Der er mange som ikke rigtigt har kendskab til ordblindhed. Derfor afholder man den slags event som hedder internationalt ordblinde uge 40.

Hvert år holder fx. VUC’erne Internationalt ordblinde uge 40 og andre steder.

Dermed så deltager jeg personligt i år hos VUC Lyngby, hvor jeg fortæller omkring det, at være ordblind, og deler de bedste tips og tricks til forældre/ordblinde med apps, CD-Ord mv.
Personligt synes jeg, at det er god ide, at man sætter fokus på, at lave disse muligheder for alle ordblinde.

Det er med til, at forældre, ordblinde og en masse andre for en god forståelse for og kendskab til ordblindhed.

Det, at være ordblind?

Det med at du er ordblind eller at vi begge er ordblinde. Det kan ofte være svært for ordblinde, at skulle tænke “Hvad tænker de andre om mig?”, “Hvorfor er jeg anderledes i forhold til andre, som kan stave og læse..”

Til foredraget på VUC Lyngby fortæller jeg omkring det, at være ordblind og samtidig deler jeg de bedste af de bedste succes øjeblikke, som jeg har haft som ordblind.

Og ja jeg er også ordblind ligesom dig.

Hvorfor mener jeg, at det er en god ide, at deltage!

Grunden til, at jeg mener det er en god ide, at deltage til Internationalt ordblinde uge 40 det er mest, af alt fordi jeg synes det er vigtigt, at vise at VI STÅR SAMMEN!

Det kan også være med til, at hjælpe dit barn til, at forstå hjælpemidler, forstå CD-Ord og blive bedre til dansk eller matematik.

Dem som holder foredrag/snakker på internationalt ordblinde uge er ofte nogle, som har prøvet det eller en som arbejder med faget dagligt.

Hvor deltager jeg i 2017?

For omkring d. 1-9-2017 kontaktede skolen mig på gangen og spurgte mig om jeg ville deltage til Internationalt ordblinde uge 40 på VUC Lyngby.

Hvilket var, at hvor jeg svarede “ja da

Herunder havde vi en masse ting som jeg kunne holde foredrag omkring. Men vi kom frem til, at jeg skulle holde foredrag omkring det, at være ordblind eller med andre ord hvordan mit liv er som ordblind.

Men du kan finde information her under hvor det bliver afholdt henne. Dermed vil indholdet bliver opdater for år til år.

Men i år kalder VUC lyngby på mig og er klar til, at holde foredrag om din historie som ordblind.

Personligt glæder jeg mig utrolig meget til, at holde foredrag for VUC Lærer, Ordblinde og nok også en del forældre.

Information omkring dagen:

Gratis adgang: Ja det er det 100%.

Sted: Lyngby VUC - nybrovej 114 - 2800 kongens lyngby Google map her

Tidspunkt: d 3-10-2017 - Fra 11.00 til 12.00 ca

Facebook: Se mere information

Ordklar - Internationalt ordblinde uge 40

Hvordan kommer det til, at blive fra min side? - Hvordan kommer mit foredrag til at være?

Det som kommer fra mig når jeg holder foredraget på VUC lyngby. Det er lidt omkring disse punkter som jeg har tilføjet herunder.

 Jesper Petersen - Ordblind Internationalt ordblinde uge 40

Bemærk: Vær opmærksom på, at nogle af punkterne kan ændre sig undervejs. Dog er det heller ikke fastlagt endnu.

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her

I forbindelse med Den Internationale Ordblindeuge havde VUC Lyngby besøg af Jesper fra Ordklar, der holdt foredrag om at være ordblind.

Jesper udviste stor entusiasme op til foredraget og lyttede til de ønsker, vi havde i forhold til indhold. Han var meget velforberedt og leverede et utrolig godt foredrag, som både var relevant for undervisere og kursister - ordblinde og ikke ordblinde.

Det mest spændende ved at have Jesper som foredragsholder er, at han er en "rigtig" ordblind. Han er selv i gang med en uddannelse og kan derfor beskrive, hvordan han bedst klarer sig i hverdagen og i forbindelse med lektier, opgaver, notater og eksamen.

Det var meget inspirerende og man får stor respekt for Jesper, når man hører hvor meget arbejde og tid, han er nødt til at lægge i sit skriftlige arbejde for at komme igennem sin uddannelse.

Tammie Nielsson, VUC Lyngby

På EUC Sjælland var vi i uge 45 midtvejs i GF1 og GF2 forløb. Elever med læsevanskeligheder, var ved at være fortrolige med deres IT- rygsæk. Vi havde lavet et arrangement, hvor vi kunne hygge os sammen og møde hinanden. For at krydre eftermiddagen, havde vi inviteret Jesper Petersen til at fortælle om sit liv som ordblind.

Desuden gennemgik Jesper CD ord, intowords, intowords cloud og google drev.

Det var en rigtig god eftermiddag med mange fremmødte, der lærte hinanden at kende og byttede erfaringer.

Annette Poulsen, EUC Sjælland

Adgang til Ordklar bruger Email - Nyhedsbrev Ordklar

Nyheder

Ander sider