Foredrag

Ordblinde foredrag!

Er du på udkig efter Ordblinde foredrag i år? Hvor jeg kommer og fortæller min rejse som ordblind og fordele en masse omkring hvad jeg har lært igennem ordblinde skole tiden og uddannelse tiden som ordblind!

Foredrag for ordblinde

At fortælle sin historie som ordblind synes jeg personligt er virkelig vigtigt i dag. Mine foredrag skal være med til at give julelys i øjne på ordblinde.

Jeg er selv ordblind, at jeg kender også det med at have en dårlig skole gang eller bare hade SKOLEN så meget at man bare ikke gider at læse eller lærer noget. Men i dag fortæller jeg min historie som ordblind.

Hvor jeg deler min erfaring og viden som ordblind.

Ordblindhed er en vigtig del af foredrag og jeg kommer også med mine erfaring og viden til ordblindhed. Hvorfor det er vigtigt at bruge hjælpemidler til ordblinde i dag? og hvorfor det er at være bange som ordblind kan påvirke ordblinde så meget som det kan. Men hvem er jeg så? Fortæller en masse viden og de bedste tips og tricks som jeg har lært igennem uddannelser og hvorfor det er så vigtigt som ordblind. Jeg har ingen faglig baggrund med noget inden for søvn men jeg har lært en masse igennem min uddannelse i forhold til hvordan ukendte faktorer der kan påvirke dit studie

Jeg fortæller om bla.

0
Ordblinde i Danmark
+ 0
Ordblinde Foredrag
Foredrag

På udkig efter Ordblinde foredrag?

Så vil jeg sige, at du er kommet til det helt rigtig stede for ordblinde foredrag i dag. Jeg tilbyder et unikt foredrag som giver ordblinde gode muligheder for at se sig selv i når foredrag er færdig. Fortæller en unik historie hvordan jeg fik vendt det hele til at jeg kom godt videre som ordblind efter en “dårlig” tid i folkeskole med en masse fejl undervejs.