Whocopied.me protects this content

Ordblind app er det mest efterspurgte for ordblinde i dag og det spiller en vigtig faktor for ordblinde i dag 100%. Dermed sagt kommer det også til, at være et emne, som vokser og vokser for hver dag, som ordblind.

Jeg har lavet en simpel forklaring til dig, som gerne vil ha’ det bedste af det bedste apps der findes på markedet.

Du tænker måske nok: “Hvordan finder jeg den rigtige ordblind app i dag?”, “Hvilken en skal jeg gå efter?”, “Hvilken en er den bedste?”, “Hvorfor en app til mig?” eller nogle helt andre spørgsmål, som du sikkert sidder inde med.

ordblind app
De spørgsmål skal jeg nok prøve, at få afklaret med dig nu!

Du drømmer måske om, at finde den helt rigtige app til, at kunne få læst indholdet op eller få hjælp til, at stave med dine sms’er.

Du er ikke den eneste, som søger efter ordet “ordblind app”, “apps til ordblinde”, “app for ordblinde” eller nogle helt andre.

Nu skal jeg ha give dig en kærlig hånd til, at du kan komme videre med, at finde den helt rigtige app, som ordblind.

Ja, normalt kan det tage en del tid men det skal være let nu!

 

Men jeg er sikker på, at jeg skal være med til, at løse dit problem eller dit behov i dag eller i fremtiden.

Målet ved denne side skal være, at jeg fortæller dig hvilke ordblind app der er på markedet. Og ja det kan ofte være en svær opgave, at finde det helt rigtige.

Men nu skal det være let for dig, at finde frem til ordblind app ved, at jeg fortæller dig hvilke  apps du kan download men jeg har kun taget de bedste af de bedste ordblind apps.

Letter bliver det vel ikke?

App for ordblinde er det vigtigste af det vigtigste der findes af hjælpemidler for ordblinde i dag og ja det bliver mere og mere vigtigt for ordblinde, at man får den hjælp!

Bemærk: Jeg bruger selv nogle af disse apps mens andre, har jeg testet på en andens mobil.

Dermed synes jeg også, at du skal læse videre før, at dine venner eller din nabo har kendskab til disse apps.

Hvad er ordblind app så?

For, at det ikke bliver totalt “nørdet” for dig, at jeg skal forklare dig det på en måde så du stadigvæk forstår det, som jeg fortæller dig.

 

Jeg har lige haft mine forældre inden over til, at fortælle mig om det blev for “nørdet” for dem og hvor de helst ikke skulle stå og tænke “Wuuut!” hvad mener du her jesper?

Sådan skal det slet ikke være for dig. Bare rolig.

App: Det er et “lille” program, som er på din mobiltelefon. Som har indbygget en masse funktioner som fx nu må bilen køre. Altså den fortæller app’en at nu må den røde bil, som du har gerne køre frem.

Med andre ord, app kan gøre noget bestemt for dig.

Kan du ikke stave til “Kommer” og du kan godt høre der er “ko” men du kan bare ikke høre resten af ordet?

Her kan app’en så gå ind og fortælle dig resten eller du vil kunne høre det hvis app’en har den mulighed for, at læse højt for dig.

Giver det mening? - Lad også komme i gang med hvilke apps der findes til ordblinde i dag.

Hvordan er markedet for apps til ordblinde?

Markedet for ordblind app er utroligt stort og ja i starten kan det være ligesom, at finde ud af hvad man skal ha’ på sin første pizza? Eller i det hele taget bare når man skal handle ind hjem til?

Markedet bliver større og større for hver dag der går med apps.

Nogle undersøgelser viste for noget tid siden, at apps til både Iphone og Android, at det vokser med 6,87% om dagen med apps.

Info: Der kommer nye hele tiden og andre gange bliver app’en bare opdateret.

Ordblind app er et sted, som jeg har brugt mange timer på, at undersøge hvilke forbedringer der er kommet til dvs. ordblind app.

Dermed vil jeg henvise til de apps, som jeg har prøvet på min Android telefon og dem som jeg har prøvet på Iphone.

Jeg fortæller kun om de apps, som jeg har fået henvist til mine brugere/kunder, at det er de bedste af de bedste ordblind app, som jeg henviser til, som ordblind.

Få oplæst dine tekster - Hvilken stemme skal det overhovedet være?

Der findes forskellige typer stemmer når man får oplæst indholdet på app’en op, Det kan lyde meget digital form mens andre stemmer lyder mere alm hverdagens sprog.

Det som der er flest af i dag det er den digitale stemme. Men ofte lyder det altså ikke som en digital stemme.

Men det er forskelligt hvilken stemme man er til, som ordblind.

Lidt nørdet information hvis du vil vide mere?

Det svære ved apps det er, at de lyde som du “får” læst op af skal sende så lidt data som muligt for, at du ikke får brugt alt dit data på mobilen.

Så hvis man tog en menneskestemme vs en digital stemme så vil menneskestemme fylde mere end den digitale stemme. Så de fleste ordblind app har digital stemme.

Det kommer dermed også til, at påvirke dit dataforbrug.

