Whocopied.me protects this content

Selvom du er ordblind og har svært ved engelsk, så giver jeg dig muligheden for, at blive bedre til engelsk.

Engelsk kan ofte være svært for nogle imens andre kan det være utroligt nemt.

Hvis du er dårlig til engelsk, så bare rolig du er ikke den eneste som er det.

Jeg giver dig en unik mulighed for, at blive en del af undervisningen på Ordklar, som sætter dig i fokus fra start til slut!

Fordelen ved, at køre online undervisning hos Ordklar, det er, at der er ingen af dine venner eller familiemedlemmer, som kigger på dig imens du træner dit engelsk.

Så du kan træne HELT alene!

Jeg lærer det mest grundlæggende ved engelsk sådan, at du kan komme videre til, at blive endnu bedre til faget i skolen.

Selvom du er ordblind så kan du godt lære engelsk. Ja, jeg var også selv mega dårlig i starten, men er blevet bedre i dag.

Svært ved engelsk i skolen som ordblind?

Ja, der er mange ordblinde, som har svært ved engelsk i skolen når de er ordblinde.

Det er oftest, at man som ordblind har svært ved dansk så kan man også ofte have svært ved et andet sprog end dansk.

Så hvis du har svært ved engelsk så er du langt fra den eneste, som har det problem.

Men jeg ser det ikke som et problem. Jeg vil dog sikre dig, at jeg tilbyder en stabil undervisning for dig, som ordblind, fra start til slut til, at du kommer godt videre med dit engelsk.

En stabil undervisning tilbyder Ordklar, som de eneste i Danmark.

Undervisningen foregår på en måde, som man aldrig har set ordblinde undervisning på før i Danmark.

Hvilket betyder, at du kan være med på en rejse fra i dag og sikre dig, at du bliver bedre i dag, som ordblind, ved, at deltage i undervisningen.

Jeg er mor til to piger hvor den store er ordblinde jeg selv er også ordblinde jeg er bliver mellem af ordklar i håbe om at jeg vi kunne få vejledning og gode hjælper til hjælpemidler ordklar er meget aktive både at han finder på nåde sel som han sel har oplevet på arne krop og når der er nåde man ikke sel kan finde ud af eller kommer på ider som han kan arbejde med

Tine H

ordklar giver mange gode råd og tips, der er brugbare i hverdagen som ordblind

ordklar er nem at navigere rundt i og let forståelig, rart med små korte klip med instruktioner / forklaringer

Jeg har som mor til en ordblind dreng storgavn af, at se og læse, hvad ordklar har at byde på - små klip,tips og ikke mindst at følge dig Jesper og hvordan du klare hverdagen som ordblind - det er så sejt at du har oprettet "ordklar" og er åben for brugernes input / ideer/forbedringer. 

Helle

Jeg har 2 drenge som er ordblinde - de er begge dygtig til cd ord og AW. Jeg er medlem af ordklar fordi jeg vil hjælpe ordblinde i folkeskolen til de kan følge med på ligevilkår med dem som ikke er ordblinde

Lene Mørch