Whocopied.me protects this content

Person som har set dette indlæg: 707

Podcast for ordblinde

Er du også en af dem som godt kan li at lytte til ordblinde podcast? Så har Ordklar lavet et 10 minutter Podcast som giver dig tips, trick og tænker omkring handling som du kan tag med på vejen.

Podcast for ordblinde er opbygget sådan at det kun vil tag 10 minutter!

Hvorfor?

Jo ordblinde podcast skal ikke være flere timer eller flere minutter lang fordi det skal være sådan at du kan tag med noget med fra podcast inden for kort tid.

Hvad handler podcast så om?

Podcast for ordblinde kommer til at handle omkring at CD-Ord på Mac, OCR handle på din PDF filer igennem CD-Ord, HF som ordblind og en masse andet som kan være med til at giv dig noget hands-on til dine problemer som du evt skulle ha.

Podcast ordblind skal være med til at kunne hjælpe dig langt hen af vejen på kort tid.

Der vil aldrig være salg i podcast overhovedet.

Hvorfor et podcast til ordblinde?

Jo jeg mener bestemt, at ordblinde skal ha mulighed for at kunne lytte til et podcast som giver ordblinde mulighed for at kun lytte til noget som de kan tag med på vejen.

Dermed skal Podcast ordblind giv dig en masse tænke som skal kun giv dig noget at arbejde med.

Ordblinde kan bytte ikke så godt li at læse så derfor har jeg lavet podcast omkring bestemt emne som er på Ordklar.

Hvor tit udkommer et podcast til dig?

Der udkommer et podcast til dig 1-2 gange om måneden. Hvis der ikke udkommer et podcast er det netop fordi der er travlt hos mig med skole opgaver mv.

Men hvis du samtidig tænker at du vil høre mig snak om et bestemt emne så skal du være mere end velkommen til at kontakt mig på email og fortælle lidt omkring emne og hvorfor det kun være noget.

Du finder email i bunden af siden.

Jamen hvorfor podcast i stedet for video?

Så vil du nok spørger omkring "Jamen Jesper jeg kan godt li at se video i stedet for podcast?" og der vil mit svar være jamen der har Ordklar en youtube kanel til dig som kan li at se videoer.

Dermed kan det være at andre kan li at lytte til podcast mens de er i toget eller køre i bilen eller noget helt andet som gør at du kun skal fokuser på lyden og intet andet.

 

Dermed skal der lyde et STOR tak til Ib potter for at lave intro til Ordklar.