Jesper stillede et spørgsmål på Facebook om, hvad forældre til ordblindes holdning er med hensyn til iPads. Dog er der forskellige meninger med ordblindes brug af iPads.

Anette : ”Man arbejder professionelt med det har man også en mere kritisk tilgang. Det er ok fordi ordblinde netop skal være kritisk overfor deres professionelle værktøj. Så pc til at skrive på og så Ipad ved siden af som en opslagsbog”

Karin: ” Det handler om, hvad Ipaden bruges til. Min søn i 7. klasse har haft adgang til it-rygsæk og brugte den noget i skolen, men da han fik sin private IPad, tog han den med i skolen, og han benytter kun den nu. Intowords som skriveprogram”

Der er både gode oplevelser og dårlige oplevelser, for forældre hvor deres barn er ordblind. Nogle har oplevet at deres ordblinde barn blev bedre i skolen ved brug af iPad.

Det er forskelligt fra skole til skole om man overhovedet inkluderer en iPad i undervisningen.

Jesper tænker også samtidig hvis man satser på kun at bruge iPads i fremtiden, hvordan skal fremtidens børn så lære at skrive i hånden i stedet for på iPad'en.

Ja, det er mig på billedet her ved siden af. Jeg er selv ordblind og driver og står for undervisning på Ordklar.dk. Jeg fortæller mine historier igennem mit liv, som ordblind, både til forældre og børn som søger efter viden til Ordblindhed.

Jesper Petersen Ejeren af Ordklar.dk

Få adgang til Ordklar

Få adgang til Ordklar gratis!

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev på Ordklar