Foredrag
Online forløb for ordblinde i Danmark

Hjælpen til dig som ordblind!

Jeg har skabt et online forløb for dig som ønsker at få skab større viden inden for eksamen eller måske lærer en masse omkring hvordan jeg kunne klare mig igennem uddannelse som ordblind (Har 4 stk) og Færdiggjort 9, 10 og samt HF forløb på VUC.

I gennem forløbet få du vejleden hjælp i forhold til at opnå dine drømme og mål! – Det er vigtigt for mig at du kommer igennem selvom det kan være hårdt!.

Måske lyder de pointer noget for dig? Så kan jeg fortælle dig, at du bliver kun glad og slot over at kunne komme igennem de pointer!

Mit online forløb skal jeg hjælpe dig igennem hele vejen og jeg kender det godt selv det med at stå til eksamen og skulle skide grønne gris over at du “bare” hader eksamer!

Jeg kender det også selv godt det med at slet ikke have styre på noget på uddannelsen som ordblind og skal i gang med sin første uddannelse og man ikke kan overskue noget som helst.

Disse online forløb bliver hele tiden opdateret med nyt indhold og mere indhold. Derfor kan det fremkomme at nogen af emner er fjerne mens der er kommet nye til.

Hemmelighed bag til at få styr på uddannelsen som ordblind

Har du på ingen måde styr over hvilken uddannelse du skal tag eller har du ingen viden omkring hvordan du kan komme i mål med drømme uddannelsen? – Hvilken vej skal du tag for at komme ind på drømme uddannelsen?

Hvilke fejl du på ingen måde må begå selvom det kan være hårdt eller svært!

Hvad får du adgang til på online forløbet?

Se hvor nemt du kan styre eksamen i fremtiden!

Snart eksamen er du ved at skide i bukserne af skræk? – Jeg har lavet et online forløb som kommer til at hjælpe dig langt hen af vejen med at få styr på nogen vigtig emner som kan være med til at sikker, at du ikke skider i bukserne af skræk til eksamen.

Jeg skal give dig en masse værketøjer som gøre at din eksame bliver meget mere enkelter i fremtiden og du på ingen måde kommer til at gå i stå midt i eksamen eller ingen ideer har til struktur eller handingsplan!

Hvad får du adgang til på online forløbet?

Hvordan får du min hjælp og viden?

Du får alt min viden og hjælp igennem videoer som er optaget og ligger klar på en facebook gruppe. Skulle du have spørgsmål så laver jeg en besvarelse på en video hvor jeg kommer med mine tips, tricks og samt et HACKS til at hvordan du måske får løst dit problem!

Der findes ingen dumme eller mærkelig spørgsmål jeg skal være med til at HJÆLPE dig langt videre i mit online forløb hvor du vil modtage et forløb hvor jeg selv er ordblind! Og det at være ordblind betyder ikke at du ikke må stille spørgsmål overhovedet. Det må du heller end gerne! Jeg elsker at besvare dine spørgsmål.

Hvad er min baggrund?

Jeg kender en del til det med at skulle finde den rigtig uddannelse som ordblind. Jeg har selv stået der hvor jeg ikke viste helt hvilken uddannelse jeg skulle tag og har hoppede frem og tilbage.

I mit online forløb giver jeg dig en god forståelse i forhold til, at komme i gang med drømme uddannelsen som ordblind – Samtidig lærer jeg også dig de simple HACKS, tips og tricks til at gennemføre uddannelsen selvom du er ordblind i dag.
Imens jeg læst til datamatiker lært jeg en masse nye HACKS, tips og tricks til at klare mig igennem uddannelsen som ordblind og fik en masse viden omkring eksamer som ordblind på uddannelsen som datamatiker.