Whocopied.me protects this content
Svært ved, at bestemme om jeg skal bruge CD-Ord? Opret nyheden: 04/01/2017

Jeg giver dig her 3 grunde til, at KICK START CD-Ord for dig, som forældre eller ordblind. Står du stadigvæk med den usikkerhed om at du skal bruge CD-Ord eller hvad? Ja, jeg har også selv stået i samme situation hvor jeg var usikker om jeg skal gøre det eller bare lade være?

Så vil jeg gerne fortælle dig, at det er klart et valg, som du skal tage, at gøre og jeg vil hjælpe dig til en bedre hverdag, selvom du er lidt eller meget ordblind.

CD-Ord har gjort sådan, at den har lært mig en del flere ord end hvad jeg kunne før.

Som forældre eller bare ordblind. Derfor vil jeg som udgangspunkt anbefale dig, at læse artiklen igennem og overveje nogle af de ting, som jeg fortæller dig her til, at starte med. Det vil være med til, at give dig nogle synspunkter som du måske aldrig havde set før, tænkt over eller noget helt tredje.

Hvem har lavet CD-Ord programmet?

Du har sikkert hørt eller set ordet før “CD-Ord”. så kan jeg fortælle dig, at det er MV-Nordic, som har udarbejdet programmet til ordblinde. Det er samtidig også dem, som står bag i flere apps og programmer til ordblinde.

Dermed er det også et program, som kan give dig en masse værdi, som f.eks. hvordan staver man til “kommune” og en masse andre områder, som man har svært ved i det danske sprog.

Hvad har CD-Ord givet mig? - Hvad har det givet mig, af problemer?

Personligt så har CD-Ord givet mig i bedre forståelse til det danske ordsprog end hvad jeg havde tidligere. Havde jeg bare haft CD-Ord tidligere i folkeskolen, så er jeg overbevist om at mit ordblindhed var langt bedre i dag end for 5-6 år siden.

Det som jeg også synes, at CD-Ord har givet mig det er sådan, som at jeg lære nogle nye ord, at kende når jeg skriver opgaver eller får læst tekst op fra f.eks. ekstrabladet, BT eller DR.dk

Dermed hvis jeg har også bare kunne høre lidt af ordet, så har jeg brugt CD-Ord mulighederne for, at hjælpe mig hen af vejen. Hvilket jeg er super glad for og samtidig ikke kan beskrive hvor glad jeg er for det personligt i min hverdag ved, at bruge CD-Ord som et hjælpemiddel til, at gøre mit ordforråd langt bedre.

Jeg håber det har givet dig noget at tænke over, men hvis du stadigvæk sidder med den usikkerhed om det skal være CD-Ord du skal i gang med. Så er jeg overbevist om at det kun vil gøre dig glad i din hverdag.

Brugen af CD-Ord har givet mig flere ord i hverdagen

Jeg har lært en hel del flere ord, ved at bruge CD-Ord, som et slags værktøj til at kunne fortælle mig hvordan ordet bliver stavet på. Det har været med til at rykke mit kendskab til ordforrådet til de nye ord og det har jeg været super glad for personligt.

Derfor er jeg også overbevist om, at det vil være en god ide at bruge CD-Ord i hverdagen. Selvom det kunne være dejligt, at få programmet over på mobilenheden fordi, så kan flere ordblinde gøre brug af det.

Men hvis det er sådan, at man gerne vil ha‘ hjælp gennem mobilen så kig på IntoWords. Det vil jeg dog ikke komme ind på i denne artikel, da den omhandler CD-Ord og hvilket værdier det har givet mig i din hverdag.

Tidligere har jeg været usikker på rigtig mange alm/hverdags ord, som jeg ikke turde, at bruge eller havde lyst til at bruge, men efter jeg fik kastet mig over CD-Ord så har det givet mig en bedre forståelse til ordene. Dermed med sagt, at jeg ikke kan lave fejl stadigvæk men fejlene er der mindre af.

Har fået lysten tilbage igen! - Jeg tør at åbne programmet hele tiden!

Jeg har kæmpe mig hele vejen tilbage til, at forstå og få grundviden til det danske sprog ved, at bruge CD-Ord i din hverdag og samtidig har det også styrket mit selvværd ved, at bruge CD-Ord som en platform til at kunne fortælle mig hvordan ordet skal staves eller hvordan det lyder når man siger det.

Dermed kan jeg fortælle dig, at de artikler, som jeg skriver her til Ordklar bruger jeg CD-Ord til, at fortælle mig om jeg er på den forkerte vej eller hvad. Hvilket gør at det stiller mig langt bedre i dag.

bruge CD-Ord. Det er fra 2010 til 2013 og frem til 2016. Dermed i 2020

Her viser jeg en graf, af hvordan jeg synes det har gået ved, at bruge CD-Ord. Det er fra 2010 til 2013 og frem til 2016. Dermed i 2020 kunne jeg godt tænke mig, at være kommet op på et niveau som gør at jeg har mere kendskab til danske ord. Hvilket gør, at jeg har lettere ved at stave til et par enkelte ord uden at bruge hjælpemidler i hverdagen.

Samtidig kan man se hvordan jeg personligt selv, har synes det har været, at bruge CD-Ord i hverdagen. Dermed har det også givet mig en masse selvværd ved, at kunne mærke at din ordforråd er blevet bedre med tiden. Dermed har jeg også følt mig mere sikker i, at bruge de ord som jeg ikke lige frem var sikker på tidligere. Men det er klart kommet dertil hvor jeg er 110% klar til at bruge dem og evt. lære nye ord, at kende.

Dermed var det også sådan, at hvis jeg skulle skrive opgave i skolen, så tør jeg ikke at skrive på opgaven før, at jeg var kommet hjem og var i min tryghedszone, som jeg vil kalde det, men efter som jeg lært at bruge CD-Ord mere og mere, i hverdagen så har programmet gjort, at jeg ikke føler mig usikker mere på, at skulle starte programmet i skolen. Hvis det er sådan at læreren fortæller mig, at vi bruger CD-Ord.

Fik jeg overbevist dig om, at du skal bruge CD-Ord i hverdagen? Så lad og så komme i gang! Jeg ønsker dig held og lykke med CD-Ord. Har du spørgsmål eller føler du, at jeg skal overbevise dig mere om at du/i skal bruge CD-Ord i fremtiden?

Her kan du samtidig se hvor mange der bruger CD-Ord eller et andet program til, at kunne hjælpe dem selv i deres hverdag eller deres barn i hverdagen.

Det viser her hvor meget de brugerne bruger CD-Ord.

brugen af CD-Ord

OBS: Bruger du Mac, kan du ikke bruge det du kan læse her