Whocopied.me protects this content

Lydbøger til ordblinde er utroligt vigtigt langt hen af vejen. Grunden til at lydbøger er vigtigt, er fordi man oftest kan ha‘ svært ved at læse en bog. Der hvor ordblinde ofte taber fokus er ved større bøger, lad også sige du skal læse en bog på 120 sider.

Så kan det som ordblind oftest være rart med en hvor man bare kan sidde på sit værelse og læse en bog med lyd til.

Nota har løsningen til dig - Lydbøger hjælper mig med at læse bogen

Jeg vil nok beskrive Nota som et online stykke værktøj, som hjælper dig med, at få læst bogen højt. Personligt bruger jeg ikke så tit Nota mere når jeg sidder fast i en bog eller jeg gerne vil ha‘ læst en bog højt, så ville jeg bruge Nota.

Jeg brugte selv Nota, for noget tid siden, hvor jeg skulle skrive en anmeldelse af en bog i skolen. Kunne du godt tænke dig at se hvordan det gik?


Takket være Nota så gav min lærer mig en slags feedback på historien, og som hun skriver står der “Du har virkelig kæmpet for at forstå historien og gjort mange tanker, og samtidig har du ladet dette blive en del af din begrundelse af vurderingen” Hvilket jeg mener er en god ting, fra min side, at min lærer skriver det.

I starten må jeg dog erkende at jeg på ingen måde kunne sætte mig ind i historien, da jeg synes den var svær at gå til og samt læse. Så på det område må jeg erkende at Nota virkelig hjælper mig, som ordblind, til at komme igennem uddannelsen.

Hvad kan Nota hjælpe mig med

Ville du gerne se hvad Nota er, for noget så kig på denne video her. Det viser jeg i denne her video, hvordan du kommer i gang med Nota og fortæller dig samtidig, hvordan du bruger Nota.

Se video her - Hvad er Nota? - Hjælper dig som ordblind:
Du kan få lydbøger, pdf-bøger hvor du har mulighed for at gemme det på din tablet. Der findes rigtig mange lydbøger. Der findes bøger hvor der følger en CD, med så du kan få læst bogen op. Der findes forskellige programmer såsom Nota, Mofibo, Dictus og en masse andre programmer, der kan hjælpe dig med at få læst dine e-bøger op.

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her
Adgang til Ordklar bruger Email - Nyhedsbrev Ordklar