Whocopied.me protects this content
Foredrag om ordblindhed - Hvordan er det at være ordblind? Opret nyheden: 30/01/2016

Ordblindeforeningen holdte foredrag, hvor der kom Christian Bock, som fortalte om Apps, tanker bag ordblindhed og en masse andet. For et par uger siden tilmeldte jeg mig til foredraget omkring ordblindhed. Ordblindeforeningen afholdte lørdag formiddag på Holtehus efterskole.

Hvis du ikke var med til foredraget, så kan jeg fortælle dig at du har virkeligt gået glip af noget værdifuldt indhold både, som forældre og ordblind.

Hvorfor siger jeg så værdifuldt indhold?

Grunden til at jeg synes det var værdifuldt indhold var fordi, Christian Bock fortalte nogle ting om apps hvordan du kan gøre din hverdag lettere, som ordblind.

Samtidig med at han gav noget værdifuld indhold, som jeg kun tage med hjem så har han virkelig også givet mig noget til eftertanke omkring de ting, som jeg har tidligere tidligere har gjort med uddannelsen og hvorfor.

Mødt nogen man kendte?

Ja, jeg mødte et par stykker, som jeg har skrevet/deltaget i debatter omkring ordblinde på Facebook. Jeg fik også nogle hyggelige samtaler med dem, som jeg har snakket frem og tilbage med, på grupper for ordblinde på Facebook.

Synes jeg du skal deltage næste gang?

Hvis det er sådan at Ordblindeforeningen afholder foredrag / workshop for forældre og ordblinde, så vil jeg helt klart mene, at du skal prøve at se om du kan deltage.

Derfor vil jeg holde øje med Ordblindeforeningens Facebook, hvor du nok vil se hvornår der næste foredrag er så du evt. kan deltage.
Jeg ville helt klart prøve at se om jeg kan deltage næste gang når Ordblindeforeningen afholder et lignende foredrag.

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?