Ordklar fylder et år nu, det er helt utroligt så hurtigt tiden er gået: fra en ide af Jonas til at Ordklar er en virksomhed og snart skal til at tjene penge på at lave en løsning. Dog vil der stadigvæk være en gratis del af siden.

Jesper havde på ingen måde troet at ordklar skulle blive så stor som den er den dag i dag!. Jesper takker og bukker alle dem som har støttet og hjulpet ordklar videre til virkelighed.

Jesper sæt en stor pris på at marketers.dk har hjulpet Jesper Petersen videre til at komme ud i pressen med ordklar for snart et år siden.

Jesper vil derudover også gerne takke Pia Vedelsparre for den hjælp som der fra hendes side er blevet lagt i Ordklar. Der er blevet lagt rigtig mange timer i både ordklar og samtaler omkring fremtiden til hjemmesiden. Hvor det helle startede på Byfest i lynge

En stort tak til Jonas, Lærke og Per som har brugt deres tid på at hjælpe mig videre til at ordklar er blevet rettet for stavefejl , både nyhedsbreve,  artikler og meget mere.

Takker både famillie, venner og veninder.

Ja, det er mig på billedet her ved siden af. Jeg er selv ordblind og driver og står for undervisning på Ordklar.dk. Jeg fortæller mine historier igennem mit liv, som ordblind, både til forældre og børn som søger efter viden til Ordblindhed.

Jesper Petersen Ejeren af Ordklar.dk

Få adgang til Ordklar

Få adgang til Ordklar gratis!