

Jeg fortæller om bla.

"Jesper holder sit foredrag i et synspunkt som gøre at jeg følger mig tilpas og samtidig så har Jesper givet mig en masse ideer og tro på mig selv som ordblind selvom det også godt kan være svært."
Tina Hansen
Elev
Online foredrag - Jesper Petersen

At være ordblind er det så bare...

Det med at være ordblind kan ofte for nogen være svært og man har svært ved at forstå det eller arbejdet med at man er ordblind. Men det som jeg tilbyder på foredragene er bestemt at jeg skal giv dig noget med på vejen som en oplevelse og noget viden som jeg KUN deler med dig når jeg starter mine fordrage til dig som ordblind.

Ved at dele en unik oplevelse for dig skal være med til at du netop får en masse viden og at jeg giver dig som sagt noget viden som jeg kun deler med dig.
Det er vigtigt for mig at man som ordblind får tildelt en masse viden når man er ordblind og man bare ønsker at lærer en masse som man kan bruge i hverdagen.

0
Ordblinde i Danmark
+ 0
Ordblinde Foredrag

Fortæller om mit liv som ordblind i foredrag for ordblinde!

Foredrag
Ordblinde foredrag

På udkig efter Ordblinde foredrag?

Så vil jeg sige, at du er kommet til det helt rigtig stede for ordblinde foredrag i dag. Jeg tilbyder et unikt foredrag som giver ordblinde gode muligheder for at se sig selv i når foredrag er færdig. Fortæller en unik historie hvordan jeg fik vendt det hele til at jeg kom godt videre som ordblind efter en “dårlig” tid i folkeskole med en masse fejl undervejs.

Ordklar - Foredrag - Online forløb

Et være ordblind og holde foredrag for andre ordblind gøre mig virkelig glad og slot som ordblind, at kunne hjælpe andre ordblind med at giv en masse input omkring uddannelse, job og en masse andre ting som jeg har lært igennem livet som ordblind.

Laver også Ordblinde foredrag online.

Har din skole et ønske om at jeg holder et foredrag online. Så er der bestemt også mulighed for at jeg afholder det online og giver mit foredrag væk når vi har afholdt det. Så vil dine elever kun se foredraget igen. Hvis det er noget man ønsker.

Foredrag er opbygget til ordblind og skal være med til at hjælpe ordblinde i deres hverdag med evt problemer eller ideer omkring ordblindhed.

Så ja. Jeg skal give dine elever eller din skole en masse ideer til måske uddannelse, VUC, Drømme uddannelse eller hvilket fejl jeg begik da jeg var igang med uddannelse?

Prisen er fast lagt selv om du kommer fra Jylland eller Bornholm. Der er ingen ekstra udgifter for dig ved at foredraget bliver holdt online. Evt kontakt mig hvis der er spørgsmål omkring foredraget og prisen.

Der er mulighed for at foredraget kan blive optaget og evt vist til de elever som ikke kun deltag pga sygdom eller ligne. Det koster dog ekstra hvis man ønsker det.

Uge 40 Ordblinde uge

Her under kan du se en lille video for snart 5-7 år siden hvor jeg holdt foredrag på VUC Lyngby. Det er bare som sagt en meget kort video hvor jeg fortæller, hvor jeg bare vise hvordan et af dem har været tidligere.

Dog får du ikke den hele version af Foredrag men vil giv en masse VÆRDI som skole eller som ordblind i dag.

Her under vil jeg liste en række ting op af hvad jeg har holdt af emner.

Som sagt når jeg skriver de 3 pointer så er det heller ikke alle sammen som jeg har tilføjet men de er nogen af de emner / områder som jeg har holdt mest af som ordblind og sagt en masse omkring.

At være ærlig og fortælle en masse af den viden som jeg har fået skabt undervejs og dele den, det betyder virkelig en masse for mig at kunne tildel den viden.

At dele en masse viden fra A til Z fortæller man også bare hvor vigtigt ordblindhed er blevet hen over tiden og man virkelig er åben omkring at tale om emne i dag frem for måske 15-20 år siden.

Er pisse glad for at fortælle min historie!

Undskyld mit udtryk, men jeg kan virkelig fortælle, at jeg er utrolig glad og slot over, at jeg virkelig tøre at stå frem og fortælle min historie som ordblind og dele en masse viden til dig. Foredrag for mig var i starten utrolig usikker og nervøs. Men i dag ser jeg det ikke som et problem. Som ordblind har det også givet mig en masse tro på tingene selvom det godt kan blive eller være svært som ordblind.

En Historie som en masse ordblinde som måske har prøvet eller været igennem kan se hvad jeg følger og tænker.

Hvor har jeg holdt det henne?

  • VUC Lyngby
  • Skole i København (må ikke oplyse om skole pga sikkerhed)
  • EUC Sjælland (Næstved)

Det er som sagt bare nogen af dem som jeg har holdt det på. Og listen bliver som sagt længere og længere hvor jeg holder. Personligt så synes jeg også at det er vigtigt at holde foredrag i Uge 40 som man kalder for den Internationalt ordblinde uge 40.

Kontakt Ordklar omkring Ordblinde foredrag.