Whocopied.me protects this content

Du sidder måske og overvejer at komme i gang med IntoWords. Der kan jeg fortælle dig, at det lyder som en super god ide at komme i gang med IntoWords.

Kender du CD-Ord 10 i forvejen så bliver det nemt for dig, at kaste dig over IntoWords som et nyt værktøj til dig som ordblind.

IntoWords er udarbejdet af MV-Nordic som også laver CD-Ord.

Personligt er jeg utrolig meget fan af IntoWords pga. at det kan bruges til vis du fx arbejdet på nettet og skal skrive en tekst så har man hurtig værktøjet frem og klar til, at hjælpe dig videre med at kunne skrive eller få læst indholdet op på siden.

Dermed vil jeg beskrive IntoWords som det digital værktøj til ordblinde.

Ordklar spotify

Hvordan ser jeg fordele ved IntoWords?

Der hvor jeg ser, at intowords spiller en stor fakta det er ved, at brugerplatformen er nem og enkelt punkter som er lige til. Dermed sagt så er der ikke alt for mange funktioner hvis man er lige blevet testet for ordblindhed og skal kaste sig over et nyt værktøj. 

Så mener jeg bestemt at IntoWords kan tilbyde en masse til den enkelt ordblinde ved at man skal prøve at bruge hjælpemidler første gang som ordblind.

Så jeg kan varmt anbefale at man kaste sig i gang med IntoWords hvis man ikke har prøvet, at få hjælp via et staveprogram som ordblind.

Kan du ikke bestemme dig for om det skal være IntoWords?

Så lad mig komme med et spørgsmål. Hvis du gerne vil være den bedste og opnå et børnvenlig program til ordblinde så er det klart intowords du skal kig på i dag.

Hvad kan IntoWords overhovedet?

IntoWords har en masse gode funktions muligheder til dig som evt er ny til IntoWords eller har kendskab til intoWords.

Hvad er så OCR-behandling?: Du tænkt sikkert nok "Hvad er det for noget?" Der er mulighed for, at gør teksten tilgængelig for oplæsning via IntoWords. Det kan være at du har fået den som PDF eller alm papir. Så har du mulighed for at bruge IntoWords til, at kunne hjælpe dig med at få læst op. Lyder det ikke også bare sejt?

ordlisten

Information omkring IntoWords

Hvad er et plugin?: Det er et slags program som du tilføjer til din google chrome .IntoWords køre igennem din browser. Det vil sige, at du skal download plugin her. Du kan download det her til fx Google chrome.

Hvad er IntoWords?: Det er hjælpe værktøj til ordblinde som har svært ved at læse eller stave. Det kan være med til, at hjælpe dig frem til hvordan man staver til "hej" eller andre ord som du måske skulle ha svært ved i hverdagen.

IntoWords har mange sprog: Det har omkring de 40 sprog at gør brug af. Det kan være alt lige fra engelsk til tysk eller andre sprog.

Kan man bruge IntoWords på Mac?: Der er mit svar ja. Det kan du godt pga at IntoWords som udgangspunkt har med dit styresystem at gør overhovedet.

Kan man bruge IntoWords på Windows?: Der er mit svar ja. Det kan du 100% godt og det kommer ikke an på dit styresystem.

Det findes også til mobilen: IntoWords kan godt blive brugt på mobilen. Jeg synes dermed at IntoWords klar sig rigtig godt på mobilen og det er klart noget af det som jeg bruger i min hverdag når jeg skriver beskeder.

Du kan prøve IntoWords gratis: Du kan prøve intowords i 1 måned. Og det er som sagt gratis at bruge intowords. Se mere her

Har du prøvet CD-Ord før IntoWords?: Hvis du har kastet dig over CD-Ord før intowords så vil jeg være overbevist om, at du bare skal bruge et par minutter og så er du i gang med intowords da de to programmer ligner utrolig meget hinanden i dag.

Har du behøv for at læs mere omkring IntoWords så kan du læse mere på MV-Nordic hjemmeside.

Jeg er mor til to piger hvor den store er ordblinde jeg selv er også ordblinde jeg er bliver mellem af ordklar i håbe om at jeg vi kunne få vejledning og gode hjælper til hjælpemidler ordklar er meget aktive både at han finder på nåde sel som han sel har oplevet på arne krop og når der er nåde man ikke sel kan finde ud af eller kommer på ider som han kan arbejde med

Tine H

ordklar giver mange gode råd og tips, der er brugbare i hverdagen som ordblind

ordklar er nem at navigere rundt i og let forståelig, rart med små korte klip med instruktioner / forklaringer

Jeg har som mor til en ordblind dreng storgavn af, at se og læse, hvad ordklar har at byde på - små klip,tips og ikke mindst at følge dig Jesper og hvordan du klare hverdagen som ordblind - det er så sejt at du har oprettet "ordklar" og er åben for brugernes input / ideer/forbedringer. 

Helle

Jeg har 2 drenge som er ordblinde - de er begge dygtig til cd ord og AW. Jeg er medlem af ordklar fordi jeg vil hjælpe ordblinde i folkeskolen til de kan følge med på ligevilkår med dem som ikke er ordblinde

Lene Mørch

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.


Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?

Nyheder