Whocopied.me protects this content

CD-Ord

CD-Ord kan hjælpe dig med mange ting, som kan være med til, at udvikle dig som ordblind til, at kunne stave og læse i fremtiden. (Hvilket det har gjort med mig. Jeg fortryder på intet tidspunkt, at jeg har kastet mig over CD-Ord som ordblind)

Bare rolig, som ordblind mener jeg stadigvæk, at du kan bruge CD-Ord og det er ikke pinligt, at bruge programmet overhovedet.

CD-ord er det kun et slags “tool”, som kan være med til, at fortælle dig hvordan du staver til ordet, læse ordet eller få læst indholdet op for dig. Og ja programmet kan mange flere ting.

Nogen gange tror du at du staver rigtigt men når man evt hører efter når man høre CD-Ord læser ordet op, så kan man bare høre der er fejl.

Dermed sagt er det ikke pinligt på nogen måde, at du bruger programmet. Jeg bruger selv CD-Ord for, at kunne få hjælp til, at stave til diverse ord, som jeg ofte kan ha’ problemer med.

Programmet, vil jeg mene, kan gå hen og hjælpe dig til, at du kan stave bedre i fremtiden både om du er lidt ordblind, meget ordblind eller stærkt ordblind.

Så kan programmet give dig en del muligheder. Det kan hjælpe dig langt hen af vejen!

Jeg har gennemarbejdet en e-bog til ordblinde, som skal ha’ en kærlig hånd til, at blive bedre til CD-Ord i dag. Jeg kan give dig den bedste mulighed med CD-Ord ved, at kunne stave til diverse ord, som du måske har svært ved?

Dermed er jeg forfatter til den e-bog til CD-Ord, som vejleder dig igennem til, at forstå programmet, som ordblind eller forældre.

Håndbogen skal give dig en masse værdi som gør, at du på intet tidspunkt skal være usikker i CD-Ord.

Hvilket er mit mål 110%, at give dig bedste forståelse til CD-Ord. Og jeg give de mest hemmelige opskrifter til programmet.

Jeg har været med til, at gøre så det nemmere for ordblinde at kunne forstå programmet på VUC, i folkeskolen og efterskolerne.

Som udgangspunkt kan du ikke bruge CD-Ord på Mac. Du kan godt ha Windows på din Mac computer men det er ikke noget jeg vil anbefale dig at gør uden, at du har den helt store viden inden for hvordan du gør det eller har prøvet det før.

Så mit svar er til dig: Nej du kan ikke køre CD-Ord på Mac. Desværre

Hvad indeholder CD-Ord - E-bogen af muligheder?

De foredrag som jeg holder for folkeskoler, VUC og uddannelse har jeg pakket ned i en e-bog som fortæller dig hvilke muligheder der findes til CD-Ord.

E-bogen indeholder også en masse videoer som fortæller omkring OCR, profil til CD-Ord og en masse andre områder.

Der findes både en light version og en medlemskabs version.

Light version: Der vil du som udgangspunkt ikke have fuld adgang.

Medlemskabs version: Her vil du ha fuld adgang til e-bogen + videoerne.

Jeg har brugt en masse tid på, at skabe noget godt videoindhold, som kan være med til, at du kan komme videre med CD-Ord.

CD-Ord kurset er blevet set mere end 639 gange på 1 år. Det fortæller en del om, at kurset hjælper en del ordblinde i hverdagen med CD-Ord.

Hvad kan du forvente af mig i kurset med CD-Ord?

Du kan forvente, at jeg vil give dig en god viden, som gerne vil lære CD-Ord, at kende som forældre eller ordblind.

At skabe den værdi betyder, at jeg vil fortælle dig hvordan du kan bruge CD-Ord og en masse andre ting.

Indholdet til CD-Ord e-bogen

Kurset er opbygget til dig som bare vil lærer, at bruge CD-Ord på rekordtid og kom hurtig fra starten med et online kursus i CD-Ord.

Føler du dig klar til, at jeg skal dele resten af e-bogen med dig?

Så jeg er på intet tidspunkt bange for, at dele min viden med dig omkring områder som CD-Ord hvordan du kan opnå de bedste af de bedste muligheder.

