Whocopied.me protects this content
Få løst mine problemer i hverdagen som ordblind - Kom let i gang! Opret nyheden: 26/02/2020

Hvordan får du løst problemet som du går og tænker på hele tiden?

Kommer med mine bedste RÅD og TIPS til dig her under. Du slipper helt for at bruge timer, dage og måneder på at finde den bedste løsning for dig som ordblind.

Men du stiller dig nok selv det spørgsmål?

Hvordan kommer du sikkert i mål? Jo det fortæller jeg også dig hvordan du kan komme sikkert i mål med at få løst dine/dit problem som du går og slås med lige nu.

Skal vi komme i gang?

Du sidder nok med det her problem?

Hvis du sidder med et problem, og du virkelig har svært ved, at find ud af hvad du skal gør. Så er det altså okay, at have problemer med uddannelsen, efterskole eller bare folkeskolen.

Bare rolig du skal nok få det LØST!

Ingen stress overhovedet. Du kan bruge denne artikel som et form for opslags værktøj til dig i din hverdag.

Følger du mine ideer, tips og tricks så får du bestemt også noget værdi med her fra.

Der er altså intet galt i at du sidder med problemer i hverdagen som ordblind. Jeg har også selv haft den slags problemer med at "Skal jeg droppe ud af uddannelsen pga..." Prøv at læs lidt omkring det. Så kan det være at du får nogen tanker eller ideer omkring det.

Hvorfor gjord jeg som jeg gjord?

Det er som sagt helt i orden, at du sidder med et problem omkring skolen, efterskolen eller uddannelsen.

Men hvordan skal vi/jeg så løs dem for dig?

Den bedste måde at kun få løst det på er ved at spørger om HJÆLP og heller få spurgt en gang for meget end en gang for lidt.

Mine tips til dig vil være:

Mange af de punkter kan være med til at løse dine/dit problem omkring det som du sidder og arbejder med lige nu.

Det er altså helt i orden, at man sidder med problemer som ordblind.

For at dit/dine problemer vil kun hurtig væk, jamen så er den bedste løsning helt klart, at du få gjort noget ved det nu og her og ikke venter flere uger.

Venter du flere uger kan det måske være med til at giv flere problemer omkring dine tanker/problemer som du har.

Derfor anbefaler jeg 110% at du skaber kontakt til sps-vejleder, din lærer/underviser eller andet.

Hvordan kan vi løse det sammen / kom SIKKERT I mål!

Den sikker måde du vil kun komme i mål på det er ved at find frem til hvilken uddannelse, hvilke fag det kræver for at komme ind på uddannelsen som ordblind.

Hvordan fandt jeg så frem til at jeg vil starte på datamatiker uddannelse tilbage i 2018?

For at jeg skulle komme ind på uddannelsen, så skulle jeg skrive en ansøgning. Der skrev jeg til nogen venner om de havde mulighed for at hjælpe mig med at få skrevet en god ansøgning. Så ja gør brug af dine venner også!

Er du usikker på om du forstå det helt rigtigt?

Er du dermed usikker på om du forstå teksten rigtig, så vil det som udgangspunkt altid være en god ide, at kontakt skolen og høre om du forstå det som du læser det. der findes altså ingen dårlig eller dumme spørgsmål overhovedet.

Fx da jeg startede på cphbusiness med datamatiker uddannelse, der skulle jeg høre om nogen forskellig ting. Det som jeg gjord ved at skrive til hoved email til skolen. Fordi så modtag en person email og sendt den så videre til den helt rigtig person som netop kunne svare på mit spørgsmål.

Mine tips til dig når du skal spørger skolen om noget?

Kan skolen/uddannelsen hjælpe dig videre?

Ved at gør brug af skolen, uddannelse eller bare efterskolens hjælp vil det kunne hjælpe dig langt hen af vejen ved at spørger efter om de har mulighed for at kunne hjælpe dig videre som ordblind.

Med at gør brug af skolens hjælp så kommer du virkelig langt hen af vejen.

SPS-vejleder viser støtten fra start. Der har jeg fået skrevet lidt omkring hvordan min tidligere sps-vejleder hjælp meget godt videre med dvs spørgsmål som jeg løb ind under uddannelsen. Hun klar alt det med at få ekstra tid, støtte, hjælpemidler og en masse andet.
Så mit råd til dig er 110% gør brug af din lærer, sps-vejleder, ordblindelærer eller noget som du ved der kan hjælpe dig langt hen af vejen.

Ved at du netop spørger om hjælp. så er jeg 99.9% sikker på at netop din lærer vil brug tid på at hjælpe dig eller lytte til dine ideer, tanker eller ligne.

Altid god ide, at få hjælp fra skolen, uddannelsen eller efterskolen selvom det kan være svært at spørger om hjælp. De vil bestemt også gerne hjælpe dig videre!

Gør brug af din familie som gerne vil HJÆLPE DIG!.

Følger du ikke rigtigt, at skolen, uddannelse eller efterskolen skal lytte til dine problemer eller dine tanker. Jamen så er den bedste løsning helt klart, at du tager snakken med dine forældre høre dem om råd, ideer eller ligne.

Det skal være sådan, at du følger dig 100% tryg ved at snak med en.

Hvis du har svært ved at skabe kontakt til skolen, uddannelsen eller bare efterskolen. Så vil forældre ofte gerne skabe kontakt for dig og hjælpe dig videre til at du undgår at sidde og blive usikker på dig selv.