Måske har du tænkt lidt over hvad er overhovedet Få12? Eftersom jeg fik fortalt, for snart en måned siden, at Ordklar fik et samarbejde med Få12, som Halfdan Timm står bag. I denne video, som du kan se et lille udkast fra, kan du høre hvad Få12 er for noget? Kunne du godt tænke dig, at se hele webinar sammen med Halfdan Timm. Så kræver det at, du opretter dig bruger.

I Webinar kommer jeg og Halfdan ind på nogle emner, som jeg personligt virkelig har fået noget ud af og det har helt klart givet mig noget til efter tanke med hensyn til hans tips og tricks.

Samtidig kommer vi også ind på nogle områder, som giver dig, som ordblind, nogle helt unikke muligheder.

Hvilke emner kommer vi ind på i videoerne, som du kan se inde på Ordklar.

  • Hvad er få12?
  • Hvad kan ordblinde forvente at, få ud af Få12?
  • Har du 3 tips til ordblinde, når de skal til eksamen?
  • Har du 2 tips til ordblinde, så de har nemmere ved, at holde fokus op til eksamen?
  • Så har jeg også lavet en Bonus. (Det kræver dog medlemskab for, at se/høre hvad Halfdan Timm fortæller mig i webinar)

Som ejeren af Ordklar kan jeg fortælle, at jeg er mega stolt over at kunne få Halfdan Timm med til, at lave et webinar, og hvis det her Webinar bliver en Succes for dig, som er ordblind, så har jeg aftalt med Halfdan Timm, at vi gerne laver et webinar til, hvor vi kommer med flere emner, som kan holde dig i fokus, som ordblind.

Hvad er Webinar: Webinar et interview hvor man snakker om et produkt og hvor målet ved emnet er at, komme ind på nogle områder som hjælper brugerne.

Ja, det er mig på billedet her ved siden af. Jeg er selv ordblind og driver og står for undervisning på Ordklar.dk. Jeg fortæller mine historier igennem mit liv, som ordblind, både til forældre og børn som søger efter viden til Ordblindhed.

Jesper Petersen Ejeren af Ordklar.dk

Få adgang til Ordklar

Få adgang til Ordklar gratis!

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev på Ordklar