Whocopied.me protects this content

Person som har set dette indlæg: 672

Matematik som ordblind det kan ofte være svært for mange ordblinde.

Selvom du er ordblind. Kan DU godt lære matematik! - Bare rolig...

Som har en som gerne vil lære matematik, eller komme ind på hvad du kan gøre for optimering matematik evne til at det bliver bedre

Som ordblind er du sikkert ikke så vild med dansk, (Jeg er heller ikke fan af Dansk..). Men jeg vil som sikkert forsøg at kunne komme ind på nogen områder som kan være med til at hjælpe dig som er ORDBLIND.

Matematik skal være sjovt at arbejde med som ordblind.

Med matematik kan du komme rigtig langt med mange ting.

Hvad tilbyder Ordklar af muligheder til dig som er ordblind?

Ordklar tilbyder en del matematik videoer hvor jeg fortæller en masse forskellig ting. Hvordan du skal tænke som ordblind når du arbejder med matematik. Som ordblind er det på ingen måde svært at lærer matematik som ordblind.
Dog er der bare nogen matematik regler du skal lærer som ordblind.

Bare rolig dem skal jeg nok få lært dig!

De videoer som er på Ordklar de er ofte kun 1-5 minutter. Det skal være NEMT og lige til når vi arbejder med matematik som ordblind.

Matematik for ordblinde kan ofte være svært mens andre har det lettere ved matematik.
I videoerne på Ordklar har jeg gjort det så enkelt, at du kan følge med fra start til slut og du har mulighed for, at spille videoen igen.

De mange videoer giver dig mulighed for, at arbejde en masse med indholdet. Hvilket også gør, at du på ingen måde kommer til, at kede dig.

På Ordklar giver jeg dig mulighed for, at kunne følge med i dvs videoer til, at du føler dig tryg og sikker ved, at se videoerne i dag.

Jamen Jesper hvor god er du så til matematik?

Der vil jeg sige, at der har jeg gennemført matematik B og går på datamatiker uddannelse som ordblind. Har du læst om 0 procent fravær som ordblind?

Hvad skal du kaste dig over i Matematik verden?

Jeg vil bestemt forslå dig, at kaste dig over de her emner inden for matematik verden. De er ofte god at kunne som ordblind men også det med at arbejde med matematik som ordblind.

Hvorfor har jeg så skrevet regneregler med STORT?

Jo det har jeg fordi regnregler er noget som kommer igen og igen hele tiden. Det er sådan med må du tag + før 2 stk ( ) eller hvad må du gør? Der er nogen bestemt regnregler hele vejen som du skal huske på i matematik verden.

Så en god ide, det er bestemt når du kommer til det med regnregler at du træner forskellig områder inden for noget bestemt.

Så Regnregler er noget af det første. Men det kommer første forvejen vidste sidste når du er i gang med matematik... Bare rolig..

Hvorfor skal du brug matematik?

Du skal bruge matematik. Fordi du kommer virkelig til at bruge matematik meget i din hverdag.
Det er lige fra når du skal handle ind som din bedste ven og i skal ha noget mad. Jamen så er det meget rart at kunne regne ud om man mangler at betale 4 - 8 kr eller har man fået betalt for meget? eller noget helt andet.

Så matematik er noget som du bruger meget i hverdagen som ordblind.

Bare rolig. Du skal ikke bliv bange for matematik som ordblind.

Matematik er ligesom at lege med tal

Dit barn hader måske bare matematik.

Hvis dit barn hader matematik så skal dit barn som udgangspunkt lære at lege med tingene Det kan være noget som 2 æbler og 1 pærer. Hvad giver det så?

Hvor meget bestik er der på bordet?

Så det skal hele tiden være sjovt at lege med matematik som ordblind. Det kan være at dit barn på et tidspunkt fortæller der er 2 person og 2 dyr.. 

Der er tal i dit telefon nr eller dine forældres.

Som udgangspunkt er der næsten tal i ALT i dag. Det er sådan som telefon nr til dig selv, dine forældre, dine venner eller ligne.

Så det vil være en rigtig god i dag at lærer matematik at kende. Intet omkring at du skal kun udtale 72 første dag men at du ved at fx. 7 er større end 2? eller at 2 er mindre end 7?

Så sådan nogen grundlæggende ting for ordblinde er ofte vigtig i 2020.

Gør brug af Matematik spørgsmål!

Da jeg gik igang med matematik på 10 klasse, Matematik C og B. Jamen så gjord jeg rigtig meget ud af brug tid på Studieportalen. Hvor jeg undersøgt om en masse af de tidligere spørgsmål som har været stille ind på siden.
Det har hjælpe mig rigtig meget hen af vejen med at bruge tid derind som ordblind.