Whocopied.me protects this content
Personlig hjælp på vej Opret nyheden: 14/10/2015

Ordklar tilbyder, som noget helt nyt og smart, at besøgene kan få hjælp af Jesper, som også selv er ordblind, via hans videoer til evt. deres problem. Det kan være, at man har problemer med it-rygsækken, eller noget program, cd-ord eller noget helt andet.

Jeg kommer ind på de emner som berører mange ordblinde i deres hverdag til, at de evt. har problemer eller deres forældre giver op eftersom, man kun har problemer med skolen eller andet.

Hvorfor vil jeg gerne give dig de muligheder?

Jeg har selv lært en del igennem tiden med, at jeg har været ordblind, så vil jeg gerne give fra mig og give min viden, og oplevelser videre til andre ordblinde, som netop har et ligne problem, med at kunne læse eller i det hele taget bare forstå tingene.

Hvor tit kommer videoerne?

Videoerne kommer ca. hver 14. dag på Ordklar ind under nyheder, hvor det er gratis, at se den fulde version. Jeg har netop valgt, at gøre det sådan, at f.eks alt tekst indhold er utrolig let og dermed er videoerne ofte mere end 5 minutter lange alt efter hvilken slags emne jeg vælger, at komme ind på.

Ofte kan tekster godt blive misforstået og derfor vælger Ordklar netop, at prøve nye veje frem til, at vores kunder/besøgene netop få en succesfuld oplevelse til, at de vil anbefale Ordklar videre til andre ordblinde i Danmark.

Det bliver super godt de næste 2½ måned, hvor jeg kommer med videoer til dig hver 14 dage. Har du et emne, som jeg skal kigge på så er du velkommen til, at kontakte mig, du finder information længere nede på siden. 

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?