I videoen her fortæller Morten Rosenvold Villadsen om fridykning. Morten er en af Danmarks bedste fridykkere og har har vundet danmarksmesterskaber og sat rekorder. Morten har netop udgivet bogen 'Hold Vejret - en bog om fridykning' der forklarer hvordan man bliver bedre til at fridykke og holde vejret i længere tid. 

Bogen er flot lavet, med mange fotos og der er også lavet en række videoer som hører til i bogen og hvor man kan se eksempler på øvelser og hvilke oplevelser man kan få når man dykker og holder vejret. Bogen er let læst og alt er forklaret tydeligt. 

I denne video forklarer Morten også hvordan du kan komme igang med at fridykke. Der findes mange klubber i Danmark hvor man kan fridykke og mange muligheder for at komme igang. Det er ikke nogen forhindrig at man er ordblind eller har svært ved at læse og skrive. Det vigtigste er at man har en god instruktør - og at man aldrig fridykker alene!

Du kan læse mere om Morten på hans hjemmeside Undervandsitetet.dk og om hans 'Hold Vejret - en bog om fridykning'.

Ja, det er mig på billedet her ved siden af. Jeg er selv ordblind og driver og står for undervisning på Ordklar.dk. Jeg fortæller mine historier igennem mit liv, som ordblind, både til forældre og børn som søger efter viden til Ordblindhed.

Jesper Petersen Ejeren af Ordklar.dk

Få adgang til Ordklar

Få adgang til Ordklar gratis!