Whocopied.me protects this content

Person som har set dette indlæg: 768

Er du også på udkig efter muligheder omkring CD-Ord eller IntoWords?

Du sidder måske med spørgsmålet omkring hvilket et program skal jeg tag? Skal det være IntoWords eller CD-Ord eller hvad vil du bare forbedre dit kendskab til CD-Ord og IntoWords?

Jeg vil klar gør dig til, at tag et valg om det skal være begge programmer eller dem begge. Som udgangspunkt vil du til sidste kunne finde en infografik som vise dig hurtig et overblik om disse programmer.

Infografik er bygget til dig som hader at læse men bare har brug for, at få et let og hurtig overblik!

CD-Ord og IntoWords er de mest brugte programmer til ordblinde i dag som hjælper med at læse og stave og en masse andet.

Kunne du godt tænke dig et lille overblik over hvad jeg kommer ind på?:

Hvad er formålet?

Jeg vil gør det muligt, at du kan tag et valg efter du har læst og se infografik. Om hvilket program du skal vælge når du skal evt gå dig over CD-Ord eller IntoWords for første gang.

Jo nu skal jeg prøve, at gøre det kort og enkelt for dig som ordblind fordi jeg synes det er vigtigt, at du får den helt rigtige information om hvor og hvordan jeg ser på CD-Ord og IntoWords.

Nu skal jeg være med til, at løse dit problem på en smart og let måde så du ikke behøver at bruge timevis på, at finde dvs. fordele og ulemper på, at bruge CD-Ord eller IntoWords.

Kort intro om CD-Ord og IntoWords.

CD-Ord: Det er et program, som kører på din computer. Hvilket gør, at din computer ikke skal bruge net for, at køre det. Programmet tilbyder egen profil, ordbog, stavehjælp, gemme tekst, som mp3 filer og meget mere.

IntoWords: Programmet kræver at man har nettet for, at tilgå for, at det nu og her. Programmet har dermed også ordbog, stavehjælp og meget mere.

Hvilket system kan jeg bruge de to programmer?

CD-Ord: Det kan som udgangspunkt kunne køre på windows computer. Dermed sagt kan det altså ikke køre på Mac computer (hvilket jeg synes er øv..)

IntoWords: Programmet kan køre på Windows og Mac computere dermed kan programmet også køre på mobilen til Android og Iphone.

Hvis jeg ikke har prøvet CD-Ord eller IntoWords - Hvor skal jeg starte hen?

Ofte et af de mange spørgsmål der bliver stillet til mig på Facebook eller email. Det er ofte spørgsmål fra forældre eller ordblinde.

Mit klar svar er lidt:

Hvad er din forventning til et program som skal kunne være din bedste ven resten af livet.

Hvilket muligheder vil du ha din bedste ven skal kunne tilbyde dig nu og her som ordblind.

Hvad overvejelser synes jeg personligt du skal kig efter når du skal finde din nye bedste ven som måske kan være med til, at hjælpe dig med en masse ting i hverdagen.

Dermed sagt så skal du overvej disse muligheder igennem flere gang. Jeg vil dog anbefale dig, at kig på et af de to programmer til, at starte med. Og går det helt galt efter 10-14 dage så kast dig over det andet program hvis det er muligt.

Her under tænker jeg på hvis du har Mac så kan du ikke gå over til CD-Ord.

Som udgangspunkt kan du godt bruge CD-Ord på Mac - Vil du gerne vide meget mere så vil jeg anbefale dig at læse det her. CD-Ord klar til Mac - Hermed så vil denne artikle ikke være noget for dig at læse efter som du kan BRUGE CD-Ord på Mac nu!

Hvad er din kræv til CD-Ord eller IntoWords?

CD-Ord og IntoWords de ligner utrolig meget hinanden og har du første arbejdet med fx. CD-Ord så vil det være let for dig, at kun gå fra CD-Ord til IntoWords og omvendt. Men du skal bare huske på, at dette er kun muligt hvis du bruger Windows platform.

Infografik her:

Billedet skal være med til, at giv dig et let og hurtig overblik over undersøgelse som er blevet fortaget hos Ordklar. De data oplysning som er blevet taget af Ordklar. Blev taget i 2017-2018.

infografik

Vil du bruge dette billede på din hjemmeside. Så skal du henvis til denne side.