Whocopied.me protects this content

Jeg vil tage dig igennem omkring hvordan jeg er blevet bedre til, at huske hvordan man staver til nogle ord, som jeg ikke har kunnet tidligere.

Der er mange gange hvor jeg har skrevet opgave i skolen, hvor jeg har fået feedback på teksten. Hvad er så feedback?

Den måde som jeg er blevet bedre til at stave er ved at brug CD-Ord.

Få hjælp til at blive bedre til at stave og læse, samt forstå teksten.

Den måde som jeg også er blevet bedre til, at stave og læse på, det er ved, at få hjælp af en person, som rigtig gerne ville hjælpe mig og få ham/hende til at rette din stavefejl eller bare at kigge den igennem. Ved at personen hjælper mig den vej, så kan man se hvor man oftest laver sine fejl.

Ved at bruge CD-Ord og samtidig få hjælp af en person til, at rette mine opgaver igennem, så har det helt klart givet mig en bedre viden til, hvordan jeg sætter ordene sammen. Ved at det giver mig den viden, så ved jeg også til næste gang hvad lavede jeg af fejl sidste gang, og så rette op på dem.

Hvad gør du får at forstå teksten?

Det som jeg gør for at forstå det jeg skriver, det er f.eks. hvis den person hjælper mig, at hun/han ikke forstår hvad jeg skriver, så læs det højt sådan at du selv kan høre hvordan det du har skrevet lyder, og så kan du måske høre fejlen selv.

Ved at gør det, så kan du også høre hvis du mangler et ord eller du skal have skrevet det på en helt anden måde. Ved at du læser det højt for dig selv, så giver det også dig en forståelse af hvad du prøver, at du skrive her og giver det mening det jeg skriver?

Hvis du har svært ved at høre hvilket ord der mangler, så gør jeg ofte det, at jeg sletter teksten og prøver at skrive den igen, så kan det være at jeg ser hvilket ord jeg skal slette eller hvilket ord jeg bare skal tilføje til teksten for, at det giver mening for mig. Du kan også få personen til at forklare dig, hvorfor at sætningen eller ordet er forkert.

Hvad med lektielæsning med klassen eller forældre?

Jeg har haft rigtig gode oplevelser ved at lave lektier sammen med dem fra klassen, hvis man f.eks. sidder fast i noget matematik, dansk eller et helt andet fag, så gør jeg ofte det at vi aftaler tid og sted og hvem der gør hvad.

Det som jeg har haft en god oplevelse med er, at spørge om hjælp i klassen, som du har tillid til og du samtidig stoler på kan det, som du har problemer med.

Det som jeg har fået af viden igennem forældre ved Ordklar er, at prøve at få nogle aftaler i hus med andre forældre på skolen omkring, hvordan i kan få et lektie hold op og køre fra jeres børn. Det kan f.eks. være i laver lektiedag 2 gange ugentligt hos dig og en anden forældre, der bor tæt på skolen.

Hvad kan man selv gøre for at blive bedre?

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her
Adgang til Ordklar bruger Email - Nyhedsbrev Ordklar