Whocopied.me protects this content
Top 3 af de bedste ordblindeefterskoler - Find de 3 bedste Opret nyheden: 18/12/2019

Jeg valgt, at spørger nogle forældre og ordblinde børn tilbage i 2019. At hvilken efterskolen de havde gået på og hvad de synes om den. Som udgangspunkt har Jesper fra Ordklar ikke deltag og kommentar på undersøgelse til dette emne.

Hvordan er det at være på efterskole?

Går dit barn med drømmen om at komme på efterskole? Eller Drømmer du selv om at komme på en utrolig fed efterskole? Dermed har jeg også lavet en side som skal være med til at fortælle efterskole for ordblind i dag.

Jeg har selv gået på efterskole. Det har virkelig givet mig en del som ordblind at gå på efterskole. Og jeg vil klart anbefale det at gå på efterskole som ordblind. Bare rolig det er ikke fagligt som ordblind at tag på efterskole.

Jeg kommer også ind på nogen meget meget vigtigt punkter som er med at til at hjælpe dig videre med de mest vigtig punkter inden for efterskole til ordblinde.

Hvor de kun giv karakter fra 1 til 5.

Det er efter som jeg kunne se, at mange forældre vil vide hvilken efterskole der var god og hvad folk synes om den.

Jeg har dermed lave en oversigt over de enkelt efterskole som har fået fra 1 til 5.

Dermed har jeg lavet en top 3 over efterskole hvor folk har givet karakter for efterskolen.

Der var 99 som deltog i spørgsmålene. Der skal lyde en stor tak til dem.

Hvad er artikel af formål?: At fremvise de 3 bedste efterskole.

For, at finde ud af hvem der fik flest stemmer er ved, at læse artiklen.

Bemærk: Dog er denne undersøgelse ikke taget i undgangspunkt i et enkelt år men det kan være lige fra til 2017 til 1999 mv.

NUMMER 3 - HOLTE-HUS EFTERSKOLE:

Jeg har set og hørt mange forældre/børn som anbefaler efterskolen. Jeg har også personligt, haft venner på efterskole og de har været glad for efterskolen.

Efterskolen ligger i nordsjælland.

holte hus efterskole

Efterskolen skriver: “Holte-Hus Efterskole er en skole for ordblinde. Vi er placeret naturskønt, nær sø og skov,bare 25 km fra Rådhuspladsen, København. Vi har 40 kollegieelever og ca 50 elever, der møder på skolen hver dag og deltager helt på lige fod i kollegie-livet. Vi har meget små klasser (5 elever i hver) men meget højt til loftet

NUMMER 2 - EFTERSKOLEN SOLBAKKEN:

Det er ikke en efterskole som jeg har hørt så meget omkring. Men jeg kan huske, at jeg har været ned og besøge efterskolen da jeg skulle finde en efterskole. Men jeg kan dog ikke huske så meget omkring den.

Efterskolen ligger ved vestsjælland.

Efterskolen solbakken

Efterskolen skriver: “Solbakken er en efterskole for ordblinde (dysleksi), herunder unge med stave-, skrive- og læsevanskeligheder samt indlæringsvanskeligheder. Skolens 9. klasse-elever undervises på 3 faglige niveauer i dansk, engelsk og matematik. klasse-eleverne undervises prøveforberedende på 10. klasse niveau, og går til afgangsprøven i dansk, engelsk og matematik. Alle elever undervises på små hold og med to lærere tilknyttet i dansk og matematik.

NUMMER 1 - NISLEVGÅRD (VINDER!):

Stort tillykke til Nislevgård for, at flest har sagt denne efterskole er god og der er flest som har stemt på den.

Efterskolen ligger på nordfyn.

Nislevgård

Efterskolen skriver: “Nislevgård er en ordblindeefterskole for normalt begavede unge med læse- og skrivevanskeligheder

- Maks. 8 elever på et danskhold

- Vi tilbyder Folkeskolens Prøver (FP9)

- Nislevgård Efterskole er for dig, der ønsker masser af sport og motion.

- Røgfri efterskole.