Whocopied.me protects this content
Få mere succes! 2 ideer der virkelig virker! - Succes for ordblinde Opret nyheden: 03/04/2017

Som udgangspunkt vil jeg i denne artikel fortælle. Hvilke ideer jeg har gjort med, at få succes i hverdagen altså med skolen/arbejdet.

Fordi du nok har fået nederlag i folkeskolen eller et andet sted, som gør at man har mistet lysten til at tro på dig selv eller dit barn har svært ved det.

Jeg vil som udgangspunkt fortælle hvilke 2 ideer, som jeg har gjort mig i forhold til, at du opnår succes som ordblinde i hverdagen.

Jeg har brugt lang tid på, at finde ud af hvilken “model” jeg skal bruge for, at komme frem til, at fortælle min succes til andre ordblinde.

Denne måde kan også bruges hvis man hellere vil lave videoer. Ja, jeg bruger også denne her måde ofte for, at gøre det lettere for mig selv.

Som du nok har set, så har jeg gjort det på Ordklars Facebook både med tekst og video. Hvor mange har “Synes godt om” eller kommenteret det. Men det virker også på din personlige Facebook profil.

Fortælle det - Del din succes på Facebook (Det er vigtigt!)

Der findes to måder du kan opbygge din succes på Facebook.

1: Fortælle kort hvad man har opnået af succes. Det kan være at man har fået en god karakter i skolen. Så er det også, at tilføje et billede af dig selv samtidig. Evt et billede som du har taget dig selv for, at vise du er stolt og glad!

Ligesom når du ser billeder på Facebook så får det din opmærksomhed meget hurtigt end hvis det bare er tekst, som du har skrevet, hvilket får folk til, at gå let og hurtigt over tekst.

2: Fortælle i videoer, at du er stolt over, at kunne fortælle, at du fx. har fået en god karakter i skolen og fortælle lidt omkring hvordan din oplevelse var.

Ved, at lave den slags video opslag så vil jeg, som udgangspunkt, fortælle max 1-3 minutter.

Hvis der er nogen som har støttet dig igennem forløbet, så vil det være en god ide, at nævne dem for, at vise du er taknemmelig over de har støttet dig igennem forløbet.

Sms giver også en form for succes glæde - (Ligesom fødselsdagshilsner fra venner eller forældre)

Ligesom du får sms-beskeder fra venner, familien, kæresten eller andre personer tæt på dig.

1: Skriv en sms fx til din mor eller anden person, hvor du fortæller, hvilken karakter du har fået i dansk eller engelsk. Så er jeg sikker på, at de skriver tilbage “Tillykke” eller “du er for sej!”
Jeg er også sikker på hvis det skulle gå den forkerte vej altså du fik 00 eller 02 så vil din familie, venner eller andre støtte dig 100% og snakke med dig og være der for dig 100%


Hvis du skriver en hurtigt besked så får du også tit et hurtig svar tilbage men hvis du bruger tid til at beskrive noget godt så vil folk også ofte kommer med et længere svar tilbage eller kommentere et længere svar til dig.

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?