Whocopied.me protects this content

Person som har set dette indlæg: 3153

Ordblindetest til ordblinde er super vigtig i dag. Jeg mener som udgangspunkt at ordblindetest til ordblinde er super vigtig i dag.
Det er netop fordi, at ordblindetesten kan være med til, at giv dig en masse muligheder i dag.

Det kan være fx:

Med andre ord ordblindetest til ordblinde er utrolig vigtig i dag. Du får adgang til en masse unikke og gode værktøjer som ordblinde kan bruge i dag.

Hvad er ordblindhed?

Dermed findes der i alt mellem 3-7% af den danske befolkning som er ordblinde. Hvilket vil svar til omkring 350.000 personer.

Video omkring ordblindhed.

De kenderegn som er på ordblindhed i dag er:

De nye krav til ordblindetest - Hjælper kun dig!

Dermed fortæller Ellen Trane Nørby til folkeskolen.dk: "Det skal være op til den enkelt kommune eller skole at afgøre om de vil bruge den nationale ordblindetest eller en helt anden"

Der bliver afsat omkring 600 millioner kr i 2016. Herunder indgå der iblande de mange ideer/projekter at der bliver givet penge til at evt dit barn eller dig som ordblind har krav på at blive testet for ordblindhed.

Aftalen gik i gang fra skoleåret 2017/2018.

Dermed er ordblindetesten en digital test hvor dit barn eller dig selv har mulighed for at blive testet. Det kræver dog at der skal være en læsevejleder til stede.

Erik Rasmussen fortæller til Folkeskolen.dk "Vores rådgivere bliver kimet ned af forældre som ikke kan forstå. Hvorfor de ikke kan få skolen til at teste deres barn"

Ordblindetest til ordblinde - Hvor vigtig er den? (Hvornår/Hvor kan man tag den?)

Ordblindetest til ordblind er utrolig vigtig i dag. Når du har fået taget ordblindetesten så bliver du tildelt en række hjælpemidler.

De hjælpemidler kan være med til, at støtte dig i din hverdag eller være med til, at gør du klar din uddannelse langt bedre end hvis du ikke havde de hjælpemidler.

Ordblindetest til ordblind er noget som man kan få taget forskellig steder.

Personligt selv fik jeg første taget min ordblindetest da jeg gik på VUC i Hillerød. Der var jeg omkring de 18 år da jeg første fik taget den. Eftersom min folkeskole ikke vil tildele mig en ordblindetest da jeg var i gang med folkeskolen.

Som udgangspunkt vil jeg anbefale dig at læse Undervisningsministeriet FAQ til ordblindetesten.

Skulle du har spørgsmål om hvor du kunne tag din ordblindetest til ordblinde.
Så vil jeg som udgangspunkt anbefale dig, at kontakt din kommune og høre dem omkring hvilke muligheder du har ved at få taget en ordblindetest.

Ordblindetest til ordblinde er Digital og er kun for nye ordblinde.

Nu findes der ingen undskyld fra din kommune nu med at få taget ordblindetest til ordblinde eller at kommunen har de rigtig redskaber til at du kan få taget testen nu.

Ordblindetest til ordblinde foregår på internettet hvilket vil sige at den er digital.

Tidligere har det været sådan, at testen foregik på papir. Hvilket vil sige at man er gået væk fra nu.

Dermed kan man sætte testen på pause. Det betyder hvis du ikke kan koncentrere dig i længere tid så har du mulighed for at lave en slags pause.

Hvis du sidder og tænker skal jeg eller mit barn blive testet for ordblindhed igen? - Så er svaret: Nej. Det gælder kun for nye "ordblind" som ikke er blevet testet før.

Ordblindetesten hvad indeholder den så?

Den digital ordblindetest er opdelt i 4 områder (Som jeg vil kalde det).

Dermed vil jeg som udgangspunkt anbefale dig at brug gerne god ide på at blive sat ind i hvordan ordblindetesten fungere og har du spørgsmål. Så spørger gerne læsevejleder.

Dermed vil jeg også anbefale dig, at du på ingen måde BARE gætter på de ord du tror det kan være men bruger gerne et par minutter på at læse og høre ordet.

Sådan virker din ordblinde hjerne - Du er ikke alene om at være ordblind.

Før du klik på afspil på videoen vil jeg sige. At jeg synes bestemt at han forklar det super godt og samtidig giver det også dig mulighed for, at få et indblik i hvordan er det "din ordblinde hjerne er".

Vil anbefale at se den samme med dine forældre.

Det kan måske giv dig et indblik i hvordan er det at være ordblind.