Hvad har jeg kigget på hos dvs ordblind app? - Hvor er jeg tilfreds med app?

Som udgangspunkt så er det svært, at svare på. Det kan være at det er dårligt lavet og du bare ikke er tilfreds med app’en som du har købt adgang til.

Jeg fortæller dig hvilke overvejelser jeg har gjort mig med, at finde den helt rigtige ordblind app. Og ja jeg har brugt flere timer på det og jeg har brugt disse søgeord for, at finde frem til nogle af de bedste af de bedste apps.

Jeg søger efter: “ordblind app”, “ordblind apps”, “hjælpemidler for ordblind”, “apps for ordblinde”, “apps til ordblinde” og mange flere.

Som udgangspunkt vil jeg kunne anbefale de apps for ordblinde, som jeg mener vil ha stor betydning for ordblinde

Ja det har på intet tidspunkt været nogen let opgave for mig, at finde de bedste af de bedste apps for ordblind.

App’en har jeg gjort disse ting:

Det er nogle af de mange punkter som jeg har kigget ud fra starten. Det er for, at sikre mig, at du hele vejen får det bedste af det bedste fra min side!

Ordblind app kan være svært, at finde men der har jeg gjort arbejdet lettere for dig som ordblind. Jeg har tilføjet de apps, som jeg ser som de bedste af de bedste ordblind app der findes i dag.

Info: Som udgangspunkt kan det godt være, at nogle af de apps findes også til computer men jeg vil, som udgangspunkt kunne henvise til apps på mobilen.

ordblind apps - Hjælpemidler til ordblinde

Liste over ordblind app

Swiftkey: Du kan få hjælp af Swiftkey, som er både til dansk og andre sprog. Du kan tale og så vil den kunne indskrive tekst for dig. Det er utrolig let og nemt, at få skrevet tekst eftersom, at det bliver skrevet for dig.

Bemærk: Jeg kan ikke huske om det er Iphone eller Android som du ikke har mulighed for, at kunne tale og så vil den kunne skrive teksten for dig.

Kategori: Tale til tekst

Det findes til: Iphone, Android

AppWriter: Giver dig gode muligheder for ordforslag på din enhed altså mobilen, pc eller lignende. Det er utroligt let, at dele sin tekst igennem Google docs, Dropbox, Facebook eller andre sider.

AppWriter det kan både læse op og lave OCR på dele af platformen. Det understøtter dog ikke alle endnu.

Du kan få adgang til Appwriter 1 en måned gratis.

Kategori: Ordforslag, Oplæsning

Det findes til: Iphone, Android

IntoWords: Det er et af de mange gode værktøjer, som findes på markedet i dag. Det er kan bruges til ordforslag, OCR og dermed har det mange sprog indbygget i sig. IntoWords kan både dansk, engelsk eller et tredje sprog.

Det har opbygget en masse funktioner, som også er tildelt på mobilen som det er på computeren.

Kategori: Ordforslag, Oplæsning

Det findes til:

Iphone, Android.

Google oversæt: Udover, at Google oversæt kan hjælpe dig med, at oversætte sprog fra engelsk til dansk, så vil du også ha’ mulighed for, at kunne tage et billede og så vil du kunne vælge disse ord, som du gerne vil ha’ en betydning for eller vide hvad der står.

Den laver altså en form for billedgenkendelse som vi kalder for OCR.

Oversæt ord for dig hvis du har svært ved, at forstå engelsk eller et andet sprog. Google oversæt findes både på app og computeren. App til Google oversæt er meget enkelt og let, at forstå.

Jeg har endnu ikke set hvor en tekst som må tilføje før den siger “stop”.

Nogle sprog er der mulighed for, at kunne tale og så vil teksten blive tekst for dig.

 

Kategori: Scanning / OCR, Oversættelse


Det findes til: Iphone, Android.

Er du på udkig efter den bedste barbær til dig selv eller dit barn? - Læs mere: Komplet guide til barbær - Find den rigtige computer

Jeg er mor til to piger hvor den store er ordblinde jeg selv er også ordblinde jeg er bliver mellem af ordklar i håbe om at jeg vi kunne få vejledning og gode hjælper til hjælpemidler ordklar er meget aktive både at han finder på nåde sel som han sel har oplevet på arne krop og når der er nåde man ikke sel kan finde ud af eller kommer på ider som han kan arbejde med

Tine H

ordklar giver mange gode råd og tips, der er brugbare i hverdagen som ordblind

ordklar er nem at navigere rundt i og let forståelig, rart med små korte klip med instruktioner / forklaringer

Jeg har som mor til en ordblind dreng storgavn af, at se og læse, hvad ordklar har at byde på - små klip,tips og ikke mindst at følge dig Jesper og hvordan du klare hverdagen som ordblind - det er så sejt at du har oprettet "ordklar" og er åben for brugernes input / ideer/forbedringer. 

Helle

Jeg har 2 drenge som er ordblinde - de er begge dygtig til cd ord og AW. Jeg er medlem af ordklar fordi jeg vil hjælpe ordblinde i folkeskolen til de kan følge med på ligevilkår med dem som ikke er ordblinde

Lene Mørch

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.


Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?

Nyheder