Whocopied.me protects this content

Person som har set dette indlæg: 940

Hf ordblind er det overhovedet noget man kan som ordblind? Det mener jeg helt bestemt at man godt kan som ordblind.

HF som ordblind kan være med til at giv dig adgang til drømmeuddannelsen som ordblind.

Der findes en masse række muligheder for dig som er ordblind. Og går og drømmer en HF som ordblind.

HF ordblind kan som sagt giv dig adgang til uddannelsen som ordblind og det kan være at du står og mangler et enkelt fag eller to for at kunne komme ind på drømme uddannelsen som ordblind.

Personligt selv har jeg gjort brug af HF enkelt fag som ordblind. Dermed har jeg taget min HF på VUC som ordblind.

Fuld HF eller Enkelt fag? - Hvad skal jeg vælge?

Her vil jeg sig HF enkelt.

Hvorfor det Jesper?

Her mener jeg bestemt at HF er tilpasset mest til ordblinde fordi så vil man kun fokuser mest på det enkelt fag som man har og dermed vil arbejdet heller ikke være så hårdt som sagt.

Der imod hvis du tager en FULD HF så skal du ha en masse FAG på et meget højt niveau igennem forløbet. Som sagt jeg har ingen kendskab til det men ud fra hvad jeg har læst og hørt omkring Fuld HF så mener jeg bestemt ikke at det er en vej som du skal gå.

Du skal tag en vej som er til at overskue for dig selv og de opgaver som du bliver tildelt i skolen.

Kan du tag en HF som ordblind på VUC?

Det kan du helt klart men det kræver måske "bare" at du bruger en del ekstra timer efter skole eller på skolen ved at arbejde med opgaver.

Men hvis du virkelig brænder for at komme igennem enkelt fags HF så kan du godt opnå at have 0 procent fravær for enkelt fag HF.

Dermed vil du heller lytte til et Podcast som er lavet af Ordklar. Som kommer ind på emne HF som ordblind - Få et overblik i dag!

Enkelt fag?

Enkelt fag HF på VUC betyder at du kun har enkelt fag fx matematik eller engelsk. Så har du det på ½ år hvor du arbejder med det valg som du har valgt.

Det kan være at du vil dygtiggøre dig i et fag.

Så er derfor mulighed for at du vil kun arbejde med det ene fag fx matematik eller engelsk eller noget helt andet.

Med HF enkelt fag kan du skræddersy din egen fag.

Fuld HF?

En fuld HF skal du have nogen bestemt fag det kan være at du skal ha Dansk, Matematik, Engelsk, Historie og nogen andre fag på et bestemt niveau.

Vil du læs mere omkring Fuld HF - Vil jeg anbefale dig at læse VUC Fyns side som står godt beskrevet omkring fuld HF.

Det kan dog være at det er måske andreledes ved den VUC som du vil start på. Derfor vil jeg personligt anbefale dig at kontakt VUC og høre nærmere omkring dine muligheder som ordblind.

Hvorfor HF i dag? - Min erfaring omkring HF.

HF ordblind kan bedste giv dig en masse gode fordel. De fordele som jeg ser at man som ordblind vil kun få ved at tag HF (enkelt fag) det er man som udgangspunkt.
Så vil man kun tag fagene i sit tempo som man ønsker.

Jeg har dermed deltaget i en artikel til VUC Lyngby hvor jeg fortæller lidt omkring at "Tro på dig selv"

Mine erfaring omkring HF ordblind de er bestemt positive. Hvis man fortæller til sin lærer fra starten at man er ordblind - (Hvad er ordblind?) og man går på en HF enkelt's fag pakke så har jeg bestemt kun høre gode ting omkring at HF som ordblind.

Du kan bestemt og godt tag en fuld HF men som udgangspunkt ønsker jeg ikke at du skal bække nakken på at tag det. Så min anbefaling til dig det er 100% at tag en enkelt fags HF som ordblind.

Kan du få noget af det som ordblind med HF?

Du kan bestemt få noget ud af tag Hf som ordblind.
Det kræver bare at du tænker dig godt om i forhold til at det er ikke et langsom forløb i forhold til HF.

Der er en masse ting som du skal lærer på HF.

Dermed kræver det også bare at du virkelig træner en masse med fx matematik hvad sker der hvis du siger : 6+(2*5)/2 - Hvad skal det så giv når man udregner den?

Det bliver så 10.

Det fandt jeg ud af da jeg skulle tag matematik på C at man virkelig træne og arbejde en masse med de opgaver som bliver stillet til en. det er ikke nok bare at kig på dem og så lad dem være i fred men det kræver bestemt at

Hjælpemidler til dig på HF.

Som ordblind vil det være en rigtige god ide at modtage hjælpemidler på HF som ordblind. De hjælpemidler som findes en dag kan være med til at hjælpe dig langt hen af vejen som ordblind.

Det kan være at du ønsker/tænker at du gerne vil bruge hjælpemidler i dag.

Så vil jeg klart anbefale dig at bruge de hjælpemidler som bliver tildelt til dig.

Det kan være at du bruger din it-rygsæk eller CD-Ord 10 eller andre programmer som kan være med til at hjælpe dig. Så vil jeg som udgangspunkt anbefale dig at bruge de tildelt hjælpemidler som du har fået.