Men du kan roligt forvente, at jeg give dig en masse værdi og den værdi kommer til, at hjælpe dig langt hen af vejen. Dermed sagt skal du på intet tidspunkt være usikker ved, at bruge programmet.

Det gælder både børn og forældre.

Hvad med videoer til e-bogen?

Som udgangspunkt kræver det, at man er medlem på Ordklar for, at jeg kan tilbyde videoer til e-bogen omkring hvordan programmet virker.

Dermed sagt tager jeg udgangspunkt i, at du har svært eller er ny til CD-Ord. Dermed hvis du har en god forståelse for CD-Ord også, så er der mulighed for, at få genopfrisket tingene evt. en god mulighed for dig.


Så videoer fra min side er ofte mellem 2-6 minutter lang og hvis det er et stort emne, som nogen af områderne ofte kan være så har jeg delt det op i flere dele.

Dermed sagt så er de ikke på flere timer.

billede af CD-Ord emner på Ordklar.

Hvad er min baggrund til CD-Ord?

Som udgangspunkt har jeg selv lært CD-Ord og jeg holder dermed også foredrag omkring CD-Ord og en masse af mine venner spurgte mig om jeg ikke bare kan lave alt min viden om til en e-bog.

Dermed så har jeg undervist venner, familie og kammerater på skolen i, at bruge CD-Ord, som ordblind.

Ofte har det været sådan, at jeg måtte både undervise lærer og elever samtidig.

Som udgangspunkt har jeg lært det meste i CD-Ord selv ved, at arbejde med programmet og prøve en masse nye ting.

Dermed sagt så har jeg ingen uddannelse eller bevis på, at jeg kan CD-Ord ud fra MV-Nordic, men de forældre som har download e-bogen fortæller: “Jesper har skabt en forståelig e-bog til CD-Ord”, “Hvorfor har ingen lavet det før?”, “Nu er jeg blevet gode venner med CD-Ord.

Så hold dig på intet tidspunkt tilbage.

Så jeg skal som udgangspunkt nok give dig en masse hemmelige værktøjer til, at forstå CD-Ord i dag.

Prøv CD-Ord gratis!

Du har nu muligheden for, at prøve CD-Ord i 30 dage hvilket vil sige, at du kan bruge det i 1 måned.

På den ene måned har du sikkert fundet ud af om CD-Ord programmet er noget for dig.

Og hvis du ikke har eller prøvet CD-Ord så vil jeg anbefale dig, at kaste dig over det og prøve det nu!

Du kan både bruge det, som privatperson eller virksomhed.

Som udgangspunkt hvis du ikke selv har CD-Ord så prøv det og det kommer på intet tidspunkt til, at skade dig ved, at prøve programmet, som ordblind, eller lad dit barn prøve CD-Ord i dag.

Men hvis du vælger, at download CD-Ord gratis version. Så hvorfor ikke også prøve, at hente e-bogen?

Derfor er der ingen grund til, at lade være med at download e-bogen i dag!.

Problemer med programmet?

Problemer med programmet

Jeg er mor til to piger hvor den store er ordblinde jeg selv er også ordblinde jeg er bliver mellem af ordklar i håbe om at jeg vi kunne få vejledning og gode hjælper til hjælpemidler ordklar er meget aktive både at han finder på nåde sel som han sel har oplevet på arne krop og når der er nåde man ikke sel kan finde ud af eller kommer på ider som han kan arbejde med

Tine H

ordklar giver mange gode råd og tips, der er brugbare i hverdagen som ordblind

ordklar er nem at navigere rundt i og let forståelig, rart med små korte klip med instruktioner / forklaringer

Jeg har som mor til en ordblind dreng storgavn af, at se og læse, hvad ordklar har at byde på - små klip,tips og ikke mindst at følge dig Jesper og hvordan du klare hverdagen som ordblind - det er så sejt at du har oprettet "ordklar" og er åben for brugernes input / ideer/forbedringer. 

Helle

Jeg har 2 drenge som er ordblinde - de er begge dygtig til cd ord og AW. Jeg er medlem af ordklar fordi jeg vil hjælpe ordblinde i folkeskolen til de kan følge med på ligevilkår med dem som ikke er ordblinde

Lene Mørch

Email - Nyhedsbrev Ordklar
Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?

Nyheder