Whocopied.me protects this content

Person som har set dette indlæg: 969

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind? - Jeg er ordblind - Ordklar

Book foredrag i 2020, Det kan være at netop dine elever eller din skole vil høre en som er ordblind. Hvordan jeg har KLART MIG 100%

Fortæller om mine nedtur som ordblind og min mega SEJE optur som ordblind.

Og nej du skal ikke følge dig DUM eller pinlig over at du er ordblind.

Jeg kommer på din skole og fortæller en masse god viden som jeg har prøvet på egen hånd som ordblind!

Er du på udkig efter et ordblind foredrag hvor jeg skal komme og holde foredrag på din skole? eller kender du evt en skole som kunne bruge det?

Så vil jeg gerne komme og fortælle omkring mit liv som ordblind.

Det kan godt være at ofte er livet som ordblind hårdt men jeg deler også nogen af de bedste tips til, at komme videre som ordblind i dag.

Men ja jeg har også fået af vide du kan altså ikke tag en uddannelse som ordblind. Det kan man så godt selvom man er ordblind. Jeg har uddannelsen som vagt, brandmand og er pt i gang med datamatiker uddannelse på cphbusiness i Lyngby. Er færdig til sommer 2020.

Dermed har jeg også oplevet en masse på egen krop som har været hårdt.

Jeg elsker at fortælle den historie som har gjort mig til den ordblind som jeg er i dag. Og når jeg er færdig så nyder jeg virkelig at se nogen gode jule lys i andre ordblind efter at jeg har sagt min historie eller viser hvordan jeg har gået en ekstra omvej bare for at komme ind på drømme uddannelsen som ordblind?

Jeg ligger utrolig meget vægt på, at mit liv som ordblindhed kan være med til, at gør at andre også vil være åben omkring deres liv som ordblind. Dermed sagt ligger jeg også vægt på ærligheden over for dig om mit liv som ordblind og kommer med de bedste tips og tricks som jeg deler bedste ud til dig på foredraget.

Hvad er mit mål med foredraget?

Da jeg var mindre årig troede jeg at ordblindhed var et tabubelagte emne. Derfor fik jeg lavet en plan fra starten da jeg blev 18 at jeg vil hjælpe så mange ordblinde som overhovedet muligt. og mit klar mål var også, at holde foredrag det også mest af alt for at fortælle andre ordblinde hvilket fejl jeg har begået. Og ja det er okay, at lave fejl som ordblind det skal du ikke være bange for.

Dermed er mit mål også at skabe mere opmærksomhed omkring ordblindhed i dag inden for 15 år siden.

Det som driver mig til, at holde foredrag for andre evt ordblind det er at jeg kan se der kommer "jule" lys op i øjne ved at jeg fortæller min historie og hvad jeg har gjort som ordblind.

Det vil være ordblindhed der vil være i fokus under hele foredraget.

Foredrag om livet som ordblind - Vejen frem til uddannelsen!

Tænker du lidt, at ordblind foredrag kun være noget for dig? eller vil du gerne høre mere omkring det? Så lad også få en uforpligtende snak sammen evt via email. Kontakt mig gerne på hej@ordklar.dk og skrive lidt omkring hvor henne i landet og hvad du tænker og div information.

Eller er International ordblingeuge 40 noget for dig i stedet for? (Bemærk du skal være ude i god tid)

Det kan fx være omkring:

Som udgangspunkt vil jeg komme og fortælle til foredrag omkring de bedste tips og tricks og de værktøjer som jeg har gjort brug af i mit liv som ordblind. 

Jeg holder ofte foredrag lige fra 1 time til 2 timer. Det er dog helt op til dig hvor længe du ønsker det skal være.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jesper Petersen og kommer fra en lille by som hedder Allerød som ligger i Nordsjælland. Jeg driver Ordklar på 5 år og har altid vidste jeg var noget andreledes i forhold til de andre. Fordi jeg havde svært ved at stave eller læse.

Jeg har gået i en specialklasse i Allerød og jeg har gået på Waldemarsbo efterskole og der gik jeg kun 1 år.

Der efter har jeg kastet mig over uddannelse og i dag er jeg i gang med datamatiker uddannelse som tager 2 ½ år. og er færdig i 2020.

Lad mig høre fra dig og lad også tale sammen.

Har det måske givet dig mere lyst til at tale sammen. Jamen så skrive gerne en email til mig på hej@ordklar.dk og skrive div ting. Det er som sagt gratis tilbud jeg kommer med til dig hvis det er sådan.