Hvor henne kan du få en ordblindetest? Det er utroligt vigtigt, at få lavet en ordblind test i dit lokalområde. Dermed vil Ordklar sikre sig at du får foretaget en test til at sikre du modtager den rigtige hjælp for dit ordblindhed.

Der findes mange måder, som du kan få taget en test på. Ordklar vil finde den helt rigtige løsning til dig, som ordblind, til at du kommer videre med dit ordblindhed.

Der findes rigtig mange steder i landet hvor ordblinde vil ha‘ mulighed for, at kunne modtage undervisning.

Ofte er man 3-6 ordblinde i samme klasse, ja der findes også andre ordblinde så du er ikke den eneste ordblind i Danmark. Omkring 5-7% af Danmarks befolkning er ordblinde.

Staver ikke så godt? - Giv dig selv nye muligheder.

Selvom du ikke staver så godt, skyldes det ofte at man kan være ordblind. Det kan ikke slås fast uden, at du får taget en test i dit lokalområde. Ordblindhed kan også være arveligt, så hvis du har nogen i din familie, er der en mulighed for at du også kan være ordblind.

Ved at du bliver testet for ordblindhed, er der nye muligheder for dig.

Ved at man bliver testet for ordblindhed, så kan det ofte være en lettelse for mange ordblinde. Det kan være med til at man få troen på at lære at stave og læse. Det kan give en forståelse for, hvorfor man ikke er ligeså god, som de andre til, at læse og skrive. Nogle gange kan det også være hårdt at få af vide at man er ordblind.

Ordklar giver dig også mulighed for, at vi fortæller dig om ordblindetesten - Klik på video ved videoen og så er vi godt igang.

Som ordblind, har du mulighed for forskellige hjælpemidler såsom, tildeling af adgang til Nota, CD-Ord og it - rygsæk, som kan bruges til din uddannelse. Det kan give dig et skub i den rigtige retning ved at hjælpe dig igennem uddannelsen.

Vil du gerne se hvad nota er så se Ordklars video omkring Nota

Jeg er også selv ordblind - Det giver mig en masse muligheder!

For snart 4-5 år siden blev jeg testet for om jeg var ordblind, efter jeg var gået i gang med ungdomsuddannelse. Tidligere i min folkeskole fik jeg ikke muligheden for hjælpemidler, it-rygsæk og meget mere.

Efter jeg fik taget testen på Hillerød VUC, så har det åbnet en mange muligheder for mig ved, at få tildelt CD-Ord til min egen private computer. Hvilket betyder meget for mig at jeg kan bruge CD-Ord som et vejledende program til, at stave og læse for mig.

Ordklar kæmper for dig! - Hjælper ordblinde med testen.

Som besøgende af Ordklar kæmper jeg hver dag for at du kan modtage den helt rigtige undervisning for, at du kommer videre med dit ordblindhed.

Vi finder en løsning til dig, som gør at du kan slappe af og vente på, at den lokale ordblindetest kontakter dig, så hurtig som muligt.

Information

Ved at du oplyser din e-mail videregiver vi det til lokalområdet, som vil tage kontakt til dig, og fortælle dig om mulighederne. Ordklar vil gerne hjælpe dig et skridt videre til, at du får den helt rigtig hjælp.

Ordblindetest - Jesper Petersen

- Det er mig på billedet, som du kan se, det er efter jeg bestod min uddannelse efter jeg fik hjælp af min it-rygsæk til at kunne få læst ordene op.