Whocopied.me protects this content
Succes som ordblind - Giv aldrig op som ordblind! - Del dine mål! Opret nyheden: 24/08/2017

Det med, at få succes, som ordblind kan ofte være svært og hvorfor så det? Jo, jeg mener, at succes for ordblinde kan være svært at opnå, fordi man til dagligt kæmper med sit ordblindhed og det med, at følge med i skolen.

Jeg vil komme ind på de succeser, som jeg har opnået som ordblind!

Ja, jeg er virkelig stolt over, at have opnået de mål men det skal du også være, som ordblind!

Mine succes mål er:

Alle de succes mål, som jeg har opnået har jeg delt med dem, som har været tættest på mig på den ene eller anden måde. Det kunne fx være, at jeg har delt på min) private Facebook, at jeg nu har jeg fået 7 i matematik C eller sendt en sms til dem.

Så det gælder om, at dele de succesfulde øjeblik med venner, familien eller andre.

Hold dig på ingen måde tilbage overhovedet. Selvom det godt kan være svært.

Skal jeg DELE mine mål med andre?

Som udgangspunkt vil svaret her være JA. Det skal du gøre. Hvordan kan det så være?

Jo, jeg mener, at hvis du fx skriver ned på evt papir, at du gerne vil være politimand, brandmand, læge eller anden form for uddannelse, som skal opnås så skriv disse mål ned.

Ved at jeg fortalte mine forældre og skrev ned, at jeg gerne vil være brandmand end jeg blev 22 år. Så fik jeg ligesom noget, at jeg skulle bevis(+e) overfor mig selv.

Det med, at bevise at man godt kan selvom man er ordblind kan ofte være svært for nogen men hvis du skriver det ned, at du vil være politimand.

Så vil du også kæmpe dig igennem til, at komme hele vejen dertil.

Du kan evt kigge på, at jeg er i gang med Matematik på B og til vinter skal jeg muligvis starte på datamatiker uddannelsen, som kræver Matematik B + anden erhvervsuddannelse.

Dermed slipper jeg for, at tage en fuld HF, STX, HTX eller andet.

Kan du se hvor jeg vil hen?

Hvis nej så prøv at se jeg tager en uddannelse hvor jeg slipper for, at ha’ Matematik, Engelsk, Dansk, Tysk eller andet. Men jeg skal dog tage en uddannelse hvor jeg kan arbejdet med det faglige inden for den uddannelse, som jeg gerne vil ind på.

Dermed skal jeg kun tage et ekstra fag for, at komme ind på uddannelsen, som datamatiker.

Hvad gør jeg? - Hvis jeg bliver usikker undervejs i skolen med uddannelsen.

Der vil jeg anbefale, at du tager fat i dine forældre først og samtidig fortæller dem hvordan du har det og hvad du tænker.
Her kan det måske være, at dine forældre kommer med nogle gode råd eller du ser sagen på en anden måde efter du har talt med dine forældre.

Hvilket kan gøre, at du måske bliver mere sikker i din sag.

Jeg har selv prøvet det! - Jeg fik gode råd som jeg tog med.

Ja, jeg har selv prøvet det et par gange men det som jeg gør var, at jeg snakkede med mine forældre samt mine venner og der sagde de til mig hvad de tænkt på ud fra det som jeg fortæller dem.

Så når det er gjort så lad være med, at tage et valg nu og her men evt sov på det og tænke over det til et par dage efter så kan det være, at du har en bedre følelse i kroppen.