Whocopied.me protects this content

Mange forældre står og skal finde en efterskole i 2017-18 eller 2018-19 eller ville dit barn gerne på efterskole i 8 klasse eller 9 klasse?

Tit får man en masse nye venner, og det kan måske blive venner for livet. Nogle gange kan det også være med til, at gøre at du bliver en mere åben person selvom, du har dit ordblindhed.

Efterskole, som ordblind, kan give dig en masse værdier, som gør, at du får en masse fagligt indhold på plads.

Hvor kan man se efterskole anmeldelser?

De steder hvor forældre ofte bruger masser af tid på det er på nettet, hvor man gerne ville finde den bedste af den bedste efterskole til deres barn.

Efterskole.dk - kan give dig mulighed for, at finde  hurtigt og nemt ud af, hvor henne i landet man kan få en efterskole til sit barn. Efterskole.dk tilbyder 20 efterskoler til ordblinde. Der er lidt ekstra ved siden af de 20 ordblindeefterskole.

efterskole som ordblind

Tag på efterskole før eller i 8 klasse?

Mange forældre, som ofte skal tage afsted i 8 klasse eller skal det nu være 9 klasse eller efter, når man er færdig med 9 klassen.

Der er mange ting, som spiller ind over, til om man skal vælge 8 klasse, 9 klasse eller bare efter 9 klasse?

Det som Ordklar anbefaler at du kigger efter er:

Hvis barnet kan svare ja på disse 3 punkter, ville jeg mene at du skal komme i gang med at søge om at komme på efterskole. Det har en stor betydning for dit barn at vide at man kan komme afsted på efterskole.

Udtalelser fra forældre på Facebook og E-mail

Anja fortæller til Ordklar: Min niece har gået på Gylling efterskole - min egen søn skal derud næste år. Min nieces faglighed steg af at komme på Gylling - derudover kom hun hjem som en pige med selvværd og selvtillid til at fortsætte på en ungdomsuddannelse.

Hun er nu 21 år og i gang med ny uddannelse - hun gennemførte den første men fandt ud af at det ikke var det hun ville

Jan fortæller til Ordklar: Min søn har fået 2 år på Hobro efterskole han er blevet meget bedre både schocialt og boglig, ja han er blevet glad for at gå i skole

- Der kommer flere og opdater

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her
Adgang til Ordklar bruger Email - Nyhedsbrev Ordklar