Whocopied.me protects this content
Ordklar bliver løbende opdateret Opret nyheden: 10/09/2014
Ordklar bliver løbende opdateret med nye muligheder. Lige nu bliver der arbejdet hårdt på at kunne gøre 
siden mere venlig overfor vores besøgende, og give brugerne på siden en unik oplevelse.
Ordklar har gjort det muligt at tag en test og se om man er ordblind eller ej? Ordklar hjælper dig gerne videre til at finde netop dén mulighed som kan hjælpe dig videre, til at du får den rigtige støtte også selvom 

du har prøvet så hjælper ordklar dig hele vejen. Det er nu også muligt at kunne se ordblinde efterskoler i Danmark. Vi hjælper gerne dig eller dit barn videre til at få en fed efterskole oplevelse for pengene. Ordklar har muligt gjort det muligt at vi også støtter dig i denne her sag og hjælper dig videre.

Ordblindeforeningen er i gang med at lave et blad hvor bla. Ordklar.dk kommer i og det vil betyde at der vil komme flere brugere til ordklar. Jo flere brugere der kommer til ordklar, jo større og jo bedre bliver ordklar også fremover til at lave noget fedt som du virkelig kan bruge mange timer på.

Ordklar er for et par dage siden blevet anbefalet i ekstrabladet.dk hvor artiklen omhandler ordblindhed og støtte fra kommunen mv. Ordklar forholder sig ikke til sagen og er på ingen måde med hen over sagen, da ordklar intet har med artiklen at gøre i denne omgang.

Jesper skal nok opdatere jer så snart at det er muligt at købe sig til medlemskab på ordklar.dk. Det er på ingen måde muligt at købe medlemskab da ordklar ikke har gjort det færdigt endnu. Selvom du på ingen måde vil købe medlemskab på ordklar.dk så tilbyder ordklar.dk stadigvæk at du kan støtte ordklar. Det kan både være 5 kr eller 10 kr vi elsker altid at blive støttet af vores brugere/besøgende!

Få et uforpligtende tilbud på Foredrag!

Lad også få en samtale sammen og høre hvad jeg kan tilbyde dig.
Hvis du bare sender mig dit telefon nr og navn i e-mail så vil jeg kontakt dig inden for 48 timer på alm hverdag.

Kontakt mig på: Send e-mail her

Hvorfor har jeg ikke den rigtig uddannelse? (og hvad skal du gøre ved det)

Bemærk: Du tilmelder dig Ordklars nyhedsbrev.

Foredrag - Hvordan er det at være ordblind?