Whocopied.me protects this content

Appwriter skal være med til, at hjælpe dig som ordblind med at skrive og læse. Er Appwriter det hele nye til, at hjælpe ordblinde med at læse og skrivestøtte?

Jeg vil som udgangspunkt komme ind på hvordan er Appwriter, deres support, deres guides og hvordan jeg ser fordele ved, at kaste sig over Appwriter i 2018.

Dermed vil jeg også beskrive hvordan mine oplevelse har været ved at bruge Appwriter.

Der udover så har AppWriter på ingen måde betalt Ordklar for, at lave dette oplæg. Der imod har formålet at været at kunne hjælpe dig med at fortælle kort og hurtig omkring Appwriter da spørgsmålet kommer ofte omkring "hvad er appwriter", "skal jeg prøve appwriter" og en masse andre spørgsmål

Dermed sagt så skal dine spørgsmål være med til, at kunne være behjælp dig igennem hele artikel til om det skal være CD-Ord, Appwriter eller IntoWords?

Info: Der er gjort brug af både Windows og plug-in til Google Chrome

Her vil jeg starte med, at sige at AppWriter virkelig har taget "røven" på mig. Det kommer virkelig meget bag på mig, at programmet har givet mig en masse værdi. Men hvorfor? Det må du læse dig frem til.

Ordklar spotify

Hvad er Appwriter?

AppWriter er et program som skal være med til, at hjælpe dig som ordblind. Programmet har indbygget en masse muligheder som gør det let for dig som ordblind. 

AppWriter er opbygget til computer herunder Mac og windows. Dermed kan det også blive kørt på diverse telefoner.

Programmet fremviser stave forslag, oplæsning, lydfiler og en masse andre gode muligheder.

hjælpemidler til ordblinde

AppWriter til Google Chrome

Ord forslag Værktøjskasse fremkommer på en måde som gør det let og enkelt for mig som ordblind. De ord som dermed fremkommer på listen. 
De er hurtig og listen er med til, at hjælpe mig langt hen af vejen.

Oplæsning værktøjet gemmer det væk med, at man kan få læst tingene op. Det synes jeg virkelig er super lækkert, at den mulighed fremkommer. Dermed er det også vildt lækkert at man har mulighed for, at kunne gør så ord forslagene fremkommer hele tiden når du skriver en tekst. i stedet for, at skulle kig frem og tilbage. Og skriver jeg nu rigtigt?

AppWriter til computer

Programmet til computeren synes jeg er utrolig hurtig og lige på. Programmet ligne meget det som man vil kun se på fx Google chrome browser. Dermed synes jeg også, at programmet har en masse gode ting ligesom plug-in til Google chrome browseren.

Dermed ligner programmet til computeren også det som man bruger til chrome browseren.

Vil du gerne prøv AppWriter?: Tænker du dermed imod, at det er noget du skal prøve så er der mulighed for, at kaste dig over programmet i 30 dage - Prøv AppWriter i 30 dage

Hvad er der godt ved AppWriter?

Jeg mener helt bestemt, at de kan blive noget stort i fremtiden. Og det er opbygget på, at programmet har en masse gode muligheder og der heller ikke er for mange muligheder i menuen. 

Appwriter menu til pc

Her kan du se menuen som bruges på computeren. Jeg synes det er super lækkert, at de har beholdt det samme design hele vejen og enkelheden i programmet med at der ikke bliver fremvist så mange funktioner på engang.

Dermed skal de også ha en stor ros for, at holde programmet enkelt.

Sidder du stadigvæk med overvejelsen om det skal være det program du måske skal bruge nu? Så vil jeg sige at det er super let at komme i gang med og du vil ikke bruge flere timer på, at komme i gang med programmet.

Hvor lang tid har du brugt AppWriter?

Jeg fik lavet en undersøgelse som var med til, at fortælle mig hvor mange af mine bruger/nyhedsbrev læser brugte AppWriter.

Mere end 60% har sagt 2+ år. Hvilket menes at man har brugt programmet mere end 2 år.

Det synes jeg også er vildt at tænke på, at mere end 60% fortæller at de har brugt programmet så mange år.

AppWriter Undersøgelse.

Dermed synes jeg også at de tal som bliver vist på billeder fortæller at rigtig mange bruger AppWriter og er utrolig glad for programmet.

Hvilke muligheder kan du godt li ved AppWriter?

Dermed har jeg fik nogen kommentar omkring AppWriter programmet.

"At AW starter op, så snart et dokument åbnes."

"At AW selv popper op på siden. At TextAnalyser følger med. Men der er flere mangler ifht. CD-ord/IntoWords."

"Gode ordforslag som støtte i skrive- og staveudviklingen. Oplæsningsfunktion med styring af tempo og stemme"

"Det er nemt at anvende, det ligger i skyen og er derfor ens uanset elevernes device, der er ikke for mange unødvendige funktioner, det skal ikke downloades og ligger og fylder på harddisken."

 

Dermed synes jeg  de kommentar som jeg fik ud af undersøgelsen var med til, at fortælle at programmet kan en masse gode ting for ordblinde.

Det fortæller dog også, at det virker til, at programmet er let/nemt at anvende i hverdagen.

Andre spørgsmål om programmet - Få dem afklaret nu.

Skal du betale for det: Bare det som jeg har prøvet har gjort, at programmet har den værdi som det skal ha og jeg synes dermed heller ikke, at det er mange penge som skal op af lommen. Dermed vil jeg køb Google chrome version som skal bruges til ens browser. En pris på 129 kr, dermed betaler man årligt (24-7-2018 - Bemærk at prisen kan godt ha ændre sig).

Jeg synes dermed også at 129 kr for programmet som du kan bruge ofte har en fin pris. Vil jeg dog mene.

Hvordan har support været?: Jeg har været super tilfreds med deres support og deres vejledningen som jeg har fået undervejs. Jeg har skrevet kort med dem og de forstod mine spørgsmål og mine problemer som jeg havde undervejs. 

De henvist mig samtidig til nogen sider hvor jeg kunne finde den rigtig information til programmet som gjorde at jeg kunne komme videre.

intro hjælp til programmet?: Der er hjælp af hente hele tiden. De har gjort det let ved at tilføj videoer diverse områder. Hvilket jeg synes er godt at kunne tilbyde en masse videoer som kan være med til, at kunne hjælpe dig langt hen af vejen som ordblind.

Flere muligheder til programmet?: Ja der findes en lang række flere muligheder til programmet. Du kan se mere her.