Whocopied.me protects this content

Dansk undervisning for ordblinde. Mange ordblinde vil ofte gerne blive bedre til, at stave ellers har man super meget svært ved, at stave.

Det vil jeg gerne rette op på i det videoundervisning som ligger klar.

Dansk er et af de områder som ordblinde ofte ikke vil arbejde med i hverdagen fordi bogstaverne flyver rundt i hovedet på en.

Jeg tilbyder derfor dansk til ordblinde hvor du tager dig selv i hånden men mit mål for dig er, at du forstår dansk mere og du tør, at bruge det i hverdagen.

Hvis du også er en af dem som hader dansk. Så er du ikke den eneste som gør det, fordi det gør jeg også selv, som ordblind i hverdagen.

Men jeg er dog selv blevet bedre til, at stave og læse med hjælp fra CD-Ord.

Men hvilke områder fokusere jeg til dig? Som udgangspunkt fokusere jeg ikke kun på et område men flere områder i danskundervisningen.

Jeg tilbyder disse områder:

og meget mere.

Men bare rolig jeg giver dig unikke muligheder for, at blive bedre til dansk i dag som ordblind.

Mit mål er også, at give ordblinde den form for tryghed til det danske sprog, ved at bruge Ordklar i hverdagen!

Med det, som et af mine mange mål, så er det også, at skabe en tryghedszone til ordblinde i hverdagen ved, at lære dansk på Ordklar.

De danske videoer som ligger på hjemmesiden er ofte imellem 1-4 minutter. Hvilket gør, at videoerne er korte og enkle, at arbejde med i hverdagen.

Jeg er mor til to piger hvor den store er ordblinde jeg selv er også ordblinde jeg er bliver mellem af ordklar i håbe om at jeg vi kunne få vejledning og gode hjælper til hjælpemidler ordklar er meget aktive både at han finder på nåde sel som han sel har oplevet på arne krop og når der er nåde man ikke sel kan finde ud af eller kommer på ider som han kan arbejde med

Tine H

ordklar giver mange gode råd og tips, der er brugbare i hverdagen som ordblind

ordklar er nem at navigere rundt i og let forståelig, rart med små korte klip med instruktioner / forklaringer

Jeg har som mor til en ordblind dreng storgavn af, at se og læse, hvad ordklar har at byde på - små klip,tips og ikke mindst at følge dig Jesper og hvordan du klare hverdagen som ordblind - det er så sejt at du har oprettet "ordklar" og er åben for brugernes input / ideer/forbedringer. 

Helle

Jeg har 2 drenge som er ordblinde - de er begge dygtig til cd ord og AW. Jeg er medlem af ordklar fordi jeg vil hjælpe ordblinde i folkeskolen til de kan følge med på ligevilkår med dem som ikke er ordblinde

Lene Mørch