Whocopied.me protects this content

Matematik for ordblinde kan ofte være svært. Ordklar tilbyder en masse videoer som ofte er omkring 1-4 minutter lange.

Hvilket betyder, at de videoer som Ordklar tilbyder i dag, de er korte og enkle for mange ordblind.

Matematik er et fagligt område, som mange gerne vil kaste sig over da man bruger i hverdagen.

Ordklar tilbyder derfor over 30+ videoer bare med dette emne.

Det er ofte nogle områder som ordblinde har svært ved, som er gjort kortere ved, at videoerne ofte indeholder 1-4 minutter.

Det bruges ofte i mange områder. Hvornår bruges det?

og meget mere.

Matematik for ordblinde kan ofte være svært mens andre har det lettere ved matematik.

I videoerne på Ordklar har jeg gjort det så enkelt, at du kan følge med fra start til slut og du har mulighed for, at spille videoen igen.

De mange videoer giver dig mulighed for, at arbejde en masse med indholdet. Hvilket også gør, at du på ingen måde kommer til, at kede dig.

På Ordklar giver jeg dig mulighed for, at kunn følge med i dvs videoer til, at du føler dig tryg og sikker ved, at se videoerne i dag.

Har du kigget på Ordklars matematik kursus? - Det kan være med til at hjælpe dig videre som ordblind.

Grundviden til matematik

Jeg giver dig en masse grundviden til emnet, sådan at du på ingen måde kommer bag ud i klassen.

Ved, at deltage i den online undervisning som Ordklar tilbyder dig, så er der chance for, at du bliver den bedste i klassen til, at forklare omkring brøker, regneregler for matematik, hvordan man trækker moms fra, hvordan man lægger moms til og meget mere, som vil være med, til at gøre dig bedre til matematik i dag.

Hvorfor ikke bare prøve, at være en del, af den online undervisning på Ordklar? Så prøv, at blive bruger på Ordklar i dag.

Den viden jeg fortæller dig er GULD værd for ordblinde, at vide i dag!

Personligt er matematik et område som jeg synes personligt er hyggeligt, at arbejde. Dermed sagt læser jeg matematik på B snart.

Evt videoer:

Forstå matematik - Ha' Tålmodighed som ordblind - YouTube

Jeg er mor til to piger hvor den store er ordblinde jeg selv er også ordblinde jeg er bliver mellem af ordklar i håbe om at jeg vi kunne få vejledning og gode hjælper til hjælpemidler ordklar er meget aktive både at han finder på nåde sel som han sel har oplevet på arne krop og når der er nåde man ikke sel kan finde ud af eller kommer på ider som han kan arbejde med

Tine H

ordklar giver mange gode råd og tips, der er brugbare i hverdagen som ordblind

ordklar er nem at navigere rundt i og let forståelig, rart med små korte klip med instruktioner / forklaringer

Jeg har som mor til en ordblind dreng storgavn af, at se og læse, hvad ordklar har at byde på - små klip,tips og ikke mindst at følge dig Jesper og hvordan du klare hverdagen som ordblind - det er så sejt at du har oprettet "ordklar" og er åben for brugernes input / ideer/forbedringer. 

Helle

Jeg har 2 drenge som er ordblinde - de er begge dygtig til cd ord og AW. Jeg er medlem af ordklar fordi jeg vil hjælpe ordblinde i folkeskolen til de kan følge med på ligevilkår med dem som ikke er ordblinde

Lene Mørch